Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 96 / 891 oldal |
Segítséget kérnék a coke regisztrációmhoz: minden adatot kitöltök és kiírja, hogy minden csillagos sort töltsek ki, már két napja próbélkozom, sikertelenül, mit csinálok rosszul?
csillúzió! nekem sem fogadja
Valaki nem tudna segiteni ? Megadnek minden adatot csak telefonrol nem akarja elfogadni a fustli.
Freemail-re most rögtön jött, nyertem is egy labdát!
Indamailre tuti nem jön visszaigazoló e-mail
Gia
Freemailre jött regisztrációs mail, csak kicsit lassan....
indát sajnos nem tudom...
Freemailre jött regisztrációs mail, csak kicsit lassan....
indát sajnos nem tudom...
Köszi!
" alt="
">
" alt="
">Gia
freemailesre lehet
freemailesre lehet
Coca-colára freemail-es vagy indamail-es e-mail címmel lehet regisztrálni? Küldenek aktíválást ezekre?
kérem azokat a cserepartnereimet akik utaltak tegnap vagy ma nekem,írják meg hogy mennyit utaltak pontosan és akik még nem küldték a címűket legyenek szivesek átküldeni nem tudom így küldeni a cseréket!!!
Köszönöm.
Köszönöm.
Egyik kedves cserepartneremnek uzenem,hogy irjon nekem a 2 db garnier blokkal kapcsolatban.
Nem tudom megnyitni a regebbi leveleket.
Editmonar 1 hete varom az 1000 mizo pontot,kerlek irj!!!
Nem tudom megnyitni a regebbi leveleket.
Editmonar 1 hete varom az 1000 mizo pontot,kerlek irj!!!
galambfehér írtam!
Ha felesleges Telenoros SIM kártyája lenne valakinek, kérem, írjon!
Akinek közhasznú alapítványban van érdekeltsége, legyen kedves keressen meg egy kérdésem lenne csak.köszönöm.
Cirbolya! Bár kicsit későn olvasom, de Bp-től Gyál lehajtóig ingyenes az M5-ös! ez tuti!
Nyertél!
e-gyes és e-gyütt,- re tippelek...
szisztok! Tudnátok segíteni, hogy az egyes és együtt szónak mi a helyes nyelvtani elválasztása?
Köszi!
" alt="
">
" alt="
">Cirbolya: nem fizetős ott még