Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 94 / 320 oldal |
Jó lenne ezen a héten is egy kis segítség...
Kedves Fortuna!
Köszönöm szépen az eddigi nyereményeket
" alt="
">, kérlek gondolj rám a héten is pár sorolásnál
" alt="
">
Köszönöm szépen az eddigi nyereményeket
" alt="
">, kérlek gondolj rám a héten is pár sorolásnál
" alt="
">Kb másfél éve is gondoskodtál arról miből legyen kifizetve a férjem fogászati kezelése... úgy néz ki megint megy nem kevés pénzért.... jövő héten esetleg a két unilever sorsolás valamelyikén gondolj rám légy szíííí
" alt="
">
" alt="
">Nincsenek nagy igényeim és még választhatsz is, mivel lepsz meg, Fortuna!
" alt="
">
Apenta fődíj
Piroska fődíj
Laptop
" alt="
">
Apenta fődíj
Piroska fődíj
Laptop
Fortuna Köszönöm!!
" alt="
"> Nem is olyan rossz ez a hét
" alt="
">
" alt="
"> Nem is olyan rossz ez a hét
" alt="
">egyetlen*: akkor már megérte!
" alt="
">
" alt="
">törpi! Elég vacak kedvem volt ma, de amikor a beírásodat olvastam, kitört belőlem a röhögés!
" alt="
"> Köszi!
" alt="
">
" alt="
"> Köszi!
" alt="
">Kedves Fortuna! hahó! abszolút nem kis darab vagyok,hogy ne vegyél észre
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Fortunácska nyerjen sok mindenki aki mostanában nem nyert és mindenki aki számít nekem
" alt="
">
én nem..mert nekem más fontos most.
igaz nyereményekkel,előbb helyre tudnám hozni az életem,de úgy látszik ebben csak magamra számíthatok..
megoldom,csak idő kell.az meg fogy..na és ilyenkor keseredem el,de a kedves Fórumos barátaim átlendítenek ezen is.
Köszönöm.
" alt="
">
én nem..mert nekem más fontos most.
igaz nyereményekkel,előbb helyre tudnám hozni az életem,de úgy látszik ebben csak magamra számíthatok..
megoldom,csak idő kell.az meg fogy..na és ilyenkor keseredem el,de a kedves Fórumos barátaim átlendítenek ezen is.
Köszönöm.
bocsánat tegnap nagyon rossz paszabn voltam...kerülnöm kell a negatív embereket,mert nem tesz jót nekem,még akkor sem,ha ő a barátnőm
" alt="
">
törpi,nem kell visszavonulnod.te ismersz engem..de írok inkább priviben nektek.mert ezt itt nem szeretném most..
" alt="
">
törpi,nem kell visszavonulnod.te ismersz engem..de írok inkább priviben nektek.mert ezt itt nem szeretném most..
bobi: értelek,akkor visszavonulok
" alt="
">
" alt="
">törpi
Gyakran írunk e-mailt egymásnak,ismerem a helyzetét. Persze biztosan az van amit írtál,csak egy kicsit provokálom a drágámat
" alt="
">
" alt="
">
Gyakran írunk e-mailt egymásnak,ismerem a helyzetét. Persze biztosan az van amit írtál,csak egy kicsit provokálom a drágámat
" alt="
">
" alt="
">bobi: biztosan egy szerető társra vágyik,megértem,fiatal még,hgy sehol senki ne legyen
" alt="
">
" alt="
">marycsiga
Hiába töröm a fejem,nem tudok rájönni,hogy mi lehet az amire ennyire vágysz !!! Lemondasz még a nyereményekről is,csak az meglegyen ??
Most ezzel nagyon megleptél !!!
Hiába töröm a fejem,nem tudok rájönni,hogy mi lehet az amire ennyire vágysz !!! Lemondasz még a nyereményekről is,csak az meglegyen ??
Most ezzel nagyon megleptél !!!
fogy az erőm, a kitartásom..kérlek,lendíts túl ezen.tudod mivel lehet.nem kell semmi nyeremény,csak add meg nekem amire vágyom.
" alt="
">Miért írod ilyen sok helyre be?
Itt már mindenki csatlakozott,nincs új hús!!!!
Itt már mindenki csatlakozott,nincs új hús!!!!
Az én időm is eljöhetne..
" alt="
">
" alt="
">...miért mi történt?
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Köszönöm!!!! Reméltem, hogy eljön mindenki ideje, ma az enyém volt!!!!!!!!!!!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">