Inci
Promóciós amikor a csomagoláson rajta van a játékfelhívás, szelet eleve olyan a műzlinél meg ilyen kis csík van rajta.
Milyen kell, nekem van itthon több féle, de sztem még mindegyikből kapsz még bármelyik boltban is.....
Kérlek, aki tud, segítsen. Igaz, hogy már az egész család fülén jön ki a cerbona szelet, annyit vettem, olyan helyen, ahol a blokkon szerepel a termék neve, mégis azt kérik, hogy küldjem el a termék promóciós csomagolását is. Milyen egyáltalán a promóciós csomagolás, mert akkor a kb. 100 csomagolást ki is dobhatom, mert nem jó. Tudna valaki segíteni? És mit küldjek cserébe?
Előre is köszi.
Bonduelle blokkot szeretnék S.O.S.
16 pontot.
Biztos meg tudunk egyezni!
A Keletitől a 2-e metróval a Déli pályaudvarig, onnan a 61-es villamossal 3 megálló a Csörsz utcáig. Ha minden pontosan jön, akkor 24 perc.
A Camponától a Kongresszusi Központ 50 perc, a buszok 12 percenként járnak.
A taxit nem tudom, de sokba kerülne.
Légyszi pestiek segítsetek!!!
1, A keletitől milyen messze van a Kongresszusi Központ??
Taxi mennyiért vinne el ,sac / kb
2,Camponától milyen messze van a Kongresszusi??
Taxi mennyi lenne Campona-Kongresszusi- Örs vezér tér
köszi
class fm 10-11 közötti kódot nem tudja valaki???
pont csörgött a telóm....
Kitudna segíteni valaki 1 db Rauch kóddal még ma este? Köszönöm szépen előre is!!!
sziasztok!
nem sürgős, jár valaki a 7. kerület Hársfa út felé?
Zsu! köszi

" alt="

">
jojó
írtam

" alt="

">
Swarzkopf -Henkel játék regihez milyen formátunmban kell beírni a születésnapot? írom amnt kérik,de nem fogadja

" alt="

">
Mónár Edit neve mond valakinek valamit???
freemail és g-mail. e-mailt enged feltölteni.
Sziasztok! A coke oldalon én is a regisztrációval azon küzdök, hogy az összes csillagos részt töltsem ki, de nem enged tovább, már vagy két hete próbálom, de akár hányszor megkezdem,ezzel zárul, már az agyamra megy, szerintetek?
albisia!
Írd meg nekem privátban az adatokat,megpróbálom!
sehogy nem enged, feladom.
mindent jól csinálok, ugyanazt a hibát jelzi
A jelszó min.6 betűs?Kódot jól másoltad?Ez a kettő szokott lenni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások