Holnap van a Smash italok 1. fordulójának a sorsolása.
- jún. 6. 15 óra 1016 Bp. Naphegy tér 1.
- júl. 4. 15 óra 1016 Bp. Naphegy tér 1.
11-kor!
Darlinggal csak egy borítékkal játszottam.
Sada, hánykor lesz? Ha délelőtt, akkor nemigen, délután viszont lehetséges.
Más: a Darling miatt már lehet nekik telefonálni, mi 4 napvédőt nyertünk összesen, de telefont nem.
Holnap sorsolják a Kristályvizet a Studentnél!! Jár arra vki?
Holnap 10-kor sorsolják a Darling első nyerteseit, akik máj. 30-ig küldték be a 3 vonalkódot. Én sajnos dolgozom...Student Kft, Bp. Ráday utca 31/b . Azt írják, hogy a sorsolások nyilvánosak, és a nyerteslista is megtekinthető itt. Vajon a többi nyereményjátékről is, amit ők bonyolítottak? (Pl. Friskies, ha jól emlékszem...)
Liz
Infovonal 06/40/300-600
Bemondod a nevet , szül időt, és megmondják, nyertél-e.
Én nem

sziasztok.Nem tud véletlen valaki a multifilter nyereményjáték sorsolásról valamit?köszi
Aha, amik hifi tornyok...
Anonymus! Ha egy kicsit visszafele is olvasnál, megtaláltad volna te is a választ!
szalika Hozzászólás - 2003. május 27. :: 12:29
Prohome Kft. 1102 Bp. Népligeti u. 2. június 3. 10 óra-kor sorsolják a dvd lejátszókat, amit a 3 db Snickers, Bounty, Mars vásárlását igazoló blokk gyűjtődobozba való bedobásával lehet nyerni.
Ide nem ment el senki sem, vagy csak még nem ért vissza?
Prohome Kft. 1102 Bp. Népligeti u. 2. június 3. 10 óra
Pall Mall sorsolás:
1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5.
2003. június. 6. 9 óra 30 perc
boltonként változik a nyeremény.
Queene!
Én dvd-re emlékszem. Ma voltam a boltban, és mivel már lejárt a határidő viszatettem a csokit és megjegyeztem az adatokat. Itt nálunk dvd-t hirdettek.
Sziasztok! ide is bemásolom egy korábbi levelem:
Egy új NIVEA nyereményjáték játék kezdődött a Tesco áruházakban. (úgy tudom 3 kivételével) Négy héten keresztül tart, és minden héten egy digitális Fuji fényképezőgépet lehet nyerni. Valamint a hetenkénti 100 leggyorsabb postai úton beküldő azonnali nivea ajándékcsomagot kap. Úgy tudsz játszani, hogy bármilyen termékükből 2003 Ft. értékben vásárolsz és kitöltöd a szórólapot.
Az első sorsolás most pénteken lesz a Nivea központjában.
Azok nem mini-hifik voltak.-/
Prohome Kft. 1102 Bp. Népligeti u. 2. június 3. 10 óra-kor sorsolják a dvd lejátszókat, amit a 3 db Snickers, Bounty, Mars vásárlását igazoló blokk gyűjtődobozba való bedobásával lehet nyerni.
Szepi, én is ezt akartam megnézni, de nem jött össze

És CBA-juniális sorsoláson egyik pesti nagymenő sem vett részt?
Ki nyerte a sok autót?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások