marycsiga
Ha ajánlva adod fel, akkor nem tudják, hogy mi van benne, pont ez tünne el? Végül hogy adtad fel? Bár, ha tényleg eltűnik a kártérítés a papír árára elég, a ténylegesre igencsak kevés.

" alt="

">
Sziasztok!
szeretném megkérdezni,.hogy nagyobb értékű wellness utalványt(levél),hogy érdemes feladni,hogy a címzett tuti megkapja?mert úgy gondolom,az ajánlott,tértis,kevés.
köszi
délután leszek.
Múlt héten- nem tudom melyik nao- megkaptam Kismaroson a Dr.Oetker tányért.2 db-ot nyertem a másikat azt a férjem nevén másik címen nyertem. Telefonált a nagyim, hogy volt a postás autó átvette a csomit. Itt ültem vártam a másikat, nem jött a kocsi. Gondoltam biztos nem egyszerre adták fel őket. Tegnap a férjem bement a postára és szólt neki a postás, hogy van itt egy csomi épp készültek visszaküldeni. Néztem a másik csomaggal ellentétben ennek a DOBOZÁRA nem a feladós címkére rá volt firkálva "POSTÁN HAGYNI"
Ma elkaptam a csomagszállító grabancát, és szóvá tettem neki. Azt mondta rá volt írva, hogy a postán kell hagyni és ő dobott be értesítőt és szólt, hogy azért még dobjanak be értesítőt, amiből 1 db-ot sem kaptam meg. Bementem a postára ott is szóltam ott meg csodálkoztak, mert több embernek is van itt csomagja, amiért nem jelentkeztek és vissza akarták küldeni.Pont befutott a a hazudós postás. És szembesítve lett és érvelt a "postán hagynival" Mondtam neki, hogy a másik csomag ami ugyan onnan jött, ugyan akkor , ugyan azzal a tartalommal az nem postán hagyni volt

" alt="

">
Hazajött üdülésből az egyik szomszédunk és este beállitott hozzánk két levelemmel is. Az egyik az "eltünt" ajánlottam, amit a postás hozzá kézbesitett, az ő postaládájába még csütörtökön (a postai nyilvántartás szerint).
A másik levél egy csütörtökön elsőbbségivel feladott küldemény, amit ezek szerint pénteken dobott be a szomszédunk postaládájába. A nevünk nagyon nem egyezik és mindkettőnk neve ki van irva a postaládára...
Már csak olvasni kellene tudni.....

" alt="

">
sada: jaj, dehogyis

" alt="

"> a postást, érzékeny helyeken!!

" alt="

"> de persze egyebek is eszembe jutottak, ami hasmenéssel kapcsolatos és hogy mikor és hol jöjjön rá

" alt="

">

" alt="

">
Engem?

" alt="

">
sada: bocsánat, hogy nem olvastam vissza több oldalon, az embernek ilyenkor felmegy a pumpája. Ha lenne woodoo bábum, már biztos agyonszurkáltam volna...

" alt="

">
Ezt már annyiszor beírtuk, már restellem újra meg újra leírni.
Tessék hivatalosan kerestetni, írásban nyilatkozni, hogy nem vetted át, stb...
Betette, de hova? Bizonyítsa be.
sada: a postás azt irta be, hogy ő kézbesitette. De mi 10:00 órakor jöttünk haza a sétából, akkor még nem volt a postaládában, utána 12.00-kor a nagyfiam lement megnézni a postaládát és csak egy értesitő volt benne (egy másik küldeményre), semmi más.
A másik küldeményre viszont ráirta, hogy utánküldésre, dehát én sose kértem utánküldést - minek kértem volna, mikor nem költöztem... még szerencse, hogy időben kivették az utánküldöttek közül

" alt="

">
bonnyka
Csak a feladó kerestetheti, 2 héttel a feladás utántól.
macikacska
Hogy más is tudja: Az értékjelzés nélküli bélyeggel az árváltozást véded ki.
Megveszed pl. a belföldi elsőbbségist 100-ért, azt felhasználhatod akár 2 év múlva is, pótlás nélkül, holott addigra akár 150 is lehet a belföldi elsőbbségi.
A korlátlan kitömés a postakész borítékra vonatkozik.
Egy ajánlott küldeményem nem akar megérkezni, ezért a postát felhivtam, hogy nézzenek utána ragszám alapján. A hölgy azt mondta, hogy tegnap kézbesitették a levelet. Nekem nem, a postaládában nem volt és nem is szokta más kivenni a leveleimet.
Mit tudok tenni???
köszönöm, kaptam választ a posta ügyfélszolgálatától
valaki legyen olyan kedves és világosítson fel, hogy mire szolgál pontosan az értékjelzés nélküli bélyeg? ma feladtam egy szabvány boritékba értékjelzés nélküli bélyeggel egy kulcstartót kicsit bufibb lett, merthát ugye vastagabb mint egy papírlap, de én eddig úgy tudtam, hogy az értékjelzés nélküli bélyeggel ellátott borítékot megtömhetem

" alt="

">
már körbenéztem a posta oldalán is de csak a nemzetközi értékjelzés nélküli bélyegről találtam infot és ott is írja, hogy súlykorlátozás nélkül!
Köszönöm a segítséget!
Eszter.
Ha tudod, hogy melyik postai alkalmazott mondta ezt, írj egy mailt az ügyfélszolgálatra, hogy ne zsebre, cégre dolgozzon... Gondolom, nem most először próbálkozik vagy pedig tényleg nem tudja a saját szabályukat...
nem csodálom

" alt="

">
de szerintem még van esély.......................
Na pont ezt szerettem volna kérdezni.é
szerintetek ha az 1 hete feladott elsöbbségi levelem még nem ért a címzetthez, még van esély rá, hogy oda ér?
Írd be ide, hogy mikor és hol adtad fel, mi a levél ajánlási ragszáma, ki a címzett és a feladó és kérdezd meg, hol a levél, mert a címzett nem kapta meg.
http://posta.hu/object.B7A5A295-D216-4A5C-A5C6-02
7BF4773C4F.ivy
röviden:
http://href.hu/x/9o1d
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások