An.13.: nem,kevesebbet küldenek. még nem néztem napokra lebontva,de én már így is happy vagyok

" alt="

">
törpi!
Detto :-) Neked minden ajándékhoz jött külön sms? Mert nekem kevesebb jött, mint amennyit nyertem, én 18-án és 19-én nyertem, lehet, csak az első napit küldik? - mert pont annyi sms érkezett, amit aznap nyertem. De lehet, hogy vannak amikből többet küldenek egy csomagban? Mondjuk nekik gazdaságosabb lenne :-)
17-én vettem Coca -colát és nyertem pár dolgot és ma már sms jött,hogy feladták tegnap. Hétfőn ezek szerint a kezemben lesz. Most nagy piros pont a Rewart Kft-nek.
Hatalmas pozitív a Theodorának, a gyorsasági díjak valóban gyors postázásához, a játék oldalán való korrekt és gyors nyerteslistához.

" alt="

">
Kedves Vásárló!
A 2011.április 1-je és május 31-e között futott Bonduelle akció kapcsán értesülésünk szerint Önnek nem sikerült beváltania a játék során kiérdemelt uborka kedvezménykupont a felmerült technikai akadály miatt. Borzasztóan sajnáljuk, hogy kellemetlenséget okozott a nyeremény levásárlása.
Szeretnénk egy 2.000,- Ft értékű Spar utalvánnyal feledtetni ezt a kellemetlenséget.
Az utalvány kiküldéséhez szíveskedjen postai címét megküldeni az ugyfelszolgalat@promissio.hu e-mail címre.
Bízunk abban, továbbra is használni fogja a kuponok adta árelőnyt és keresni fogja ezt a lehetőséget!!
üdvözlettel:
SPAR & Promissio Kft.
Végre nincs az APENTA címke a ragacsban, olvasható!

" alt="

">
Erre mit ír ki? Nézzem meg a hátoldalán a 10 jegyű kódot, mert HIBÁS!

" alt="

">
Fa játék szervezők nagyon rugalmasak. Az emailre gyorsan válaszoltak. Rossz dátummal töltöttem fel egy blokkot, ezért írtam nekik, de a válaszuk az volt, hogy természetesen elfogadják a blokkot így is!
most hétfőn küldtem elsőbbségivel két pályázatnyi vonalkódot és most előbb írták jóvá őket

" alt="

"> gyorsak voltak
Coop Ruch játék sokkal jobb,

" alt="

">mint a Match Rauch

" alt="

">
Ez aztán a gyorsaság.
Tegnap zárás előtt adtam fel a Tesco-Ariel blokkjaimat elsőbbségivel, ma délután már fel is töltötték, én beváltottam és írták is, hogy két hét múlva július 19-én futárszolgálattal küldik a botmixert.
Hát, sok játékszervező példát vehetne erről a gyorsaságról!!!
pmjudit, köszi, hogy beírtad az Apentát.
Nekem 2 karakter nem látszik az egyik címkémen. Fél órával ezelőtt írtam nekik, melyben elküldtem a megmaradt, olvasható részt a kódból és már meg is kaptam a kiegészített kódot.
Ez aztán a gyorsaság és a segítőkészség csúcsa.
Írtam az Apentának, mert nm lehetett 2 karaktert olvasni a kódból. Szinte azonnal válaszoltak, kérték írjam meg ami látszik és kikeresik az adatbázisból. Meg is küldték - sajnos nem nyert.
A hozzáállásért és gyorsaságért hatalmas piros pont!
Nem is reménykedtem, hogy ennyire gyors lesz a kg jóváírás a Tesco botmixeres játékban.

" alt="

">
Múlt héten pénteken adtam fel, hétfőn megkapták, ma pedig jött a mail, hogy már jóvá is írták.....

" alt="

">
Az élet szép, juppijé, lesz egy botmixerem.

" alt="

">
http://erdekesss.blog.hu/2011/06/30/mosolyogj_minden_
mosolytol_egy_kicsit_szebb_lesz_a_vilag
Mai pozitív élmények:
1. Végre a mi coop-unkban is van club-kártya

" alt="

">
2. Sparban megvettük a Starzone albumot (igaz, kicsit húzós szerintem, 999 Ft, de a lányom nagyon szerette volna, így persze megvettem neki), plusz beszereztünk 3 kártyacsomagot, letöltöttük a zenét, szóval most mindenki happy

" alt="

"> Remélem a fórumos cserékkel majd sikerül megtölteni az albumot!

" alt="

">
Ilyen nyereményt kitalálni

" alt="

"> Mindennap nyerek ilyet

" alt="

">
Rámát egy borítékban többet is lehet küldeni egy lakcímről

" alt="

">
edus
Jó kis wellness "élmény főzés" lehet főzöstkézni

" alt="

">
Jobban szeretném,ha kiszolgálnának

" alt="

">
Viszont van 5 wellness, amit húznak a végén, ez viszont pozitív!
Talán nincs ötletük!
Adjál tippet,írd meg nekik

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások