Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 94 / 9332 oldal |
Volt ez az Interspar 30 éves nyereményjáték. Itt már mindenki megkapta a nyereményét, aki nyert? (Főleg a játék végére gondolok).
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Köszönöm szépen a segítségeteket, sikerült elküldeni.
" alt="
">
" alt="
">IBAN:
International Bank Account Number
magyarul
Nemzetközi Bankszámlaszám
A nemzetközi számlaszám segítségével egyértelműen azonosítható a számlavezető ország, a bank, és az ügyfél.
International Bank Account Number
magyarul
Nemzetközi Bankszámlaszám
A nemzetközi számlaszám segítségével egyértelműen azonosítható a számlavezető ország, a bank, és az ügyfél.
Akkor az utolsó nyolc szám 00000000
A bankszámla kivonatodon ott az IBAN szám
a bankszámlaszám előtt.
A bankszámla kivonatodon ott az IBAN szám
a bankszámlaszám előtt.
IBAN számot kérnek.
Itt a kalkulátor:
https://www.iban.hu/calculate-iban
Itt a kalkulátor:
https://www.iban.hu/calculate-iban
Csak 2x8 számot írtam be.
De mit írtál be?
Csak a 3x8 számot?
Csak a 3x8 számot?
Sziasztok! A P&G pénzvisszatérítésnél beírtam ékezet nélkül a nevet, az rendben van, de a bankszámlaszám beírása után mindig azt írja ki, h érvénytelen IBAN. Mit kell csinálni, h elfogadja.
Valószínű a nagyobb boltokban és a reform élelmiszer boltokban találod meg legkönnyebben.
"Kapható a Sparban." Ez nem azt jelenti, hogy minden Spar üzletben, de a nagyokban, IS-ban nagy valószínűséggel.
Vannak boltok, ahol külön helyen árulják a mentes dolgokat.
"Kapható a Sparban." Ez nem azt jelenti, hogy minden Spar üzletben, de a nagyokban, IS-ban nagy valószínűséggel.
Vannak boltok, ahol külön helyen árulják a mentes dolgokat.
Ott van az oldalon:
"Itt szerezheted be az Avena Gofitet"
"Itt szerezheted be az Avena Gofitet"
Láttam DM-bent, Auchanban és Aldiban is.
Sziasztok!
Mely üzeletkbe lehet kapni Avena GoFit termékeket? Több üzletben is érdeklődtem, de nem forgalmazzák.
Köszönöm mindenkinek, aki segít!
Mely üzeletkbe lehet kapni Avena GoFit termékeket? Több üzletben is érdeklődtem, de nem forgalmazzák.
Köszönöm mindenkinek, aki segít!
Unilever vegyi kaparós, ma kaptam MPL e-mailt, hogy feladták
Sziszka9, köszönöm szépen az infót.
" alt="
">
" alt="
">Laci72 a Screvonak már felvetettem, h mire összejött a pont elfogyott a fejhallgató nem akarják-e pótolni? Azt írták, h fognak majd újabbakat feltenni.
Nyugi.
A Screvo csak most tette fel,
a játék csak holnap indul
s eddig csak a szombaton megjelent Auchan rú-ból tudtunk róla.
A Screvo csak most tette fel,
a játék csak holnap indul
s eddig csak a szombaton megjelent Auchan rú-ból tudtunk róla.
Coors nyereményjátékhoz NEM kell Auchanba vásárolni hiába az Auchanos újságban van meghirdetve. Már elérhető a Screvo alkalmazásba a játékszabályzat és sehol nem írj ott kell vásárolni! Így hibás az oldalon található is!
Screvo kapcsán írtam nekik korábban, hogy eléggé elértéktelenedtek a pontjaink. Ha venni akarnék rajta valamit, alig ér valamit, és korábban az iPhone14 stb eszközök újonnan beárazva felkerültek, ami egy támpont volt, de ugye azóta nincsenek frissítve és már lényegesen kevesebbet érnek, mint annak idején, legalább újabb verziókra cserélnék azokat. Szinte alig van értelme így a pontgyűjtésnek.
Aha, már látom. Én akkor próbáltam, amikor lefotóztam. Feltöltés után nem próbálkoztam vele, de mindegy is, mert állítólag nekik szipiszuper eszközük van ahhoz, hogy a homályosabb fotókat is lássák, legalábbis ezt kommunikálták. A paraszt meg nem tudja bebizonyítani hogy tényleg az volt-e vagy sem, mert nem tárolja a rendszer. Legalábbis az app-ban te nem tudod megnézni.
screvonál rá tudsz nagyítani