Hűha!
Na, nekigyürkőzöm!
Köszönöm a segítséget!
Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 94 / 303 oldal |
A bobble játéknál van, ha 3 színes csíkos gömböcöt raksz egymás mellé akkor adja, igazán akkor kapod meg, ha végig is játszod. Ezeket a csíkosokat csak a 6-10 pályákon adja. Nekem a 6,7,10 pályákon sikerült egymás mellé tenni, most viszont a 6. nem adta, csak a 7.-en. Utána még a ticket gagnant-on kell a ládából kikaparni a térképet. (Az első játéknál 3xmeg kell húzgálni az alvó emberke szakállát, utána lekapar, új játék és lekapar.) Ha megvan a térkép akkor már "csak" ki kell választani a 20 lehetőségből a jó házat, és tiéd a titkos játék. (Én már 4-et lekapartam, de egyik sem volt az) Sok sikert!
Segíts légyszi, hogy hol van az 5. kavics!
igen, már többször is
Valaki a toilokdo-n az 5. elemet meg tudta már szerezni az új titkos játékban.
Tud valaki segíteni, hogy Misteuron hogyan tudok kódot venni?
nálam nem jön be a prizeen a veg attack játék
" alt="
">
" alt="
">írtam, remélem hasznos lesz
" alt="
">
" alt="
">okés, köszönöm! eddig ien nem volt, és vmiért meghaltam..
pedig csk a bokrokat nyiszáltam
" alt="
">
pedig csk a bokrokat nyiszáltam
" alt="
">krida, mindjárt írok, habár nem vagyok klubtag, de ez egy régi játék, akkor a nagy kedvencem volt
hátha tudok segíteni
hátha tudok segíteni
Buccaneer heeeelp, mit kell csinálni?
aki klubtag..
aki klubtag..
Nekem ott maradt.
most lejátszom a játékokat, és megnézem, hogy melyiknél tűnik el, vagy az is lehet, hogy ott marad
" alt="
">
" alt="
">vagyis ketten akart lenni, csak bénázok
Akkor már keten vagyuk tanácstalanok!
" alt="
">
Azért köszi szépen!
" alt="
">
" alt="
">
Azért köszi szépen!
" alt="
">betti
megnéztem de nálam is ezt csinálja, és a főoldalon a játékoknál nem is találtam ilyen nevűt, úgyhogy nem tudom mi lehet az
megnéztem de nálam is ezt csinálja, és a főoldalon a játékoknál nem is találtam ilyen nevűt, úgyhogy nem tudom mi lehet az
Németre vagyok állítva. A játékokat úgy játszom, hogy legördítem a sávot és úgy választom ki a következőt. Ott jött ki.
betti
nálam nincs is ilyen nevű játék, hol találtad?
nálam nincs is ilyen nevű játék, hol találtad?
Mi az a Korsar nevezetű játék, amiből egyet játszhatnék a prizee oldalán, de ha rákattintok a főoldal jön be? Mit kéne csinálnom a működéshez???
ma arany rangos lettem
" alt="
">
és az arany VIP-nél 1 egész bubzot kaptam
" alt="
">még sosem kapartam ennyit
" alt="
">
" alt="
">
és az arany VIP-nél 1 egész bubzot kaptam
" alt="