írtam

" alt="

">
kinga írnék neked, de nem megy el a levél, írj légy szíves
sziasztok! cba-s matricára lenne szükségem akinek nem kell , légyszi írjon. köszi
Fila pontokat szeretnék kérni, még 6 db-ot.
Koronás játékhoz szeretnék szavazatokat kalapozni ha valakinek nincs még kedvenc ovija.
Ovink adatai a nyerjen a mi iskolánk ...... topicban.
Köszönöm előre is!
Fila pontokat szeretnék. Ha nem gyűjtöd, kérlek add nekem - természetesen válaszborítékot küldök.
Köszi törpi!!!!!!!!!! Írok e-mailt.
edus nekem van!!!!!!!!!!!!!!
Megkaptad volna... A fene se gondolta...
De kár!!! Most jó lett volna.
Én meg a +1-et beleraktam a pályázatba, mondván, úgysem jó semmi másra...
Sokat cseréltem, nem mindig annyi jött a végén, ahogy megbeszéltük, és most csak ennyi hiányzik. De úgy nézem, hogy a 2x115 az nem csak egy lottót, hanem a pályázatot jelenti.
2*115 levélre... Ennyiért akár lottózhattál, sőt még nyerhettél is volna.

" alt="

">
Szeretnék egy 225 Ft-os lottószelvényt a játszós hetekből. Válaszborítékot küldök, köszi előre is!
60 Fila pontot szeretnék kérni.
6 Fila pontot kalapoznék válaszborítékért.
nem szoktam ide írni,de most megteszem
ha valaki küldene vénusz kódot,szívesen fogadom,cserébe lajkolok ahová kell
köszi
60 tesco pontot szeretnék
Sziasztok!
Bár én nem rég óta vagyok fórumos, de látom az összetartást és a segítőkészséget.
Lehet, hogy van aki szerint nem illik a fórum tematikájába, de hátha tud segíteni nekem valaki.
Anyukámnak gyönyörű virágoskertje volt.
Tavaly a betegsége miatt nem tudta gondozni, a sok eső miatt pedig tönkrement sok virághagyma és évelő. Alig maradt neki valami a kertben, ezzel most májusban - a virágzáskor - szembesültünk. :-(
Ezért ha lenne köztetek olyan valaki, akinek van a kertjében felesleges tő évelő, vagy virághagyma, ne dobja ki, mert nagy örömmel fogadná anyukám. (Sajnos nem tudunk annyi virágot pótolni..... )
Írj privit, hogy megbeszélhessük a részleteket, természetesen postaköltséget fizetem.
Köszönöm szépen előre is,ha valaki segít! :-)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások