ani-ha! Köszi a tippet,de én hetek óta higyelem,mindig ugyanaz a pár darab zacsijuk van,szerintem olyan keveset adnak el,hogy van egy csomó régi zacsijuk,sajnos,ez egy kis gyártelepi bolt,majd a férjem inkább gyűjtögeti a kollegáktól

almika
A promóció indításakor nyilván a valódi, tisztességes "játékosokra" gondoltak.
Nem érdemes tovább ragozni, sada közben mindent leírt, amit én válaszoltam volna.
Szerintem korrekt a MrSale akciója, válogathatsz is a pólók között, kedvesek, mindezt egy semmiségért, hogy feliratkozol egy hírlevélre. Én ráadásul le sem iratkozom, "viszonzásul". Ellentétben egyes gagyi hírlevelekkel.
Megtudom érteni az MRSALE-t.
Egy normális gondolkodású embernek eszébe sem jut, hogy vannak, akik visszaélnek egy figyelmességnek szánt akcióval.
Aki tucatjával hozza (hozta volna) el a pólókat, az vendégségbe is ebédhordóval jár?
Esküszöm, ilyenkor szégyenkezem a helyettük is.
Anikó!
De akkor még az elején, a promóció elindítása előtt át kellett volna gondolniuk a felajánlás veszélyeit és nem menet közben megváltoztatni!
MrSale:
Nem fair menet közben szabályt változtatni, de talán elunták, hogy néhányan a fél falu nevében regisztrálnak, aztán mennek átvenni a bálát.
Én biztos nem vonatoznék órákat egy potya pólóért (idő, jegyár), persze kereskedelmi mennyiségben biztos megéri.
egyetlen
a "nagy testvér" mindent lát!
Te tudod miről beszélek

beuceron@chello.hu -Én is kaptam tőle "játékmeghívót",bár nem tudtam honnan ismerem.Aztán rájöttem,nem ismerjük egymást,csak innen szedte az email címemet.Nagyon jó

Smile, nálunk is volt már, hogy elfogyott a zacsi, de megmondták, melyik nap jön a Fornetti (egy héten csak egyszer). Előtte egy-két napban most már inkább kihagyom a vásárlást, mert unom, ha mindig rá kell kérdezni az akciós csomagolásra.
Lehet, hogy a Te boltodban is emiatt nem volt akciós zacsi. Kérdezd meg, melyik napon hozzák.
Nálunk a boltban,reggel már papírzacsiban adják a fornettit,csak késöbb nylonban,de a papír sem akciós

beuceron@chello.hu
Bander Adrienn
én is kaptam.
Toth Kovács Zsolt e-mailcímen Adrienn Gyöngyös Mérges u (mert ugye ezt a címet nem lehet elfelejteni, egy ideig sokáig hallottuk)!nem érdekel az ajánlásod,meg szerintem mást sem.
Nem gondoltad te sem szerintem komolyan,hogy valaki az ajánlásba téged fog beírni...emlékezzünk csak vissza, amikor nem egy,nem tíz,hanem elég sok cserét lenyeltél, tőled csere meg nem érkezett.
Vagy megint az a szöveged,hogy valaki feltörte melóban az e-mail címedet és az a valaki küldi az ajánlásokat??mert ugye a cseréket is az a titokzatos idegen kérte.
Ne ezt nem veszem be
Kedves fórumostársak remélem ti sem.
csipiszke
A webnyereményt -zömében- nem hülyék látogatják.
Elég egy infót egyszer beírni: nem kell naponta több helyen újraírni, újraírni,újraírni.....
Az ismétléseket úgyis kitörlik.
A póló rendben van, jó minőségű és méretet is lehetett választani. A férjemet gyorsan elzavartam, hogy legalább így 2 póló legyen.
a Coraban a BARILLA szósz 749 ft volt(bolognai), a tészta 269 ft. most látom az akciós újságjukban a tészta ára hirtelen lement 209 ft-ra. vettem egy csomó tésztát,szószt és csak egy tányér alátét. a spejzem úgy néz ki ,mint a szorgos hangyáé,télire már nem kell semmi...
Én sem jártam sokkal jobban. A Match-ban nem volt kódos szósz, a Kaisersben 609 forint volt darabja. "természetesen" egy sem nyert, küldhettem őket hajnali 5-kor...
almika! valaki! Lekoppintottátok a mai napomat??? Beutaztam ma Bp.-re, hogy elhozzam a férjem és fiam nevére regisztrált pólót. Nem adták ide.

Gondoltam, ha már ugyis ott vagyok, veszek Barilla-szószt a Mach-ban. Mindkét kódomra azt irták vissza, hogy ezeket a kódokat már beküldték!

Miért is nem maradtam ma inkább itthon???

almika
És a póló milyen? Lehet méretet választani?
Vettem nagy nehezen barillát, beküldtem egyszerre mindkét kódot, de azt írta ki, hogy a kódot már beküldték. Ha már valaki ennyire szemét, hogy beküldi más elől a kódot, legalább vette volna le a kartont az üveg fejéről... De a tészta kódjával nyertem tanyéralátét-szettet, ez pozitív.
Rohadjon meg az illető a konyhagépeivel együtt!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások