Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 96 / 143 oldal |
Viki, teljesen én sem értem a menetet. Ezek szerint ha január 3-án veszel 5 levest, akkor január 19-én elfogadják az első 100-ban? Hiszen a dátumot kérik az SMS-ben.
cica: Persze! A múltkor is mindenki elővásárolt és már éjfél után 5 perccel nem volt ajándék.
De egyébként sada már leírta.
Hozzászólás - 2007. január 03. :: 13:39
De egyébként sada már leírta.
Hozzászólás - 2007. január 03. :: 13:39
Várszegi Viki
Azt is lehet?
Én még mindig nem értem a játék menetét
De ez tőlem nem meglepő teljesítmény

Azt is lehet?
Én még mindig nem értem a játék menetét
De ez tőlem nem meglepő teljesítmény

szilvike: szerintem meg inkább küldd el egy másik periódus kezdetekor éjfél után azonnal, mert a bevásárlótatyó necces hogy van e még, meg egyébként is szvsz a többi ajándék jobb. 

Köszi a válaszokat!
Még egy kérdés, hogy milyen a szatyor amit most lehetett nyerni? Van rajta logó, felirat, ilyesmi?
Még egy kérdés, hogy milyen a szatyor amit most lehetett nyerni? Van rajta logó, felirat, ilyesmi?
szilvike, szerintem azért mindenképp küldjél SMS-t, mert a fődíj sorsoláson nyerhetsz vele.
Azonnal megtudod.
Ez első periódusban már nem igen.
A másodikban is csak 01.19-én éjfél után azonnal...
Ez első periódusban már nem igen.
A másodikban is csak 01.19-én éjfél után azonnal...
Sziasztok
Ha játszok a Tesco Knorr blokk játékkal, azonnal megtudom hogy benne vagyok e az első 100-ban?
Játszott már valaki közületek?
Szerintetek érdemes még az elsőbbségire pályáznom, vagy már annyian elküldték, hogy nem éri meg?
Ha játszok a Tesco Knorr blokk játékkal, azonnal megtudom hogy benne vagyok e az első 100-ban?
Játszott már valaki közületek?
Szerintetek érdemes még az elsőbbségire pályáznom, vagy már annyian elküldték, hogy nem éri meg?
80 % főzős levesek 10 % krumplipürepor
jkata
Nem mindegy, minek a vk-ja:
főzős leves, leves kocka, rafinéria v. egyéb.
Nem mindegy, minek a vk-ja:
főzős leves, leves kocka, rafinéria v. egyéb.
Knorr Egyszerűen finom! leves
3-at fizet, 4-et kap, bármely ízvariáció esetén, vagyis 435 Ft / 4db.
http://href.hu/x/24j2
3-at fizet, 4-et kap, bármely ízvariáció esetén, vagyis 435 Ft / 4db.
http://href.hu/x/24j2
Sziasztok!
Knorr volakodok (kb 130 db) hűtőmagnesekre cserélném.
Knorr volakodok (kb 130 db) hűtőmagnesekre cserélném.
Viki! Köszi. Már korábban megtaláltam a linkedet, csak nekem egy üres akciós oldal jelent meg. Most megnéztem megint és látom amit már korábban is látnom kellett volna :-) Köszi mégegyszer.
Hanzi: Hozzászólás - 2007. január 03. :: 10:47
Ott a link.
Ott a link.
Van a Tesconak most olyan akciója, hogy 4 főzős levesért csak 3-at fizet? A tesco oldalon nem találtam róla semmit.
Bocs, ezt nem tudtam.
Amíg nem publikus az e-mail címed, addig ne várj ajánlatot senkitől sem!
Esetleg valakinek nincs eladó egy darab lapos tányérja? Mivel csak szettben 2 db) vásárolható nem segít ki abból a helyzetből, hogy páratlanok a tányérok. Azt már meg sem merem kérdezni, hogy eladó leveses tál és pecsenyés nincs e valakinek.
köszi sada

Beee
A gyorsaságinál mindegy, mikori a blokk (feltéve, hogy idei) a lényeg, hogy a periódus elején pénteken 0 óra után küldd, minél hamarabb.
A gyorsaságinál mindegy, mikori a blokk (feltéve, hogy idei) a lényeg, hogy a periódus elején pénteken 0 óra után küldd, minél hamarabb.