Kalapozó topic
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 95 / 139 oldal |
Köszi törpi!!!!!!!!!! Írok e-mailt.
edus nekem van!!!!!!!!!!!!!!
Megkaptad volna... A fene se gondolta...
De kár!!! Most jó lett volna.
Én meg a +1-et beleraktam a pályázatba, mondván, úgysem jó semmi másra...
Sokat cseréltem, nem mindig annyi jött a végén, ahogy megbeszéltük, és most csak ennyi hiányzik. De úgy nézem, hogy a 2x115 az nem csak egy lottót, hanem a pályázatot jelenti.
2*115 levélre... Ennyiért akár lottózhattál, sőt még nyerhettél is volna.
" alt="
">
" alt="
">Szeretnék egy 225 Ft-os lottószelvényt a játszós hetekből. Válaszborítékot küldök, köszi előre is!
60 Fila pontot szeretnék kérni.
6 Fila pontot kalapoznék válaszborítékért.
nem szoktam ide írni,de most megteszem
ha valaki küldene vénusz kódot,szívesen fogadom,cserébe lajkolok ahová kell
köszi
ha valaki küldene vénusz kódot,szívesen fogadom,cserébe lajkolok ahová kell
köszi
60 tesco pontot szeretnék
Sziasztok!
Bár én nem rég óta vagyok fórumos, de látom az összetartást és a segítőkészséget.
Lehet, hogy van aki szerint nem illik a fórum tematikájába, de hátha tud segíteni nekem valaki.
Anyukámnak gyönyörű virágoskertje volt.
Tavaly a betegsége miatt nem tudta gondozni, a sok eső miatt pedig tönkrement sok virághagyma és évelő. Alig maradt neki valami a kertben, ezzel most májusban - a virágzáskor - szembesültünk. :-(
Ezért ha lenne köztetek olyan valaki, akinek van a kertjében felesleges tő évelő, vagy virághagyma, ne dobja ki, mert nagy örömmel fogadná anyukám. (Sajnos nem tudunk annyi virágot pótolni..... )
Írj privit, hogy megbeszélhessük a részleteket, természetesen postaköltséget fizetem.
Köszönöm szépen előre is,ha valaki segít! :-)
Bár én nem rég óta vagyok fórumos, de látom az összetartást és a segítőkészséget.
Lehet, hogy van aki szerint nem illik a fórum tematikájába, de hátha tud segíteni nekem valaki.
Anyukámnak gyönyörű virágoskertje volt.
Tavaly a betegsége miatt nem tudta gondozni, a sok eső miatt pedig tönkrement sok virághagyma és évelő. Alig maradt neki valami a kertben, ezzel most májusban - a virágzáskor - szembesültünk. :-(
Ezért ha lenne köztetek olyan valaki, akinek van a kertjében felesleges tő évelő, vagy virághagyma, ne dobja ki, mert nagy örömmel fogadná anyukám. (Sajnos nem tudunk annyi virágot pótolni..... )
Írj privit, hogy megbeszélhessük a részleteket, természetesen postaköltséget fizetem.
Köszönöm szépen előre is,ha valaki segít! :-)
Tombolatárgyakat gyűjtünk falunapunkra!
Bármilyen apróságnak örülünk, még egy "nyakbaakasztónak" is!
Ha van valakinek otthon olyan, amire nincs szüksége és felajánlaná, szívesen fogadjuk!
" alt="
">
Az emailemre írjatok! Köszi!
Bármilyen apróságnak örülünk, még egy "nyakbaakasztónak" is!
Ha van valakinek otthon olyan, amire nincs szüksége és felajánlaná, szívesen fogadjuk!
" alt="
">
Az emailemre írjatok! Köszi!
evimamzi!
írj, tudok küldeni.
írj, tudok küldeni.
Szükségem lenne 4 nem kódos vénusz cimkére .
Válaszborítékot illetve cba pontot adnék érte.
Válaszborítékot illetve cba pontot adnék érte.
Match pontokat szeretnék kérni aki nem használja el, szeretnék venni edényeket, de én nem járok oda vásárolni.
Fila pontokat szeretnék kérni.
Sziasztok!
Gyűjtenék valakinek szívességből Delikát8 vonalkódot (Bőnynek, Győr-Sopron megye). Ha valaki bőnyi, vagy környéki, vagy szimpatizáns, vagy csak van felesleges Delikátja, és nem tud vele mit kezdeni, vagy csak segíteni szeretne, kérem tegye meg!
A bőnyi Iskola gyűjti, a gyerekek viszik be. Sok kicsi sokra megy, nem baj, ha csak kevés van.
Én már 10 kiló felett gyűjtöttem-cseréltem.
Legyen Bőnynek is játszótere!
Úgy tudom, hogy május végéig várják a vonalkódokat.
Köszi előre is : Edus
Gyűjtenék valakinek szívességből Delikát8 vonalkódot (Bőnynek, Győr-Sopron megye). Ha valaki bőnyi, vagy környéki, vagy szimpatizáns, vagy csak van felesleges Delikátja, és nem tud vele mit kezdeni, vagy csak segíteni szeretne, kérem tegye meg!
A bőnyi Iskola gyűjti, a gyerekek viszik be. Sok kicsi sokra megy, nem baj, ha csak kevés van.
Én már 10 kiló felett gyűjtöttem-cseréltem.
Legyen Bőnynek is játszótere!
Úgy tudom, hogy május végéig várják a vonalkódokat.
Köszi előre is : Edus
PROFI pontokat is keresnék, ha valaki nem gyűjti, örömmel elfogadnám!
" alt="
">
" alt="
">