Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 96 / 160 oldal |
Az évek alatt felhalmozott kódokat, csomagolásokat /knorr,maggi, pickvick,pick,baba stb./ Karácsonykor kidobtam. Most Ujra elkezdtem,gyüjteni. A kisfiam minden bringatúra után hozza z utcán talált kincseket.
Nincs nap, hogy ne fogyna el min. 1 Herz termék nálunk. Egy ideig gyűjtöttem, de mivel sosem volt vele játék, cca 2 éve kidobálon a csomagolásokat.
Hát most jól jönne, ha mind meglenne....
Hát most jól jönne, ha mind meglenne....

Nomen est omenRendeltem az Avonból, hogy kapjak olyan képeslapot amellyel utazást lehet nyerni. A számlán a neve helyére az volt írva: Nyerika 

Én rendszeresen megyek biciklitúrákra, ilyenkor előszeretettel felszedegetem az autósok kidobált "szemetét" Tényleg kincsesbánya bármelyik útszél. Szerencsére, vagy sajnos? 

Múlt héten észrevettem, hogy a szomszéd falu és a mi falunk közti út széle (Kb. 3 km) egy kincsesbánya. Férjemmel végignéztük az út mindkét szélét, az árkokat és a következő volt az eredmény: 3 Borsodi nyitófül, 3 Cc kupak, 5 Theodora vk. Igaz mikor a férjem talált egy döglött verebet, megkérdezte, hogy ezzel hol ütjük meg a főnyereményt?
Amúgy egy igazi kis kukamanó, szorgalmasan kukázza nekem az eldobált sportszeletes papírok, theodora vonalkódokat és ha talál valamit, felhív telcsin, hogy kell-e?
Olvasgattam a gyerekekről, hogy hamar megtanulják, hogy gyűjteni kell anyának, már előre várom, hogy a most két hónapos fiam is belejöjjön a dolgokba....
Mostmár csak azt szeretném, hogy nyerjünk is valamit...
Amúgy egy igazi kis kukamanó, szorgalmasan kukázza nekem az eldobált sportszeletes papírok, theodora vonalkódokat és ha talál valamit, felhív telcsin, hogy kell-e?
Olvasgattam a gyerekekről, hogy hamar megtanulják, hogy gyűjteni kell anyának, már előre várom, hogy a most két hónapos fiam is belejöjjön a dolgokba....
Mostmár csak azt szeretném, hogy nyerjünk is valamit...anyukám ma jött meg egy nyert welneshétvégéről. nagy örömmel hozott egy cc kupakot,hogy találta,biztosan jó lesz valamire. Szegényt kiábrándítottam,hogy csupán egy fél napot de elkésett.
Vizes.
Tegnap végre kaptam, és vettem 1 üveg szénsavas Veritas goldot.
Tesóm egyből megkérdezte: ez milyen víz? Tudom,azon kívűl,hogy játékos!
Ez nagyon aranyos volt. 
Tesóm egyből megkérdezte: ez milyen víz? Tudom,azon kívűl,hogy játékos!
Ez nagyon aranyos volt. 

Mert neki még ciki az ilyesmi,szégyell lehajoni bármiért is!
Ízlések és pofonok...
Ízlések és pofonok...

Fáreó
Tesód miért nem vette fel? Még jó, hogy délután nem említi, hogy: ja, láttam előttünk egy marlboros kódot.
Tesód miért nem vette fel? Még jó, hogy délután nem említi, hogy: ja, láttam előttünk egy marlboros kódot.
Ditke62
Biztos, hogy a postás bácsira gondolnak?
Biztos, hogy a postás bácsira gondolnak?

Minap kiléptem a kertkapun,és 1 játékkódos Marbis dobozt találtam,azonnal eltettem az értékes részét!
Mondtam is,házhoz jön a játék!
Tesóm szerint,már reggel óta itt hevert az utcán,még jó,hogy ez nem 1 forgalmas főút! 
Mondtam is,házhoz jön a játék!
Tesóm szerint,már reggel óta itt hevert az utcán,még jó,hogy ez nem 1 forgalmas főút! 
Újabban ha csengetnek a gyerekek azonnal rohannak az ajtóhoz és kiabálnak hogy "báci, báci" (=bácsi, azaz postás bácsi
)
Amit hoz azt meg elkobozzák és ők bontják fel
)
Amit hoz azt meg elkobozzák és ők bontják fel

Én a Matchban vásároltam be. Külön az elején blokkoltattam a Nestlé jégkrémet , nehogy fejtörést okozzon a pénztárosnak. Nem adta a blokkot, gondoltam, majd egyszerre fogja adni a kettőt. Csak nem adta. Kiderült, hogy már a kukában landolt. De kikukázta. 

Én ma 5 felé blokkoltattam a Tescoban, de nem volt gond. 

Ma bevásároltam a coop-ban. A legnagyobb tételt kártyával fizettem, a többit egyesével-kettesével blokkoltattam
A pénztáros hölgy jól tűrte - kérdezte, hogy a játékokhoz lesz -, a sorban állók nem annyira örültek.
A pénztáros hölgy jól tűrte - kérdezte, hogy a játékokhoz lesz -, a sorban állók nem annyira örültek.
Időnként én is elindulok esténként beszerző körútra.
Mondom a páromnak: "jössz velem?"
Válasz: "Nem, mert kukázol!"
Erre tegnap moziban voltam 2 filmen egymás után, ami azért érdekes, mert sokáig itthon hagytam a férjemet a 11 éves 3. gyermekünkkel.
Este az íróasztalomon 4 db pallmall kód és 1 db multi kód várt, amit sétájuk közben találtak.
A kicsim már nagyon sok mindent gyűjt nekem, már jól tudja, hogy mi kell nekem, csak az újabb játékokról kell mindig tájékoztatnom.
Mondom a páromnak: "jössz velem?"
Válasz: "Nem, mert kukázol!"
Erre tegnap moziban voltam 2 filmen egymás után, ami azért érdekes, mert sokáig itthon hagytam a férjemet a 11 éves 3. gyermekünkkel.
Este az íróasztalomon 4 db pallmall kód és 1 db multi kód várt, amit sétájuk közben találtak.
A kicsim már nagyon sok mindent gyűjt nekem, már jól tudja, hogy mi kell nekem, csak az újabb játékokról kell mindig tájékoztatnom.
mia! Szerintem nem kell őket tanítani,maguktól is rájönnek, akisfiam néha még felvesz nem játékos papírt is,mert anya kód,de itthon már elég sok mindent tud,hogy mit nem dobhat el,még az apukáját is nevelgeti,pedig még csak 3 éves a törpém.