Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 94 / 319 oldal |
ha nem reklamálok a késkészletért akkor nem is fogják kihozni?
Nekem meglettek a pontjaim.
Én már 2x telcsiztem a pontok miatt de eddig nem csináltak semmit 

Nálunk is 0 pontok vannak

nekem is eltűnt az 5 pontom
Nálam is mindenkinek 0 pontja van.
Kisvadász: ilyen volt már nekem is. Bezártam az ablakot. újból bejelentkeztem, és ekkor visszajöttek a pontjaim.
meg tudja valaki mondani, hogy hova lett a 7 pontom, ami fél órája még megvolt?
szerintetek vettek nekem a boltban valamit? mivel fél órája még 7 pontom volt, most meg lépek be, és 0...
szerintetek vettek nekem a boltban valamit? mivel fél órája még 7 pontom volt, most meg lépek be, és 0...
msot próbáltam beküldeni a mai kódjainkat, az enyémet még elfogadta, a másik kettő családtagomnál már azt írta, h technikai okok miatt nézzek be később. A tegnap beküldött pontoknak hűlt helye, visszaléptem az én adataimmal, és lám, onnan is eltűntek a tegnapi és a mai pontok is!!
Hát, ennyit a PM-ről...
Tényleg vehetnének már maguknak egy épkézláb informatikust!!
Hát, ennyit a PM-ről...
Tényleg vehetnének már maguknak egy épkézláb informatikust!!
Ezt már nem hiszem el! Megint lemaradtam róla! Így soha nem lesz a kisfiamnak rádiója
(
(Volt rádió a boltban.
Söröspohár szett a boltban
Volt söröspohár szett is.
Ez a Pall Mall bolt olyan mint a szocializmus fénykorában a boltok. Mindig üres.
Ez a Pall Mall bolt olyan mint a szocializmus fénykorában a boltok. Mindig üres.
Néhány másodpercre volt rádió
Amikor beírtam,de frissítettem az oldalt és már el is tűnt.Én nem vettem,van már.
erről lemaradtam, de már rádióm van is..
Mikor volt a rádió?
rádió volt
hmm..mindig semmi..pedig most tudtam figyelni ..
köszi!