sziasztok
engem is hosszas próbálkozás után most engedett be
már tegnap kész lettem, most meg azt írja ki, hogy aki péntek 8-ig kész lesz, az részt veszt egy ajándéksorsoláson, ahol 100 ajándékcsomag kerül kisorsolásra
na ez rendben van, de innen nem lehet tovább lépni, bármit is csinálni
Most engem is beengedett, de azt írja, hogy holnap találkozunk!
Tegnap is ezt írta,...
Még jó, hogy mindig van egy holnap!

" alt="

">
Még egy épületem hiányzott, most épül

" alt="

">
Beengedett a kávéfarm

" alt="

">
Biztosan így van,mert engem most is beengedett,az utolsó épületem csak 8 óra múlva fog elkészülni!
Egyszer beenged, egyszer nem. Próbálkozni kell.
Az épületek készen vannak. Azt írja pihenjünk, kávézzunk és holnap találkozunk.
Szerintem a bevárásra játszik.
nekem azt mondja holnap találkozunk
Nekem még hiányzik egy épület, mégsem enged be, ezek szerint nem egymás bevárása az ok

" alt="

">
Legalább annyit lehetne tudni, hogy mikor érdemes ránézni!

" alt="

">
Szép jó reggelt mindenkinek! Nekem csak annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy én még nem vagyok kész az építkezéssel, de engem se enged be...
elképzelhetőnek tartom én is a bevárást, hiszen nem akarják lelőni a poént,,,,szerintem...
Igen, ezt írja

" alt="

">
Én sem tudok belépni, de más is panaszkodik. Pont most olvasgatom a fb-ot.

" alt="

">
Nálatok is azt írja ki, hogy túl sokan próbálkoztok egyszerre?
Már jó ideje próbálok belépni ...
Miért kellett annyira sietni az építkezéssel, ha most meg nem lehet folytatni a gazdálkodást ?
Vagy most összevárjuk a többieket?
Elkészült mind a 3 épületem

" alt="

"> de folytatás csak holnap

" alt="

">
pappocs. 5 kül.ő néven küldtem úgy ahogyan te 29-én és 2-én és csak 1 nyert. gondolom2-án több zsáknyi érkezett be és húztak belőle
pappocs
Egyszerre történő beérkezés esetén a szervező jogosult a sorrendet eldönteni. Ha ez vigasztal, én is adtam fel 2 db-ot, jóváírták, de csak az egyiket, meg bögrét sem nyertem. Hát ilyen az élet..........

" alt="

">
Én adtam fel 29-én, s 2-án is vonalkódokat, jóvá is írták, de mégse nyertem bögrét..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások