Archivum - // Csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 94 / 1445 oldal |
van 8db.-os Duracell vk.-om,amihez lego volt csomagolva. elcserélném őket(5000394068513)
Sziasztok!
van valakinek még pampers vonalkódgyűjtő lapja? Nekem üresen kellene!
Tudnék adni érte: pöttyös csomi, kinder pingui csomi, libero nyuszifigura, dm bababónuszos kuponok,vagy mit kérnél?
van valakinek még pampers vonalkódgyűjtő lapja? Nekem üresen kellene!
Tudnék adni érte: pöttyös csomi, kinder pingui csomi, libero nyuszifigura, dm bababónuszos kuponok,vagy mit kérnél?
Üdülési csekket keresek megvételre.
szóval blokkokat és vonalkódokat.De már az is jó, ha van blokk

Vannak nyeretlen sorsjegyeim és 6 db Rossmann pöttyöm!
Szivesen elcserélném! Ird meg mid van!
Szivesen elcserélném! Ird meg mid van!
duracell blokkokatt keresek tárgyakért, vonalkódokért, blokkokért 

szednori
írtam neked még a múltkor naomi ügyben!
írtam neked még a múltkor naomi ügyben!
Bacchus!
Írtam mailt!
Írtam mailt!
Dankó fedőfóliát keresek. Adnék helyette Coop pályázatot, vagy egyeztessünk.
goldwoman! Irtam emailt.
keresek 1 db Duracell vonalkódot, Nestlé pályázatot tudok érte adni, akár többet is 

Egyenlőre ezek a cseréim vannak:
11 jacobs vk, 6 DE vk, 2350 DE pont, 7 Fa vk., 62 Maggi pont, 3 Coccolino vk, 2 Fornetti sarok, 9 Frappé vk, 17 Nestlé cappucino vk, 3:1 DE vk, 76 Nescafé 3:1 sticks vk, 2 Kinder vk, 38 Pöttyös csomi, 2 Podravka vk, 6 Cerbona müzli szelet vk, 1 Balaton szelet, 1 Bombi,
26 jacobs aromajel, 1 Siesta, 5 3Bit, 1 piros mogyis, 1 completta, 1 amodent, 9 100g-os milka, 4 Lipton, 2 Eduscho, 3 1200g-os darling, 3 Johnsons, 2 Uncle Bens, 1050 Pickwick pont, 5 Durex, 4 medve, 7 Jacobs gyűjtő, 52 Jacobs sticks, 2-2 Bond és Sopianae, 3 Tibi, 8 Gyermelyi, 13 Maggi embléma, 2 Pampers popsitörlő vk, 3 Milka singles, 2 Pöttyös gyűjtő, 4 Szentkirályi, 8 Kinder pingui, 1 Sport, 1 Cherry Queen
Bár ezek nem mind játszanak, de hátha vkit érdekelnek.
mit ajánlanátok cserébe?
11 jacobs vk, 6 DE vk, 2350 DE pont, 7 Fa vk., 62 Maggi pont, 3 Coccolino vk, 2 Fornetti sarok, 9 Frappé vk, 17 Nestlé cappucino vk, 3:1 DE vk, 76 Nescafé 3:1 sticks vk, 2 Kinder vk, 38 Pöttyös csomi, 2 Podravka vk, 6 Cerbona müzli szelet vk, 1 Balaton szelet, 1 Bombi,
26 jacobs aromajel, 1 Siesta, 5 3Bit, 1 piros mogyis, 1 completta, 1 amodent, 9 100g-os milka, 4 Lipton, 2 Eduscho, 3 1200g-os darling, 3 Johnsons, 2 Uncle Bens, 1050 Pickwick pont, 5 Durex, 4 medve, 7 Jacobs gyűjtő, 52 Jacobs sticks, 2-2 Bond és Sopianae, 3 Tibi, 8 Gyermelyi, 13 Maggi embléma, 2 Pampers popsitörlő vk, 3 Milka singles, 2 Pöttyös gyűjtő, 4 Szentkirályi, 8 Kinder pingui, 1 Sport, 1 Cherry Queen
Bár ezek nem mind játszanak, de hátha vkit érdekelnek.
mit ajánlanátok cserébe?
Pedig írtam még 28-án.!
Írtam újra
Írtam újra

mnrenata, kacsacsőrű emlős legyek ha jött tőled levél 

Vannak Fornetti sarkaim:
5 kisebb és egy nagyobb háromszög - ha valakit érdekel, szívesen elcserélném Libero kuponra, vagy Pampers v.kódra, v. Rama v.kódra
esetleg DM v. Rossmann pont(ok)ra
5 kisebb és egy nagyobb háromszög - ha valakit érdekel, szívesen elcserélném Libero kuponra, vagy Pampers v.kódra, v. Rama v.kódra
esetleg DM v. Rossmann pont(ok)ra
monicaa!
Nekem nem válaszolsz?
Nekem nem válaszolsz?
cserére vár 2x1l Vénusz, 2 Rossmann pont, 5 Pez csomi, sok boci vk, 4 nyeretlen sorsjegy
szeretnék érte Sió vk-t, Naturland pontot, Garnier blokkot, csokit nyert papírt, vagy mit ajánlasz?
szeretnék érte Sió vk-t, Naturland pontot, Garnier blokkot, csokit nyert papírt, vagy mit ajánlasz?

Cserére vár:
Nestlé játékhoz vonalkódok: 18 Nestlé Aquarell, 18 Theodora
5*1 l Vénusz címke
4 Fornetti sarok
Szeretnék: Szentkirályi címkét, vagy mit ajánlasz érte,
Nestlé játékhoz vonalkódok: 18 Nestlé Aquarell, 18 Theodora
5*1 l Vénusz címke
4 Fornetti sarok
Szeretnék: Szentkirályi címkét, vagy mit ajánlasz érte,
Vannak duracell regisztrációs kódjaim!
Aki szeretne,írjon !
Aki szeretne,írjon !