Sziasztok!
Bár én nem rég óta vagyok fórumos, de látom az összetartást és a segítőkészséget.
Lehet, hogy van aki szerint nem illik a fórum tematikájába, de hátha tud segíteni nekem valaki.
Anyukámnak gyönyörű virágoskertje volt.
Tavaly a betegsége miatt nem tudta gondozni, a sok eső miatt pedig tönkrement sok virághagyma és évelő. Alig maradt neki valami a kertben, ezzel most májusban - a virágzáskor - szembesültünk. :-(
Ezért ha lenne köztetek olyan valaki, akinek van a kertjében felesleges tő évelő, vagy virághagyma, ne dobja ki, mert nagy örömmel fogadná anyukám. (Sajnos nem tudunk annyi virágot pótolni..... )
Írj privit, hogy megbeszélhessük a részleteket, természetesen postaköltséget fizetem.
Köszönöm szépen előre is,ha valaki segít! :-)

Tombolatárgyakat gyűjtünk falunapunkra!
Bármilyen apróságnak örülünk, még egy "nyakbaakasztónak" is!
Ha van valakinek otthon olyan, amire nincs szüksége és felajánlaná, szívesen fogadjuk!

" alt="

">
Az emailemre írjatok! Köszi!
evimamzi!
írj, tudok küldeni.
Szükségem lenne 4 nem kódos vénusz cimkére .
Válaszborítékot illetve cba pontot adnék érte.
Match pontokat szeretnék kérni aki nem használja el, szeretnék venni edényeket, de én nem járok oda vásárolni.
Fila pontokat szeretnék kérni.
Sziasztok!
Gyűjtenék valakinek szívességből Delikát8 vonalkódot (Bőnynek, Győr-Sopron megye). Ha valaki bőnyi, vagy környéki, vagy szimpatizáns, vagy csak van felesleges Delikátja, és nem tud vele mit kezdeni, vagy csak segíteni szeretne, kérem tegye meg!
A bőnyi Iskola gyűjti, a gyerekek viszik be. Sok kicsi sokra megy, nem baj, ha csak kevés van.
Én már 10 kiló felett gyűjtöttem-cseréltem.
Legyen Bőnynek is játszótere!
Úgy tudom, hogy május végéig várják a vonalkódokat.
Köszi előre is : Edus
PROFI pontokat is keresnék, ha valaki nem gyűjti, örömmel elfogadnám!

" alt="

">
MATCH pontokat, NEUTROGENA blokkokat szeretnék; aki nem gyűjti, gondoljon rám legyen szíves, természetesen válaszborítékot küldök!

" alt="

">
Szeretnék match pontokat, aki nem használja fel válaszborítékért, kinéztem pár edényt, de én oda nem járok.
Köszi előre is!
Ha valaki beküldené a Koronás vonalkódjait, de nem tudja kinek, akkor a beküldésnél mi óvinkat ráírhatja

" alt="

">
Sándorfalva Pipacs Óvoda
6762 Sándorfalva Kis körút 1.
Delikát vonalkódokat is gyűjtjük

" alt="

"> Ha van felajánlani valód írj!
én is Tomi blokkot kalapoznék, elkavartam az enyémet.
köszi

" alt="

">
Szívesen fogadnék Tomi blokkot válaszborítékért, ha vkinek lenne felesleges.
Köszönöm előre is!
Volna , felesleges Haribo csomagolásod és szeretnél segíteni egy miskolci 5. osztályt ?
3. és 9. szőlőszemet keresnék . Előre is köszönöm .
Nővérem ikreinek még 14 kód hiányzik a második törcsire.
Kérem, akinek nincs szüksége a kódra, küldje át nekem mail-ben!
Köszi

" alt="

">
Sziasztok!
Én is szívesen elfogadnék CBA-s késes matricát.
Akinek van felesleges,és nem kell neki,gondoljon rám.
Koronás vonalkódom van esetleg.
én is szeretnék 7. szőlőszemet, meghálálnám

" alt="

">
flóri!
Írj,mennyit kérsz,van rengeteg.
Szőlőszemet keresek 7. és 9. kellene ,maradt valakinek?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások