Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 94 / 2035 oldal |
Ha már van egy kimutatásuk a nyertesekről és szűrik a névismétlést, azonos címet, akkor meddig tartana rákeresni az ismétlődő bankszámlaszámra is?
b...m a csomagküldő cégnél átirányítást, mikor a feladó sajnálja a 70!! Ft ot csomagonként erre, és
a, szív a kézbesítő ha nem vagy otthon,nem ér el telefonon, vagy b....a ráírni a feladó a telefonszámot, volt már ezért ment vissza csomag
és pl utalvány meg azért mert az új postás nem állt a helyzet magaslatán
más részről meg ha már a futárral olyan jó a viszony, hogy a városban találkozunk s keresztnevemen szólítva köszön, nos az ilyen esetben rugalmasan meg tudjuk oldani a találkozást...
a pénz nyereménynél viszont az A4C nem viccel, ha nem bizonyítod egy banki papírral, számla kivonat stb, hogy a számla valóban a te neveden van akkor bukovári...a többi cég is bevezethetné..
a, szív a kézbesítő ha nem vagy otthon,nem ér el telefonon, vagy b....a ráírni a feladó a telefonszámot, volt már ezért ment vissza csomag
és pl utalvány meg azért mert az új postás nem állt a helyzet magaslatán
más részről meg ha már a futárral olyan jó a viszony, hogy a városban találkozunk s keresztnevemen szólítva köszön, nos az ilyen esetben rugalmasan meg tudjuk oldani a találkozást...
a pénz nyereménynél viszont az A4C nem viccel, ha nem bizonyítod egy banki papírral, számla kivonat stb, hogy a számla valóban a te neveden van akkor bukovári...a többi cég is bevezethetné..
Szerintem, ha egy random név nyer egyszer, az senki szemét se szúrja...
Viszont ha egy családi névről már a 10-15. nyereményt húzzák be, az nemcsak feltűnik mindenkinek, de még a játéktól is elveszi sokak kedvét..
Ezért találják ki, hogy egy név+cím/család egyet nyerhet, és nem azt fogják ellenőrizgetni, hogy valós vagy kamu névvel nyer valaki...
Viszont ha egy családi névről már a 10-15. nyereményt húzzák be, az nemcsak feltűnik mindenkinek, de még a játéktól is elveszi sokak kedvét..
Ezért találják ki, hogy egy név+cím/család egyet nyerhet, és nem azt fogják ellenőrizgetni, hogy valós vagy kamu névvel nyer valaki...
Johnny-X
Nincs olyan, hogy A FÓRUM.
Van egy fórum, ami nem homogén. Sokfélék vagyunk.
És akad köztünk ügyeskedő is, meg csaló is, irigy is, meg nagylelkű is.
Segítőkész is, meg gáncsoskodó, szarkeverő is.
Pont úgy, mint bárhol az életben.
Ez van. Sajnos.
Nincs olyan, hogy A FÓRUM.
Van egy fórum, ami nem homogén. Sokfélék vagyunk.
És akad köztünk ügyeskedő is, meg csaló is, irigy is, meg nagylelkű is.
Segítőkész is, meg gáncsoskodó, szarkeverő is.
Pont úgy, mint bárhol az életben.
Ez van. Sajnos.
Oké. Mindenki úgy nyer, ahogy akar vagy tud. De nem tudok elmenni szó nélkül amellett, hogy te vagy itt állítólag a legnagyobb fel-és bejelentő, ha nem tetszik más nyerési módja. Értem ez alatt, hogy túl sokan vannak a családban, ezáltal látható(mert nem kamu nevekkel játszik), hogy mennyit nyer(és persze akkor tuti csal), vagy épp kevesen vannak, ezért többféle módon használja a saját nevét, stb. stb.
Őszintén érdekel, hogy ezek a szemedben mitől lesznek rosszabbak, mint a saját módszered, hogy random nevekkel játszol?
Őszintén érdekel, hogy ezek a szemedben mitől lesznek rosszabbak, mint a saját módszered, hogy random nevekkel játszol?
Valóban nem félek...
inkább nyerek minden héten napi + esetleg heti nyereményt, mint a fődíjra várjak álmodozva pl. 15 évig
" alt="
">
inkább nyerek minden héten napi + esetleg heti nyereményt, mint a fődíjra várjak álmodozva pl. 15 évig
" alt="
">robbe77
Valóban, korrekt összegzés! (De én továbbra is bízom a fórumosok összetartásában, egymás segítésében. Még ha naiv gondolat is...)
Valóban, korrekt összegzés! (De én továbbra is bízom a fórumosok összetartásában, egymás segítésében. Még ha naiv gondolat is...)
Ha lehetne, ezt most lájkolnám!!!!
Teljesen egyetérték!
Van az a mondás, hogy mindenkinek maga fele hajlik a keze, valahogy az jut róla eszembe.
Teljesen egyetérték!
Van az a mondás, hogy mindenkinek maga fele hajlik a keze, valahogy az jut róla eszembe.
Nem tudom, engem azért inkább a fődíj szokott motiválni, nem a sokszor csak tingli-tangli kisebb nyeremény. Nem kockáztatnám egy kamu névvel.
De amúgy érdekes ez a fórum. Egyik fórumozó bevallottan kamu nevekkel játszik, azzal nincs gond. Egy másik fórumos valakijének a nevét használja játékhoz (állítólag!), aki már meghalt, az gond.
Egyik fórumos kukázhat blokkokat, nem gond, ha a másik csinálja, akkor gond. A fene se érti.
De amúgy érdekes ez a fórum. Egyik fórumozó bevallottan kamu nevekkel játszik, azzal nincs gond. Egy másik fórumos valakijének a nevét használja játékhoz (állítólag!), aki már meghalt, az gond.
Egyik fórumos kukázhat blokkokat, nem gond, ha a másik csinálja, akkor gond. A fene se érti.
Nyílván nem fél tőle. Egy fődíjra viszonylag kicsi az esély...
.... és mégis tudok olyanról aki 2 millás fődíjat bukott kamu név miatt...
Szerencsére nem családon belül történt, egy szervező cégnél a közjegyző mesélte...
.... és mégis tudok olyanról aki 2 millás fődíjat bukott kamu név miatt...
Szerencsére nem családon belül történt, egy szervező cégnél a közjegyző mesélte...
FlyGuy!
Én ezt nem tehetném meg egy soklakásos panelházban. Azt se tudná, hová csöngessen, ha nem az lenne ráírva a csomagra, ami a kapucsengőre. Sokan vagyunk így. Vagy a múltkor például helyettesítő futár jött, elkért személyit, aláíratott, stb, pedig ezt kb. már senki nem csinálja. Azon felül, hogy nem látom értelmét annak amit csinálsz, nem félsz attól, hogy beüt egy nagy nyeremény, amihez személyesen kell befáradni az irodába mondjuk Pestre?
Én ezt nem tehetném meg egy soklakásos panelházban. Azt se tudná, hová csöngessen, ha nem az lenne ráírva a csomagra, ami a kapucsengőre. Sokan vagyunk így. Vagy a múltkor például helyettesítő futár jött, elkért személyit, aláíratott, stb, pedig ezt kb. már senki nem csinálja. Azon felül, hogy nem látom értelmét annak amit csinálsz, nem félsz attól, hogy beüt egy nagy nyeremény, amihez személyesen kell befáradni az irodába mondjuk Pestre?
Nálunk mi vagyunk a "családi csomagpont".
Itt mindig van valaki.
A népes család összes ága-boga dolgozik, jön-megy, nem igazán elérhető.
A bedobós üzemmód nálunk is működik.
Itt mindig van valaki.
A népes család összes ága-boga dolgozik, jön-megy, nem igazán elérhető.
A bedobós üzemmód nálunk is működik.
*feladótól
Szerintem inkább a feladatótól függ, mit kér.
" alt="
">
" alt="
">pieceofluck
csak a sz.r Magyar (Állami) Posta Logisztika futár kér aláírást és személyi ig. számot, SENKI MÁS. Hálaistennek, már csak alig egy-két cég küldi velük a nyereményt.
Ezért nálam a kamu név az ALAP, átutalásnál lényegtelen, kis csomagokat pedig bedobatom a kerítésen a futárral az udvarba, akkor , amikor felhív, hogy hamarosan jön, vagy mát itt is van... ENNYI
" alt="
">
csak a sz.r Magyar (Állami) Posta Logisztika futár kér aláírást és személyi ig. számot, SENKI MÁS. Hálaistennek, már csak alig egy-két cég küldi velük a nyereményt.
Ezért nálam a kamu név az ALAP, átutalásnál lényegtelen, kis csomagokat pedig bedobatom a kerítésen a futárral az udvarba, akkor , amikor felhív, hogy hamarosan jön, vagy mát itt is van... ENNYI
" alt="
">pieceofluck!
A giro rendszere nem tud ellenőrizni csak számlaszámot egy utalásnál.
A giro rendszere nem tud ellenőrizni csak számlaszámot egy utalásnál.
sada, jó főzést. 😄
robbe77
Már rég egy feltételezett lehetőséget járunk közbe.
Csak délben csatlakoztam.
(Nem kellett volna, le is égettem közben a hagymát..
" alt="
"> )
A korlátozások valóban nyomon követhetetlenek.
IP címmel is lehet trükközni.
Már rég egy feltételezett lehetőséget járunk közbe.
Csak délben csatlakoztam.
(Nem kellett volna, le is égettem közben a hagymát..
" alt="
"> )
A korlátozások valóban nyomon követhetetlenek.
IP címmel is lehet trükközni.
Bocsi, de még mindig nem értem, hogy ha tényleg van ez a kamu neves dolog, hogy kaphatják meg az utalásos nyereményeket...
Nekem ez magas.
És amúgy, ha valaki biztos valami visszaélésben, és nem csak gyanúsítgat, miért nem jelzi az észrevételét az illetékeseknek?
De ide azért beírja...
Nekem ez magas.
És amúgy, ha valaki biztos valami visszaélésben, és nem csak gyanúsítgat, miért nem jelzi az észrevételét az illetékeseknek?
De ide azért beírja...