Az ingyenes topikban volt, hogy a MrSale honlapján hírlevélre regisztrálók kapnak egy pólót. Hát ma szépen bemegyek, összegyűjtöttem a családom email-címeit, összesen 5 db-ot, erre közlik, hogy csak 1 pólót tudnak odaadni, mert a főnökség kérésére megváltoztatták a szabályokat. Kérdésemre, hogy akkor iratkozzunk le a következő volt: nem, de voltak visszaélések, ezért ezt találták ki. Nagyon kedvesek, persze nem érdekli őket, hogy a másik 2 órát vonatkozik emiatt.
Szerintem ez nem fair!
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 96 / 511 oldal |
A Nestlé kvíz oldalon még mindig a szeptemberi kvíz és az augusztusi nyerteslista van fenn.
Képzeljétek el, a hétvégén írt e-mailem miatt, most felhívott a Knorr Fogyasztói Szolgálata. Nagyon nagy kupinak kell lenni náluk és a Magyar Postán egyformán, ha a múlt hónap 29-én elsőbbségi ajánlott pályázatok közül csak 4 fért bele 12-én a feldolgozásba 12 óra előtt , a másik négyet csak délután dolgozták fel, de már megvolt a 10000 tányér.
A múlt hónapban is eltűnt 2 teljes pályázatom a 3-ból, de akkor simán adtam fel. Egyszerűen nevetséges, hogy csak 12-.én került feldolgozásra, mikor én 29-én adtam fel. A közbeeső 2 hétben hol tanányázott a zsák? Azt mondja a hölgy, hogy amikor megkapják a zsákot, először kiszedik az elsőbbségi és ajánlott küldeményeket. Könyörgöm hogy? Erre a válasz: trehányak a postai dolgozók, mert nem keülnek egy helyre a levelek.
Nekem elegem van a Krorrból és a Magyar Postából. Sikeresen elérték a céljukat és megutáltatták velem. Renget pénz és idő mellett még bosszúságot is okoznak az embernek.
A múlt hónapban is eltűnt 2 teljes pályázatom a 3-ból, de akkor simán adtam fel. Egyszerűen nevetséges, hogy csak 12-.én került feldolgozásra, mikor én 29-én adtam fel. A közbeeső 2 hétben hol tanányázott a zsák? Azt mondja a hölgy, hogy amikor megkapják a zsákot, először kiszedik az elsőbbségi és ajánlott küldeményeket. Könyörgöm hogy? Erre a válasz: trehányak a postai dolgozók, mert nem keülnek egy helyre a levelek.
Nekem elegem van a Krorrból és a Magyar Postából. Sikeresen elérték a céljukat és megutáltatták velem. Renget pénz és idő mellett még bosszúságot is okoznak az embernek.
Tegnap náztem 1 csomó helyen matricás Barillát,Matchban,Kaisersben,Interspárban,CBA-ban,d
e 1 helyen se volt,se tészta-se szósz,kódos.
e 1 helyen se volt,se tészta-se szósz,kódos.

sada nálunk van olyan coop bolt ahol 215 

A sarki boltban a Kinder Bueno 149 Ft, a Tescoban 97Ft.
tangi
Ezt a kérédesknél már megtárgyaltuk.
Nem csak "marha szerencse" kell hozzá, hanem közel 1000 kód és sms.
Vagyis pénzt és időt kell rá áldozni, hogy a szerencse is könnyebben megtaláljon.
Ezt a kérédesknél már megtárgyaltuk.
Nem csak "marha szerencse" kell hozzá, hanem közel 1000 kód és sms.
Vagyis pénzt és időt kell rá áldozni, hogy a szerencse is könnyebben megtaláljon.
A héten nem értem rá nettezni.Lehet, hogy most olyat írok ami már volt téma, de nekem most tünt fel! Isten bizony mindig lelkesedéssel olvasom a nyerteseket, ha így az oldalon keresztül ritkán is gratulálok, azért itthon lelkesen mesélem , és tényleg örülök más örömének!
Ám most mindenképpen furcsa nekem a Sport szelet utolsó heti /okt02-08/ nyertes listája! Lehet valakinak ekkora marha szerencséje ? 7napon 4 nyeremény, vajon, hogy csinálja? szerintetek?
Ám most mindenképpen furcsa nekem a Sport szelet utolsó heti /okt02-08/ nyertes listája! Lehet valakinak ekkora marha szerencséje ? 7napon 4 nyeremény, vajon, hogy csinálja? szerintetek?
Írtam még egyszer! 

Bocsi akkor mindenkitől!
Kérem a "radirt", hogy töröljön legyen szíves!
Kérem a "radirt", hogy töröljön legyen szíves!
Rosszul gondolod.
Nem értem minek kellett ezt a homárba beirni. Vagy irnák tovább, hogy mi is most a probléma....
Valaki játszott, és nyert 4 nap 1-1 fényképezőgépet. Fórumos az illető, az biztos, legalábbis rokoni ágon. Gondolom, hogy hogy csinálta, semmi bunda nincs benne, ha erre ment a célozgatás... csak egy kiskapu...
Valaki játszott, és nyert 4 nap 1-1 fényképezőgépet. Fórumos az illető, az biztos, legalábbis rokoni ágon. Gondolom, hogy hogy csinálta, semmi bunda nincs benne, ha erre ment a célozgatás... csak egy kiskapu...
Olyan hülye vagyok!
Nem olvastam el rendesen a Maresit, csak az áztatásra koncentráltam és beküldtem tegnap 3x1 vonalkódot a 3X2 helyett. Így se kávé, se gyorsasági (afrancba!!)
Nem olvastam el rendesen a Maresit, csak az áztatásra koncentráltam és beküldtem tegnap 3x1 vonalkódot a 3X2 helyett. Így se kávé, se gyorsasági (afrancba!!)
C
Vagy igen, vagy nem.
Mindenki maga dönti el, hogy összeköti-e a fórumon a nick nevét a nevével, vagy nem.
Vagy igen, vagy nem.
Mindenki maga dönti el, hogy összeköti-e a fórumon a nick nevét a nevével, vagy nem.
Nem vagyok benne biztos, hogy úgy értelmezem a cikket, ahogy kellene.

http://index.hu/homar/index.php?p=2915&more=1&c=1&tb=
1&pb=1

1&pb=1

szalika amit te aláirsz azért te vagy a felelős nem
a posta csak azzal törödik hogy aláirták e ezt csak a knorron tudod bevasalni.Meg kéne nézniük mit vesznek át nem csak darabra ragszámra is ,bár nem hiszem hogy foglalkoznának vele
a posta csak azzal törödik hogy aláirták e ezt csak a knorron tudod bevasalni.Meg kéne nézniük mit vesznek át nem csak darabra ragszámra is ,bár nem hiszem hogy foglalkoznának vele

tehát akkor a knorrnak egyesével át kellene nézni egy zsák levelet? És csak akkor aláírni, ha minden levél benne van?
Pf-nél nem adják oda aláírás nélkül.
sada, kormos köszi
ajánlottan adtam fel, már kerestettem hivatalosan és az írásbeli válaszuk is megjött, ami szerint a knorr egyik meghatalmazottja átvette.
Ezért kérdeztem, hogy mit csináljak?
Viszont az ajánlottat csak úgy simán is be lehet dobni postaládába, aláírás nélkül. Ez postafióknál máshogy működik?
ajánlottan adtam fel, már kerestettem hivatalosan és az írásbeli válaszuk is megjött, ami szerint a knorr egyik meghatalmazottja átvette.
Ezért kérdeztem, hogy mit csináljak?
Viszont az ajánlottat csak úgy simán is be lehet dobni postaládába, aláírás nélkül. Ez postafióknál máshogy működik?