De azért annak örülök ha a másiknak jó

| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 95 / 160 oldal |

Szegénykém már a Kotányira is áttért!
De jó ötlet, annyit jár kirándulni, de még sosem jutott eszembe, hogy hulladék gyüjtésre biztassam!
És tudod mi a legjobb? Ha megkérem még ki is vasal!
Szupernagyi!!!!!!!!!
Na jó éjt!

Nem is rossz ötlet!
Ha rá szabadítom a nagyit más fociba sem rughat mellettem!!!!!!!!
olyat is érdemes még gyüjtenie 
vagy meglát egy gyereket sportszeletet majszolni és miután megette kitépi a kezéből a csokipapírt. 
Holnap megy Pusztaszerre kirándulni! Már előre sajnálom az ott lévőket! Ha a nagyi egyszer vérszemet kap......................
Nem akartam kiábrándítani, mert elképzeltem, hogy minden utastól elvette a kupakot
Itthon megszámoltam, 214 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!daraqbot szedett össze! ( vajon hogy csinálta?)

Kibontottak,pakoltak vagy két dobozos 24-es tálcát,és minden egyes nyitőfül alá benéztek ,azt nem sikerült eléggé megfigyelnem mivel(tükörrel vagy csak alákuksiztak),biztos a hiányzójukat keresték,vagy a kódost!

) Tessz,Tessz (ez a tessék nála)Kiabálok át a tv.szobába,APA MIT TETTÉL! Apjuk kiabál vissza hogy miért talán játszik?

Egyik kolléganőm mindig hozza reggel az újonnan beszerzett cicakaját, amiről a kódokat gondosan lefejtegetem. Azaz lefejtegettem, mert megkérdezte, mire jó, elmondtam, azóta ő küldi be. Én nem kapok, amit kicsit bánok, de remélem ő nyer majd vele. Már a parmalat kódot is gyűjti, így nekem nem is marad. De újabb barátnőt fertőztem... 
Már Anyukám, meg a tesóim sem mernek kidobni semmit a tudtom nélkül. De a Barátomat azért még nevelni kell...