Sziasztok!
Nem ma sorsolják véletlenül a Plus- Persil/Silan/Pur akciós Opel Merivát? Mert nincs a sorsolások között:-(
Sorsolások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 94 / 96 oldal |
Ma sorsolják a Nestlé biciklit a Sparban vásárolt Boci csokikért.
Én még mindig csak az első sorsolás eredményét látom. Bemásolná valaki a 2. forduló nyerteseit?
Dörmi! Az elsőben is volt egy pasi, aki 2 CD lejátszót is nyert! Szerintem egyébként nem érkezett olyan sok pályázat hozzájuk, talán ezért sorsoltak így. De azért biztosan pályáztak 2 x 30-an.
Novake
Neked nagyon gratulálok!
De láttad a második sorsolásnál az egyforma neveket? Szerintem ezek "nagy" ajándékok, hogy azonos névre többet is küldjenek belőle.
Legalább a Fórumosok közül nyert valaki a második sorsoláson?
Neked nagyon gratulálok!
De láttad a második sorsolásnál az egyforma neveket? Szerintem ezek "nagy" ajándékok, hogy azonos névre többet is küldjenek belőle.
Legalább a Fórumosok közül nyert valaki a második sorsoláson?
Most nem nyertem... Szombaton jön a Smash telcsi. Már alig várom. Nem bírom eldönteni, hogy mi legyen a sorsa...
Fent vannak a Smash nyertesek a www.smashdrink.hu-n és a drazse.hu-n is.
Lehet már tudni, ki nyert a Smash 2. sorsolásán? Július 4-én 15 órakor volt...
Az Apenta sorsolásról nem tudtok valamit? Kiírtak egy csomó időpontot. ???
Évi megnéztem, 10-kor sorsolták.
A pickwick oldalán van egy info telefonszám, amin meg lehet kérdezni, hogy Te nyertél-e. Még nincs fönn sehol. A fotelekről senki nem tud semmit? Kapott már valaki?
Szalika, sajnos úgy alakult, hogy nem tudtam tudósítani, különben már beszámoltam volna
Én úgy emlékszem, hogy a Creamy-t sorsolj(t)ák még ma.
Én úgy emlékszem, hogy a Creamy-t sorsolj(t)ák még ma.
A Garden Grill sorsolás is ma van.
Ma van a dunakavics 1. sorsolása.
Évi! Nem tudósítottál a sorsolásokról, nem sikerült elmenned?
Évi! Nem tudósítottál a sorsolásokról, nem sikerült elmenned?
30-án volt az első Pickwick sorsolás. Nem tud róla senki, semmit? A honlapon még nincs.
A Nyereményújság fődíjainak sorsolása is pénteken lesz, szintén 10 órakor. Cím: 1138 Bp., Váci út 202.
Valaki nem jár arra?
Valaki nem jár arra?
milyen nyertesek névsora után érdeklődsz?
lehet tudni a nyertesek nevsorat?
A délelőttit nemigen, de a másik kettőt igyekszem beiktatni a programba. Aztán jelentek 

Akkor bevállalod? Te már úgyis tapasztalt vagy.