Kávéfarm
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 96 / 101 oldal |
majd a cserébe is beirom: bögreszettet - elcserélném kávéfarmos vonalkódokra. Ajánlatokat email-ben várok! (persze még várni kell a postával, de ígérem a partner megkapja amint megérkezik). Személyes átvétel: Bp. V,, XII. ker környéke vagy XIX. ker. Kossuth tér lenne

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
olvasd tovább. lentebb kitér a kávéfarmos játék nyereményeire is.
"Az Internetes Játékban kisorsolásra kerülő nyeremények tekintetében a Játékos tudomásul veszi, hogy a 2011.
január 1. napjával megváltozott adójogszabályok értelmében 7800,‐Ft‐ot meghaladó értékű nyeremény
nyertessége esetén a nyereményhez kapcsolódóan SZJA bevallási és fizetési kötelezettség terheli."
"Az Internetes Játékban kisorsolásra kerülő nyeremények tekintetében a Játékos tudomásul veszi, hogy a 2011.
január 1. napjával megváltozott adójogszabályok értelmében 7800,‐Ft‐ot meghaladó értékű nyeremény
nyertessége esetén a nyereményhez kapcsolódóan SZJA bevallási és fizetési kötelezettség terheli."
A 12. pont szerint a Szervező fizeti az adót ...
"A Játék keretében kisorsolásra kerülő nyeremények utáni Szja fizetési kötelezettséget a Szervező viseli, azonban
egyéb esetlegesen felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének helyszínére történő utazás költségei) a
Játékost terhelik. "
"A Játék keretében kisorsolásra kerülő nyeremények utáni Szja fizetési kötelezettséget a Szervező viseli, azonban
egyéb esetlegesen felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének helyszínére történő utazás költségei) a
Játékost terhelik. "
olvastátok, hogy a kávéfarm játékán megnyerhető nyeremények esetében szja-t a nyertesnek kell fizetni?! állítólag jan 1-én változtak az adószabályok.
meg is javult
" alt="
">
" alt="
">nekem engedi!
épül a farmom
" alt="
">még 3ó
épül a farmom
" alt="
">még 3óAkkor nem vagyok egyedül.
" alt="
">
Majd megjavul.
" alt="
">
Majd megjavul.
engem sem
Ti most be tudtok lépni? Engem nem enged...
" alt="
">
" alt="
">Én is megcsíptem egy bögreszettet, most jött a mail!
(05. 02-án adtam fel elsőbbségivel.)
mármint 2 cimről is no
Köszi.
Így gyorsabb rákeresni, hogy van-e v. nincs, esetleg kidobtam.?
Így gyorsabb rákeresni, hogy van-e v. nincs, esetleg kidobtam.?
nekem 2 is jött
" alt="
">
" alt="
">sada!
Innen jött a mail: Kávéfarm Nestle nkavefarm@aquiladesign.hu
Innen jött a mail: Kávéfarm Nestle nkavefarm@aquiladesign.hu
Mi a feladó?
Nekem is sikerült a bögreszett, most jött a mail!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Én is most kaptam mailt, az első 100-ban vagyok!
Üdv Minden szerencsevadásznak! Most kaptam mailt, az első 100-ban vagyok! A játékra 04.20-án regisztráltam, egy darab vonalkódot 04.29-én, simán postáztam. / kivételesen dícséret a postának / Sikerült a bögreszett!A farmomon még nem látható a vonalkódos babszemem. Kitartás mindenkinek!!!!
Nyilván nem elsőbbséggel, és jó lassan ért be, 5. mnap.
én még húsvét eklőtt postáztam vonalkodot és most jött az ííímél hogy nyertem bögreszettet
" alt="
">
" alt="
">