Facebook - lájkolás, locsifecsi
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 94 / 366 oldal |
az tényleg érdekes

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
törpi
Nincs
" alt="
">
Nincs
" alt="
">Fb üzenetekben érkezett,az egyebek között van.pl. a páromé. enyém e-mailben is jött
Nekünk 3-ból 2 jött
" alt="
"> Nem vagyok telhetetlen, de...
" alt="
"> Nem vagyok telhetetlen, de...Nekünk megérkezett reggel, van aki nem kapta meg?
Én se látok dátumot rajta, hogy meddig lehet...
De úgy tudom, mivel csak kód van hozzá, szerintem bárki felhasználhatja, nem csak a "tulajdonosa". Legalábbis a Danone mozijegynél így volt, csak a kódot ütik be, amikor beváltod a mozi pénztárnál és ennyi, nevet se kérnek, semmit.
Én se látok dátumot rajta, hogy meddig lehet...
De úgy tudom, mivel csak kód van hozzá, szerintem bárki felhasználhatja, nem csak a "tulajdonosa". Legalábbis a Danone mozijegynél így volt, csak a kódot ütik be, amikor beváltod a mozi pénztárnál és ennyi, nevet se kérnek, semmit.
Mindenki megkapta a mozijegyet?
Mit lehet tudni a mozijegyről? Bárhol felhasználható? Meddig? Csak a nyertes használhatja fel?
Én is gratulálok mindenkinek a mozijegyhez és köszönöm a csapatmunkát!
Igen, mienk lett a heti leghosszabb lánc
" alt="
"> Megjött a mozijegy
" alt="
"> Mindenkinek köszönöm és gratulálok!! Igazi csapatmunka volt
" alt="
"> További szép napot mindenkinek, jól indul a hétfő
" alt="
">
" alt="
"> Megjött a mozijegy
" alt="
"> Mindenkinek köszönöm és gratulálok!! Igazi csapatmunka volt
" alt="
"> További szép napot mindenkinek, jól indul a hétfő
" alt="
">Megérkezett a mozijegy! Gratulálok magunknak:-) Mailen jött a kód..
ha Fórumos,akkor remélem jövő héten hajt csak rá
" alt="
">
" alt="
">igaz, biztos nem adják fel de talán ennyien nem lesznek vagy várnak egy másik hetet remélhetőleg és akkor maradunk vezetésben erre a hétre
" alt="
">
" alt="
">
azért akik a Duracell oldalán reklamálnak,hogy nem működik,azok még tuti nem adják fel. és az ő ismerőseik között is Fórumosok (webnyereményes)vannak így semmi sem biztos még
Most néztem toronymagasan az elsők vagyunk ,a 34 átadásos eltűnt. Reméljük így is marad !
Énis gratu Magunknak! :-)
Gratulálok én is mindenkinek, nagyon jó csapatmunka volt és SIKERÜLT! Már csak várni kell, hogy a heti lánc a leghosszabb e. De nagyon jó volt, élveztem végig, szuper ügyes volt mindenki és öröm volt részt venni
" alt="
"> Mindenkinek kellemes hétvégét
" alt="
">
" alt="
"> Mindenkinek kellemes hétvégét
" alt="
">sziasztok!
Köszi a csapattagoknak,mindenki ügyes volt!
Kiderült menne itt az összefogás,mint régebben is ment
" alt="
">
Köszi a csapattagoknak,mindenki ügyes volt!
Kiderült menne itt az összefogás,mint régebben is ment
" alt="
">Sajnos lemaradtam...elaludtam... :-(
De ha most nyerünk, már nem nyerhetünk többet, pedig buli lenne egy még hosszabb láncot összehozni
" alt="
">
" alt="
">Most azt írja ki Gratulálunk sikeresen teljesítettétek a játékot !
" alt="
">
" alt="
">