Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 95 / 9332 oldal |
Dreher: 15-i feltöltésre, tegnap jött a nyertes értesítő
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Köszönöm a választ, és gratulálok, Sziszka9.
Arra lennék még kíváncsi, hogy a feltöltés után kb. mikor kap az ember értesítést, ha nyert. Nyilván olvastam a szabályzatot, csak a gyakorlati tapasztalat érdekelne.
" alt="
">
Arra lennék még kíváncsi, hogy a feltöltés után kb. mikor kap az ember értesítést, ha nyert. Nyilván olvastam a szabályzatot, csak a gyakorlati tapasztalat érdekelne.
" alt="
">Én elsősorban Pennys és Aldis blokkokkal jártam már úgy, hogy néha halványak a blokkok.
Ráadásul ezekben az üzletekben önkiszolgáló kasszák sincsenek, pedig az önkiszolgáló kasszák nagy előnye, ha külön blokkoltatsz (pl. a játékok miatt), akkor már az első blokknál látod, hogy elég éles-e. Ha nem, átmész egy másikhoz.
Ráadásul ezekben az üzletekben önkiszolgáló kasszák sincsenek, pedig az önkiszolgáló kasszák nagy előnye, ha külön blokkoltatsz (pl. a játékok miatt), akkor már az első blokknál látod, hogy elég éles-e. Ha nem, átmész egy másikhoz.
weber Hozzászólás: 2025. június 17. :: 07:40
Tudod én már hányszor írtam/javasoltam LIDL havi kérdőívébe?!
Néhány terméknél már kiírják, de nem értem miért okoz ez nekik gondot?
Tudod én már hányszor írtam/javasoltam LIDL havi kérdőívébe?!
Néhány terméknél már kiírják, de nem értem miért okoz ez nekik gondot?
bbsc Hozzászólás: 2025. június 17. :: 16:32
Vágási 2.0
írtam neked emailt.
" alt="
">
Vágási 2.0
írtam neked emailt.
" alt="
">Érdekes cég ez a Screvo! Tegnap írtam nekik, hogy az előző Lidl-Mogyi játék nyereményét sem kaptam még meg, illetve, hogy a mostani játéknál az előző játék játékszabálya szerepel. Ma reggelre a játékszabály kicserélve a jóra és most jött az e-mail, hogy csomagot adott fel nekem a Screvo. Tényleg így kell ezt? Ha nem szólok nem kapom meg?
Sziasztok! Spar Coca-cola nem engedi a terméket feltölteni.
Hozzáadom gomb nem működik. Vmi ötlet, info? Köszi!
Hozzáadom gomb nem működik. Vmi ötlet, info? Köszi!
Ne is mondd! Vagy halvány, vagy szaggatott, konkrétan 1-1 sávban csak nagyítóval lehet kivenni a számokat, a múltkor egy az egyben letépte az alját a gép a rossz beállítás miatt, a Lidl kb. semmilyen márkás terméknek nem írja ki a nevét, ami nem lenne gond, ha úgy lenne mint a Rossmann-nál, hogy fölötte ott a termékkód, ami alapján be lehet azonosítani. Szóval katasztrófa. Jöhetnének már a digitális blokkok, mert most hiába van itt-ott, a legtöbb játékban nem fogadják el.
Nálunk is egyik Spár kassza nagyon halvány blokkot nyom
" alt="
">
" alt="
">Köszönöm Zsuzsa! Akkor várunk, nem írok nekik. Pedig egyébként szívesen írnék, mert megint pipa vagyok rájuk. Elutasítottak egy blokkomat, mert homályosnak látták. Mivel nem lehet azt a k..va blokk képet felnagyítani elküldés előtt, így marhára nem látom, hogy jó lesz-e, pláne ha hosszabb a blokk, örülök, ha arra tudok figyelni, ne maradjon le az alja. Annyira patkány dolog ez, hogy nem lehet újraküldeni!
weber
Screvo Vénusz utalást én is várok
" alt="
">
Screvo Vénusz utalást én is várok
" alt="
">Sziasztok!
Még mi is várunk két csomagot a https://www.unileverjatek.hu/vegyikaparos-tól!
Még mi is várunk két csomagot a https://www.unileverjatek.hu/vegyikaparos-tól!
közben emailen gyorsan válaszoltak, a héten küldik
Én rá is kérdeztem, annyit irtak, hogy lehetett többet is nyerni, csak hosszadalmas a csomagok kiküldése
Paintuci még én is várok
Paintuci!
Biztos nem volt ilyen, mert én egy névre két csomagot kaptam.
Biztos nem volt ilyen, mert én egy névre két csomagot kaptam.
Screvo Vénusz utalást vár még valaki?
A jsz-ban nincs korlátozás.
Nem láttam egy cím egyszer nyerhet?
Ehhez a játékhoz vár még vki csomagot?https://www.unileverjatek.hu/vegyikaparos