Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 95 / 182 oldal |
Na úgy legyen telitalálatom az 5-ös lottón, ahogy tudtam, hogy a tv Mayer-éknál landol. Van még kettő, kell nekik a nappali mellé a 2 hálóba is!!!
Kedves fórumozók!
Időnként olvasgatok csak bele a fórumba, de most ehhez én is hozzászólok:
kb. 1/2 órája írtam levelet a játék szerkesztőjének a Mayer "család" miatt.
Remélem fog válaszolni, ha igen, közzéteszem.
Üdv mindenkinek és azért ne menjen el a kedvetek! :-))
Időnként olvasgatok csak bele a fórumba, de most ehhez én is hozzászólok:
kb. 1/2 órája írtam levelet a játék szerkesztőjének a Mayer "család" miatt.
Remélem fog válaszolni, ha igen, közzéteszem.
Üdv mindenkinek és azért ne menjen el a kedvetek! :-))
A Mayer család egyik tagja fórumos nem? Vagy csak én emlékszem rosszul? Valljuk be,tud vmit ,amit más nem vagy nagyon nagy mázlija van. Annyit megtehetne,hogy ne bosszantsa az emberkéket,hogy más vezetéknevű rokona nevén játszik. Vagy ezt már megtette és vagy 50 ajit nyert már?
Valljuk be őszíntén sokan nem állnának meg és agyon nyernék magukat. Nem ő lenne a fórumon az egyetlen ilyen. Nekem már az is öröm,hogyén nem tartozom az ilyen típusúak közé.
Valljuk be őszíntén sokan nem állnának meg és agyon nyernék magukat. Nem ő lenne a fórumon az egyetlen ilyen. Nekem már az is öröm,hogyén nem tartozom az ilyen típusúak közé.
Megszámoltam!Mayerék 21 ajándékot nyertek!
Hajnalban felébredtem, és megnéztem.Háromnegyed 4-kor még egy nyertes sem volt. Gondoltam, hogy fent kéne maradni, de inkább aludtam tovább 

Hajnal 3-ig törögettem a tojásokat,5-6 pingvinüzin kívül semmi
Éreztem,hogy az LCD tv lesz a következő,de nem volt kitartásom reggelig gép előtt ülni
Éreztem,hogy az LCD tv lesz a következő,de nem volt kitartásom reggelig gép előtt ülni
biztosan géppuskakezüek, én már azt hittem hogy leálltak mert olvassák a fórumot és elszégyellték magukat a sok nyerés miatt, és hogy hagynak nekünk is valamit, de nem 

Mindenki...vegre sikerult...nyertem egy ABP csomagot.
..bar az idegosszeolas szelere kerultem mar lassan, es szerintem egy egesz koloniara valo tojast szettortem...de valami printscrean persze van....a Mayerek pedig szerintem nem emberek...ma is tv....kicsit sok
..bar az idegosszeolas szelere kerultem mar lassan, es szerintem egy egesz koloniara valo tojast szettortem...de valami printscrean persze van....a Mayerek pedig szerintem nem emberek...ma is tv....kicsit sok
Rögötn négy nyertes lett! Behalok!
a négyből egy sem jutott nekem, gondoltam hogy most valami nagyobb lesz, hogy ennyire nem volt nyertes 

Hát ilyen nincs....
Hogy a francba csinálják?
Napi 3-4 órát elcsesztem a játékkal, összesen nyertem egy könyvet, a Mayer klán meg legalább 30 ajándékot, plusz a tv
A fenébe...
Hogy a francba csinálják?
Napi 3-4 órát elcsesztem a játékkal, összesen nyertem egy könyvet, a Mayer klán meg legalább 30 ajándékot, plusz a tv
A fenébe...
Mayer megnyerte a Tv-met!

Nem vagy egyedül

megint szivat az advent 

meg nem kaptunk mi sem ertesitot pedig anyukam is nyerrt meg mi is de mindenkinek javaslom a printscreent mert tavaly vmit becsereltettek velem noklapja elofizetesre
ami nem rossz,de nem azt nyertem elvileg !
ami nem rossz,de nem azt nyertem elvileg !
Nah, meg is nyertek egy új ajándékot! Kár, hogy azt sem én...

törpilla: azt én is! 

high-care cosmetics ajándékcsomagot camay ajándék csomagra cserélnék
dandi: még én sem
szerintem ha vége lesz a játéknak...
szerintem ha vége lesz a játéknak...
Még valami: akik nyertek, kaptak már értesítést e-mail-ben is? Mert én/mi még nem...