Liszolda
nehogy már rám legyél felháborodva...

" alt="

">
mel6
Szerinted a munkáltatóm mit szólna, ha az mondanám, hogy ő is kp-ban fizessen? Vagy a MÁK?
Liszolda
Ezzel nem tudsz mit tenni, panaszkönyvvel sem értél volna el semmit.Postán kártyával történő fizetés mindig is pénzfelvételnek számított. bankban is a csekkes befizetés díjköteles, mert feldolgozási díja van.
1. ha számláról utalod az összeget, nem olyan vészesen drága
2. Ha kp-val fizeted be az ingyen van

" alt="

">
Kalandom a Postával:
Kaptam tőlük egy csekket, hogy az újságelőfizetésemet meghosszabbítandó fizessek be x forintot.
Bankkártyával akartam megoldani a helyzetet, ezért elrohantam az OTP-be, mivel náluk van számlám, hogy ott utaltassam át. Végigvártam a soromat, a végeredmény: a hölgy közölte: Ők a postai sárga csekket csak külön díj ellenében tudják bevenni. Azaz fizessek, hoyg átutalják az összeget. Na jó, akkor próbálkozzunk a postán, végülis az ő csekkjük. A postán is végigvártam a sort, mire a hölgy közölte, hoyg készpénzfelvételnek minősül a bankkártyás fizetés, és annak díja van, nem akarom-e inkább készpénzzel kifizetni.
Na most készpénz hiányában marad a pénzfelvételes megoldás, aminek persze megint díja van.
Ha a netbankon keresztül utalom át az összeget, annak megint csak díja van.
Nem kértem el a panaszkönyveket, mert a kisfiam nem bírta tovább a sorakozásokat.
Vajon írjak a fogyasztóvédelemnek, hogy ez az eljárás szerintem jogtalan???
sada
Hozzászólás - 2009. augusztus 06. :: 18:37
Mint írtam, a 27. oldalt nézd a listát.
Miért lenne az üzletszabályzatban kép? Az nem mesekönyv...

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Kár hogy nem mesekönyv.

" alt="

">
Na ez az ! Tetszik nekem is.
Mint írtam, a 27. oldalt nézd a listát.
Miért lenne az üzletszabályzatban kép? Az nem mesekönyv...
Ilyenek vannak:
- Belföldi értékjelzés nélküli bélyeg 75 Ft
- Belföldi elsőbbségi értékjelzés nélküli bélyeg 100 Ft
- Európa elsőbbségi értékjelzés nélküli bélyegfüzet (4 db bélyeg, 290 Ft/bélyeg) 1 160 Ft
- Európán kívüli elsőbbségi értékjelzés nélküli bélyegfüzet (4 db bélyeg, 330 Ft/bélyeg) 1 320 Ft
tarka sáfrány van rajta, nekem is tetszik, jobb mint a székes

" alt="

">
Nincs ott. Mire keressek. Kép is van valahol ezekről a bélyegekről?
Van többféle is. Lásd 27. oldal:
http://posta.hu//kepek/upload/2009-01/5fugg.pdf
Velem is ez töörtént.

" alt="

"> Csak ez volt, de örültem neki. Ugye virág van rajta?
köszi Viki, nem találkoztam még ilyennel, de kedden "csak " ilyen volt a postán.
Tehát csak sima létezik, elsőbbségi nem.
Roni: pont tegnap találkoztam vele először és nagyon megtetszett hogy ilyen is van. Egyből vettem belőle egy csomót. Azt mondták hogy az mindig a sima alap levélre jó és értékálló. Át lehet vinni következő évre is. Tehát most 75 Ftnak felel meg.
az értéljelzés nélküli bélyegnél honnan tudom, hogy milyen? van különbség a sima belföldi és az elsőbbségi között?
marycsiga, Reácska: ok, köszi.
mary: én értékbiztosítva szoktam. 310 Ft az értékbiztosítás 10e Ft-ig, utána 1000 Ft-onként 30 Ft.
Vigyázz ha értékbiztosítva adod fel legyen teljesen fehér a boríték különben nem tudod feladni. + otthon ha van tiszta fehér etikett azzal ragaszd a hátulját és írd rá átlósan a neved. Ha nem csinálod meg otthon ezért is külön kell fizetni.
krysztasz,köszi,még nem adtam fel.holnap fogom,de nem kockáztatok.
érték nyilvánítva fogom ajánlottan,tértisen.ez a tuti,remélem.
mivel választ nem kaptam,így döntöttem.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások