Még mindig nem értem a problémát...

" alt="

">
Ha a postázási címre 1nél többet kiküldenek akkor annyi névvel játszik amennyivel akar. Ha nézik a címet is szűkül a kör.
Miért te hogy csinálod?
Miért baj ha így csinálja? Összességében most mi is a baj???
törpi bizony csinál, de Te ezt nem tudod /vagy nem akarod/ felfogni.
Az a vicc fingós labdákról van szó.... amit majd még féláron se lehet eladni...
törpi most te vagy a soron.

" alt="

">
Rájött, hogy nincs otthon szög, amire lehet felakasztani ezt azt...

" alt="

">
törpi semmi olyat nem csinál amit más nem, max. nagyobb tételben vásárol.
Aztán használja a rokonok, ismerősök neveit.
Péntek neked hány játszós neved is van???
Visszajöttél?

" alt="

">
Hisz elbúcsúztál.
Húúúú! törpi!
Nagyon nem kellett volna beírnod...
Nem szoktam írni mostanában. Igen,sadanak igaza van ,ahol mi élünk kisváros ,mennyi egymástól különböző,semmilyen rokoni kapcsolatban nem lévő játékos van. Akinek nem tetszik,az nézzen rá a Privát max Pringles oldalra.... Napokig nincs játékos vagy talán 1-2 . Ott is egyforma a nyerteslista. Miért baj. Lehet egy valaki vesz,lehet a családja is,sőt lehet ismerősöknek elmeséli és azok is vesznek. Ha lenne közelünkben én is vennék a fődíj miatt. Nem a bolt mérvadó a nyeremények,hogy mennyire vonzóak.Plusz szerencse is kell,mint mindenhez.
..és ha te megkérsz másokat, akkor én is megkérhetnélek, hogy 50szer ne sorold fel azokat a játék problémákat amit leírtam???
Mert nem tudunk vele mit kezdeni. És 49szer lehet tovább görgetek, de sajnos az én idegeim sincsenek kötélből.
Azt pedig ne mondjátok, hogy nem változtam, és nem vagyok türelmesebb.
Eszembe se jutna egy 2 termékes 1000 forintos chipsnél bármi visszaélés.
Ha pedig van mit lehet tenni?
Én sem akarok szócsatázni, meg a világ arról szól fogadjuk el egymás hülyeségét, de amikor ugyanaz jön velünk szembe kb. 50szer néha már sok.
Ha megemlíted, hogy milyen érdekes csak ez meg csak az nyer itt meg ott... én arra gondolok amit leírtam, lehet rosszul gondolom.
Továbbá:
Nem tudunk mit tenni a lenyúlt kupakokkal szemben.
Kupakgyűjtögetősökkel szemben sem...
Blokk gyűjtőkkel sem tudunk mit kezdeni.
Sőt azzal sem ha a kinder ad egy kisebb ajándékot így bukta a fődíj.
Szerintem mindenkit idegesít a colgatenal a rúzs.
A Monsternál és társainál is rejtély, hogy sorsol vagy nem.
és stb...
Ezekkel felesleges itt mindig idegesíteni mindenkit mert nem tudunk ez ügyben segíteni.
Aztán nem érdekel, hogy ISMÉT haragszol.
Bocsánatot felesleges kérnem, mert kő keményen szeded a felsőbbrendűségi tablettáidat, mint itt sokan mások.
Néz már rá az fb regére az illetőnek, te vásároltál annyi chipset?????
...és most nem védeni akarok senkit...
Gondolom a fődíjra gyúr, hát a napi jön össze...
Bocs. Véleménye lehet mindenkinek, még nekem is.
Nem tetszik a véleményem? Ez van.
Nekem sem nyafogás, meg anyanyelvünk kerékbe törése.
Megjegyzem, az emlegetett településeken több (egymástól független) fórumos játékos család is él, akik már ős idők óta játszanak.
(Bocs. Lehet, h csak 10-15 éve.)
Nem kötekedni akartam, csak véleményt formálni.
Szerintem pedig úgy tűnik, mint aki sajnálja....
Különben felesleges komment....
Semmi értelme.
Paint
Leirtad a gondolataimat, nagyjából.
Sajnos eddig 1 adidas foci sem jött össze, pedig nem is eladni szerettem volna...Lett helyette, egy csomó minden más. De nem is jutott eszembe ezen panaszkodni.
Nálam a sodas. -en való panaszkodás verte a biztosítékot...mert, hogy a szörp is játszik.....basszus az is 2000 ft, aki azt megveszi az másik patront sem sajnált megvenni....
A kupak gyűjtés meg stadionok - fesztivalok környékén nem újdonság, vagy 10 éve (de lehet hogy több) én is örvendezve szedtem össze a coca kupakokat mikor a párom az ave ásványvízzel nyert meccsen csücsült.....
Egyébként ennek pont semmi értelme, mármint az ilyen hozzászólásoknak. Mindenki azzal játszik amivel akar/tud és mindenki tudja mázli is kell hozzá. Jó példám van erre, a libresse játékon igen sok blokkal egy árva nyereményem sem lett, a fődíjas meg napok óta mindenhol nyer...és ki.tudja mennyivel nyert, lehet hogy több van benne neki mint amennyit megérne a játék, de az is lehet csak 1 pályázata volt....
Ez csak "hobbi" kéne, hogy legyen és nem vérre menő harc...
No, akkor értelmezzük a szöveget.
"Mosonmagyaróváron és Nyergesújfalun sok Pringles rajongó lehet...
Teszkóilag legalábbis..."
Miért? Mert sok nyeremény ott landolt. Ami engem nem zavar, mert sajnos a pringölsz labdák - bár adidas márkájúak - nagyon nulla minőségűek. A CBA-val nyert legalábbis egy műanyag rettenet. Nem méltó az adidas márkához.
Igen, a Pringles játéknál a blokkgyűjtés macerás, mert nem sokan vesznek kettőt egyszerre. De azért Tesco rengeteg van az országban (csak fel kell locsolni a betont és kinő magától), ergo azért komoly mák (és nyilván sok vásárlás kell), hogy valaki nyerjen. Tehát csak megjegyeztem, vagy ha úgy tetszik, észrevételeztem, hogy a két településről mennyi nyertes lett. Nem gyanúsítottam senkit. Csak ránézésre azért elég furcsa vala, hogy egy országos játékban ennyire koncentrált a nyertes települések neve. De még egyszer: engem nem zavar.
Ha esetleg mégis kitudódna, hogy nem vásárlásból ered a nyertesség, hanem valamilyen módon elkövetett blokkgyűjtésből, na az azért bosszantana. Mert ez a tisztességesen játszókkal szemben bűn.
Kupak: én a Puskásban indokolatlanul lenyúlt kupakokról írtam elsősorban. Az, hogy rengetegen eldobálják a promós sörösdobozt ill. az ásványvizes/teJás palackot kupakkal az egy dolog. Sokkal több ember van, akit nem érdekel a nyj, mint akit igen. És sajnos sokan abból élnek, hogy összegyűjtögetik a fémdobozokat és leadják pici pézér'. Én annak örülnék, ha ezek a sanyarú sorsú emberek ezzel a lehetőséggel tudnának élni és nyernének a nyitófüles kódokkal. De ez esélytelen.
A focilabdák: nyertem jópárat, nem volt nehéz, hiszen Riskát szinte mindenki nyert, az adidas játéknál pedig az volt a kulcs, hogy hajnalok hajnalán páHázz. Ez utóbbi labdák nagyon igényesek.
Ahogyan írtam, a Pringles adidas labdák nem azok. Vélhetően a Riska focik is gyenge minőségűek lesznek. De amiket nyertem, már mind elajándékoztam, mert bármilyen hihetetlen, nagyon jófej vagyok. Olyanoknak, akiknél fogyóeszköz a labda. De nem csak focilabdák mentek ajándékba, hanem temérdek kis értékű nyeremény is.
Az pedig, hogy hozzánk futott be a Belvita milliója ill. a rágós 300.000 pénze, nos ehhez ren-ge-teg vásárlás és iszonyat nagy mák kellett. De az, hogy én ezek ellenére sajnálnám valakitől a labdákat... Ez nonszensz.
Megkérném sadát, hogy hagyja abba a szokásos okoskodását (itt is és privát e-mail-ek útján is), de még inkább paintucit kérném meg, hogy a fröcsögő kommentjeit tartsa meg magának és gondolkozzon, mielőtt lesajnál másokat itt a Fórumon. Néhány évvel ezelőtt már összekötöttük a bajuszt, aminek bocsánatkérés lett a vége a részéről. Nincs kedvem még egyszer szócsatázni feleslegesen, ráadásul ilyen triviális téma okán.
Csóközön!
Tele nyeri magát lovéval, aztán sajnál xdb sz@ros labdát mástól...szégyen...
Aztán váltsál nicket, ma nagyon jó kedvem van.
Másik nagy kedvencem mennyi kupak el van dobva a meccsek után... Hát szedd össze...
Miért eddig a Sziget és egyéb fesztiválok, a strandok miről szóltak?????
Ez ügyben????
Tömény kupakgyűjtés.
Eddig hol voltál?????
Most már a Coca kifutatja a játékait mire kezdődik a Sziget. Nem véletlen.
Ha nem is annyira szeretik, gondolom felmérve a helyzetet egy drága játékról van szó. 2db 1000ft-os chipset kell venni.
Olyan blokkot nem lehet találni. Gondolom nem szívesen játszanak vele az emberek, mert drága játék, ezért nagyobb az esély is.
Ha nem nyafogás megy akkor basztatás, ha az sem akkor észjátszás "miket nyerek..."
Mert az rendben van ha oda mennek a fődíjak meg egyebek.
Nekem pl eszembe se jutna közel 1,5 milla kp nyeremény után szóvá tenni vki labdáját amit majd féláron árulhat mert itt aztán eladni bmit is életveszély.
..és ment oda közel 1,5 milla és az rendben van?????? Azzal minden oké...????
Szeretik. És?
Legalább nem nyafognak a nyertes topicban, h már megint egy (vacak) focilabda, pedig inkább ...t nyertek volna.
Bár a mez is mire jó?
Érdekesebb lenne, ha nem blokkos játékkal nyernek.
2 termékes blokkot nem könnyű találni.
Többféle hozzáállás van:
Vki játszani akár mind a közel száz játékkal, összevásárolva mindenféle felesleges cuccot, más rááll a töredékére és uram bocsáss meg, még nyer is.
Nem értem, miért épp téged zavar, ha nyernek, mikor te és a környezeted is gyakran nyer, csak Szeged kicsit nagyobb város.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások