sziasztok
engem is hosszas próbálkozás után most engedett be
már tegnap kész lettem, most meg azt írja ki, hogy aki péntek 8-ig kész lesz, az részt veszt egy ajándéksorsoláson, ahol 100 ajándékcsomag kerül kisorsolásra
na ez rendben van, de innen nem lehet tovább lépni, bármit is csinálni
----------
Most engem is beengedett, de azt írja, hogy holnap találkozunk!
Tegnap is ezt írta,...
Még jó, hogy mindig van egy holnap!

" alt="

">
Még egy épületem hiányzott, most épül

" alt="

">
Beengedett a kávéfarm

" alt="

">
Biztosan így van,mert engem most is beengedett,az utolsó épületem csak 8 óra múlva fog elkészülni!
Egyszer beenged, egyszer nem. Próbálkozni kell.
Az épületek készen vannak. Azt írja pihenjünk, kávézzunk és holnap találkozunk.
Szerintem a bevárásra játszik.
nekem azt mondja holnap találkozunk
Nekem még hiányzik egy épület, mégsem enged be, ezek szerint nem egymás bevárása az ok

" alt="

">
Legalább annyit lehetne tudni, hogy mikor érdemes ránézni!

" alt="

">
Szép jó reggelt mindenkinek! Nekem csak annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy én még nem vagyok kész az építkezéssel, de engem se enged be...
elképzelhetőnek tartom én is a bevárást, hiszen nem akarják lelőni a poént,,,,szerintem...
Igen, ezt írja

" alt="

">
Én sem tudok belépni, de más is panaszkodik. Pont most olvasgatom a fb-ot.

" alt="

">
Nálatok is azt írja ki, hogy túl sokan próbálkoztok egyszerre?
Már jó ideje próbálok belépni ...
Miért kellett annyira sietni az építkezéssel, ha most meg nem lehet folytatni a gazdálkodást ?
Vagy most összevárjuk a többieket?
Elkészült mind a 3 épületem

" alt="

"> de folytatás csak holnap

" alt="

">
pappocs. 5 kül.ő néven küldtem úgy ahogyan te 29-én és 2-én és csak 1 nyert. gondolom2-án több zsáknyi érkezett be és húztak belőle
pappocs
Egyszerre történő beérkezés esetén a szervező jogosult a sorrendet eldönteni. Ha ez vigasztal, én is adtam fel 2 db-ot, jóváírták, de csak az egyiket, meg bögrét sem nyertem. Hát ilyen az élet..........

" alt="

">
Én adtam fel 29-én, s 2-án is vonalkódokat, jóvá is írták, de mégse nyertem bögrét..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások