Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 95 / 892 oldal |
Nagy segitseget szeretnek kerni. Par eve a Nestle jatekon reggelizo keszletet lehetett nyerni, vilagos alapon zold pottyos talka, amit ma sajnos az unokam osszetort. Ez volt a kedvenc talkaja.Ha lenne valakinek, nagyon orulnek neki.
A hulala nem tejszín, hanem "növényi habalapanyag".
http://hulala.hu/termekek/
Nyugodtan használj igazi tejszínt helyette.
http://hulala.hu/termekek/
Nyugodtan használj igazi tejszínt helyette.
Köszi. Én is a tejszínre szavaznék inkább, csak a receptben hulala van, remélem, jó lesz így is.
" alt="
">
" alt="
">A hulala tejszínből gyönyörű kemény habot lehet verni. Nem kell hozzá habfixáló sem. Másnap is kemény marad és nem esik össze. Én nagyon szeretem. Habár másoknak nem ízlik.
Köszi!
" alt="
"> Még egy kérdés: miért jobb a hulala a habtejszíntől?
" alt="
"> Még egy kérdés: miért jobb a hulala a habtejszíntől?jojó
Nem.
Cirbolya
Zacsiban, por v. lap formájában.
Neked kell feloldani.
Nem.
Cirbolya
Zacsiban, por v. lap formájában.
Neked kell feloldani.
Zselatint, és a kommentek szerint tuti recept. Feketeerdő torta a nosalty-n.
Cirbolya ! Nem habfixálót? Zselatint ?
Hátha inkább otthon vagytok a cukrászművészetben.
" alt="
"> Még sosem csináltam tortát zselatinnal. Milyen formában lehet ezt boltban kapni? A recept szerint a felvert tejszínbe kell csorgatni, de én csak a gyümitortára való tortazselét ismerem...
" alt="
"> Még sosem csináltam tortát zselatinnal. Milyen formában lehet ezt boltban kapni? A recept szerint a felvert tejszínbe kell csorgatni, de én csak a gyümitortára való tortazselét ismerem...Bocsi nem ide tartozik . Szeretnék meghívót az ncore-ra . Tud valamki segíteni?? Köszi
Inci
Promóciós amikor a csomagoláson rajta van a játékfelhívás, szelet eleve olyan a műzlinél meg ilyen kis csík van rajta.
Milyen kell, nekem van itthon több féle, de sztem még mindegyikből kapsz még bármelyik boltban is.....
Promóciós amikor a csomagoláson rajta van a játékfelhívás, szelet eleve olyan a műzlinél meg ilyen kis csík van rajta.
Milyen kell, nekem van itthon több féle, de sztem még mindegyikből kapsz még bármelyik boltban is.....
Kérlek, aki tud, segítsen. Igaz, hogy már az egész család fülén jön ki a cerbona szelet, annyit vettem, olyan helyen, ahol a blokkon szerepel a termék neve, mégis azt kérik, hogy küldjem el a termék promóciós csomagolását is. Milyen egyáltalán a promóciós csomagolás, mert akkor a kb. 100 csomagolást ki is dobhatom, mert nem jó. Tudna valaki segíteni? És mit küldjek cserébe?
Előre is köszi.
Előre is köszi.
Bonduelle blokkot szeretnék S.O.S.
16 pontot.
Biztos meg tudunk egyezni!
16 pontot.
Biztos meg tudunk egyezni!
rakosine köszönöm
A Keletitől a 2-e metróval a Déli pályaudvarig, onnan a 61-es villamossal 3 megálló a Csörsz utcáig. Ha minden pontosan jön, akkor 24 perc.
A Camponától a Kongresszusi Központ 50 perc, a buszok 12 percenként járnak.
A taxit nem tudom, de sokba kerülne.
A Camponától a Kongresszusi Központ 50 perc, a buszok 12 percenként járnak.
A taxit nem tudom, de sokba kerülne.
Légyszi pestiek segítsetek!!!
1, A keletitől milyen messze van a Kongresszusi Központ??
Taxi mennyiért vinne el ,sac / kb
2,Camponától milyen messze van a Kongresszusi??
Taxi mennyi lenne Campona-Kongresszusi- Örs vezér tér
köszi
1, A keletitől milyen messze van a Kongresszusi Központ??
Taxi mennyiért vinne el ,sac / kb
2,Camponától milyen messze van a Kongresszusi??
Taxi mennyi lenne Campona-Kongresszusi- Örs vezér tér
köszi
class fm 10-11 közötti kódot nem tudja valaki???
pont csörgött a telóm....
pont csörgött a telóm....
Kitudna segíteni valaki 1 db Rauch kóddal még ma este? Köszönöm szépen előre is!!!
sziasztok!
nem sürgős, jár valaki a 7. kerület Hársfa út felé?
nem sürgős, jár valaki a 7. kerület Hársfa út felé?
Zsu! köszi
" alt="
">
" alt="
">