erről nem tudtam

nekem csak most tünt fel...
bed, Rea már beszélt velük és azt igérték, hogy kijavítják az időpontokat. Erre gondoltál ?
rám senki nem figyel!

BBarbi! Én egyetlen számról küldtem az SMS-eket, és minden periódusban több ajándékot nyertem!

Ha nem ér oda a leveled, felhívnak adatot egyeztetni.

Sziasztok
a tesco blokkot ajánlottan vagy simán, vagy elsőbbségivel adjam fel? Ha nem ajánlottan,akkor lehet hogy letagadják?? vagy nem ér oda?
oké, írhattam volna plédet is
csak ez jutott az eszembe hirtelen
vas iz hir?
- a második akciós periódusban: 2007.01.26.-02.08.
- a harmadik akciós periódusban: 2007.02.02.-02.15.
egy telefonszámról csak egyszer lehet nyerni garantált ajándékot? úgy értem pl. mélytányért csak egyet lehet?
a játékszabály nem írja
próbálta már valaki?
És biztos lesznek egy páran, akik 26.-án pályáznak majd a Knorr-tányérra!

Ma voltam a Tescoban, vettem levest, de szatyrom már van, így később küldöm be a blokkot. Ha hiszitek-ha nem, a hibás játékszabályzat van kirakva a levesekhez.... Mármint a beküldési idők.
Felhívtam őket, javítani fogják.
Úgy látszik, a többség a többi ajándékra feni a fogát.
Sziasztok
Tegnap este 7-kor mégis elküldtem egy sms-t a tescos blokkal, és nyertem egy szatyrot, úgyhogy szerintem nem sokan küldtek még sms-t.. Barátom is beküldött egyet rögtön az enyém után, és ő is nyert..

én a MILKÁVAL jártam így,mint te a Knorral,írtam nekik egy szerintem értelmes levelet,értelmes kérdéssel,amire olyan sablon szöveget kaptam,ami nem válasz a kérdésemre
Most nézem a főoldalt, ott minden rendben van. Pedig elég hosszú-érthető levelet írtam nekik, az áfedésekről, meg a hézagról...
Még annyi fáradságot sem vettek maguknak, hogy megnézzék, miről van szó.
Rutinból bemásolták a hibás bekezdést a levélbe. Hihetetlen.
Knorr válaszolt az emilemre:
Megkaptuk levelét, melyben Tescos Knorr promóciónkkal kapcsolatban érdkelödött. Az alábbiakban megtalálja, hogy melyik periódus meddig tart és mit lehet nyerni.
- az elso akciós periódusban: 2007.01.02.-01.18. között az elso 100 leggyorsabb SMS-t beküldo garantált ajándéka: pályázatonként egy Knorr bevásárlótáska,
- a második akciós periódusban: 2007.01.26.-02.08. között az elso 100 leggyorsabb SMS-t beküldo garantált ajándéka: pályázatonként egy Knorr kollekciós mélytányér,
- a harmadik akciós periódusban: 2007.02.02.-02.15. között az elso 100 leggyorsabb SMS-t beküldo garantált ajándéka: pályázatonként egy Knorr takaró,
- a negyedik akciós periódusban: 2007.02.16.-03.01. között az elso 100 leggyorsabb SMS-t beküldo garantált ajándéka: pályázatonként egy Knorr téli szett.
Pedig egyszerű.
Vásárolj bmikor 03.01-ig.
Küldd be, amikor kedved tartja.
Kéthetente az első 100 sms gyorsasági díjat kap.
Ennél egyszerübben már nem tudom leírni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások