Sorsolások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 96 / 96 oldal |
sziasztok.Nem tud véletlen valaki a multifilter nyereményjáték sorsolásról valamit?köszi
Aha, amik hifi tornyok...
Anonymus! Ha egy kicsit visszafele is olvasnál, megtaláltad volna te is a választ!
szalika Hozzászólás - 2003. május 27. :: 12:29
Prohome Kft. 1102 Bp. Népligeti u. 2. június 3. 10 óra-kor sorsolják a dvd lejátszókat, amit a 3 db Snickers, Bounty, Mars vásárlását igazoló blokk gyűjtődobozba való bedobásával lehet nyerni.
szalika Hozzászólás - 2003. május 27. :: 12:29
Prohome Kft. 1102 Bp. Népligeti u. 2. június 3. 10 óra-kor sorsolják a dvd lejátszókat, amit a 3 db Snickers, Bounty, Mars vásárlását igazoló blokk gyűjtődobozba való bedobásával lehet nyerni.
Itt mit sorsolnak?
Ide nem ment el senki sem, vagy csak még nem ért vissza?
Prohome Kft. 1102 Bp. Népligeti u. 2. június 3. 10 óra
Prohome Kft. 1102 Bp. Népligeti u. 2. június 3. 10 óra
Pall Mall sorsolás:
1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5.
2003. június. 6. 9 óra 30 perc
1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5.
2003. június. 6. 9 óra 30 perc
boltonként változik a nyeremény.
Queene!
Én dvd-re emlékszem. Ma voltam a boltban, és mivel már lejárt a határidő viszatettem a csokit és megjegyeztem az adatokat. Itt nálunk dvd-t hirdettek.
Én dvd-re emlékszem. Ma voltam a boltban, és mivel már lejárt a határidő viszatettem a csokit és megjegyeztem az adatokat. Itt nálunk dvd-t hirdettek.
Sziasztok! ide is bemásolom egy korábbi levelem:
Egy új NIVEA nyereményjáték játék kezdődött a Tesco áruházakban. (úgy tudom 3 kivételével) Négy héten keresztül tart, és minden héten egy digitális Fuji fényképezőgépet lehet nyerni. Valamint a hetenkénti 100 leggyorsabb postai úton beküldő azonnali nivea ajándékcsomagot kap. Úgy tudsz játszani, hogy bármilyen termékükből 2003 Ft. értékben vásárolsz és kitöltöd a szórólapot.
Az első sorsolás most pénteken lesz a Nivea központjában.
Egy új NIVEA nyereményjáték játék kezdődött a Tesco áruházakban. (úgy tudom 3 kivételével) Négy héten keresztül tart, és minden héten egy digitális Fuji fényképezőgépet lehet nyerni. Valamint a hetenkénti 100 leggyorsabb postai úton beküldő azonnali nivea ajándékcsomagot kap. Úgy tudsz játszani, hogy bármilyen termékükből 2003 Ft. értékben vásárolsz és kitöltöd a szórólapot.
Az első sorsolás most pénteken lesz a Nivea központjában.
Azok nem mini-hifik voltak.-/
Szepi, én is ezt akartam megnézni, de nem jött össze 

És CBA-juniális sorsoláson egyik pesti nagymenő sem vett részt?
Ki nyerte a sok autót?
Ki nyerte a sok autót?
Tényleg? Mindjárt nyargalok megnézni Ez szuper, aki tud, menjen, és hozza a jó híreket
Tervbe vettem egyébként a tegnapi Danone-sorsolást is, a gyermeknapiakat is, aztán semmi nem lett belőle, egyszerűen nem volt rá időm
Tervbe vettem egyébként a tegnapi Danone-sorsolást is, a gyermeknapiakat is, aztán semmi nem lett belőle, egyszerűen nem volt rá időm

Évi
Láttad, hogy a főoldalon most már ez az info (sorsolás helye) is szerepel az újabb játékleírásoknál?
Láttad, hogy a főoldalon most már ez az info (sorsolás helye) is szerepel az újabb játékleírásoknál?
Lenyúltam Queene infóját, hogy ezt a témát is frissen tartsam
Legyen a mi autónk az Ön autója!
Ünnepeljen velünk Ön is egy izgalmas játékkal, s ha szerencsée van, megnyerheti a Suzuki Swiftet, a Suzuki Wagon R+-t, vagy a Suzuki Lianát. Vásároljon a fenti négy polcon látható termékek közül egy darabot bármely COOP boltban, vásároljon egyéb termékeket minimum a kiválasztott kocsihoz megadott értékben és dobja be a vásárlást igazoló blokkot névvel-címmel ellátva a bolti nyereményládába június 26-ig.
Egy blokk egy nyerési esély. A nyereményjáték május 30-tól június 26-ig tart.
Sorsolás augusztus 11-én 9 órakor közjegyző jelenlétében. Helyszín: SZÖVOK Hotel Regina Bp. XXII. Művelődés u, 21.-27.
Legyen a mi autónk az Ön autója!
Ünnepeljen velünk Ön is egy izgalmas játékkal, s ha szerencsée van, megnyerheti a Suzuki Swiftet, a Suzuki Wagon R+-t, vagy a Suzuki Lianát. Vásároljon a fenti négy polcon látható termékek közül egy darabot bármely COOP boltban, vásároljon egyéb termékeket minimum a kiválasztott kocsihoz megadott értékben és dobja be a vásárlást igazoló blokkot névvel-címmel ellátva a bolti nyereményládába június 26-ig.
Egy blokk egy nyerési esély. A nyereményjáték május 30-tól június 26-ig tart.
Sorsolás augusztus 11-én 9 órakor közjegyző jelenlétében. Helyszín: SZÖVOK Hotel Regina Bp. XXII. Művelődés u, 21.-27.
A MOL - Energizer akció sorsolására május 28-án került 10 órai kezdettel a 1133 Budapest, Árboc u. 6. sz. alatt. A nyertest postai úton értesítik
CBA majális május 24-én a Felvonulási téren.
Ott sorsolják az autókat is.
Ott sorsolják az autókat is.
Praktiker Hammerite akció
Főnyeremény: VW Golf Ocean 1.2 16 V személygépkocsi
Sorsolás helye: Praktiker központ 1095 Bp., Mester u. 87.
Időpontja: Június 6. 11 óra
Főnyeremény: VW Golf Ocean 1.2 16 V személygépkocsi
Sorsolás helye: Praktiker központ 1095 Bp., Mester u. 87.
Időpontja: Június 6. 11 óra
Csak egy kicsit jobban el kellett volna olvasnom a Törley oldalát:
A sorsolás idõpontja: 2003. június 16. 10.00 óra.
A sorsolás helyszíne: Törley Pezsgõpincészet
1221 Budapest, Anna utca 5-7.
A megadott helyszínen az idõben beérkezett és a játékszabálynak megfelelõ visszaküldésekbõl, kézzel történik a nyertes kihúzása közjegyzõ jelenlétében.
A sorsolás idõpontja: 2003. június 16. 10.00 óra.
A sorsolás helyszíne: Törley Pezsgõpincészet
1221 Budapest, Anna utca 5-7.
A megadott helyszínen az idõben beérkezett és a játékszabálynak megfelelõ visszaküldésekbõl, kézzel történik a nyertes kihúzása közjegyzõ jelenlétében.