Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 96 / 2035 oldal |
Nem Szabó János vagy Nagy Mária.
Én is úgy érzem, hogy elég egyedi kell, hogy legyen az a név, hogy megalapozott legyen a gyanú (nagyon sok embernek ugyanaz a neve).
De hátha valaki, aki kamu neveket szokott használni megmondja (hogy pl. generálja-e a neveket, vagy régi nyerteslistákat / névsorokat használ fel... és akkor ezzel majd jól lebuktatja magát! ;-) )
De hátha valaki, aki kamu neveket szokott használni megmondja (hogy pl. generálja-e a neveket, vagy régi nyerteslistákat / névsorokat használ fel... és akkor ezzel majd jól lebuktatja magát! ;-) )
Ja bocs, most nézem, hogy fordítva írtam, szóval a fiúk az apák nevét kapják, sőt akár generációkon keresztül így megy.
Ja vagy úgy! Nem tudom, ezt biztosra csak akkor lehet mondani, ha jól ismered, mert lehet egyforma neve 2 különböző embernek akár 1 városban is, nem beszélve arról, amikor apák a fiaik nevét kapják, ami szintén elég gyakori.
De ha ilyen gyanúd van, lehet jelezni a bonyolítónak.
De ha ilyen gyanúd van, lehet jelezni a bonyolítónak.
Van olyan játékos, aki évek óta halott, mégis rendszeresen ott a neve a nyertesek között.
Biztos volt már rá példa, hisz bárki bármikor meghalhat. Bead egy pályázatot ma, holnap elüti az autó, de ettől még kisorsolhatják 1 hónap múlva akár főnyereményre is. Más kérdés, hogy valószínűleg pótnyertes lesz, mert szerencsétlen csóka nem fogja már tudni visszaigazolni a nyereményt.
kaján
Ezt mire írtad / mire értetted? (Amúgy általános válaszként: persze, - szó szerint - bárki nyerhet...)
Ezt mire írtad / mire értetted? (Amúgy általános válaszként: persze, - szó szerint - bárki nyerhet...)
Halottak is nyerhetnek?
Nem csak kitalált személyek?
Nem csak kitalált személyek?
Nem nagyon értem Screvonak mit olyan nehéz beszerezni egy 10ezres Emag utalványon......decemberben nyertük,kb 2hete írtam nekik,akkor "beszerzési" gondokkal indokolták....2024ben egy e utalvány beszerzése kb 1perc szerintem....Arról nem beszélve amit sosem értettem:Ha meghirdetnek egy játékot miért nem veszik meg(vagy szerzik be) előre az ajándékokat?Utóbbi bármelyik lebonyolítóra értendő..
(Élet "bölcs" mondása nem mindegy a f.. melyik végén állsz...) Bocsi
Azért ez nem kicsit pofátlanság. Már amikor sokadjára csesztetik őket, akkor küldenek csak ki nyertesértesítőket? Én is nyertem Spar kártyát, na de azért mégis. Ettől már csak az a jobb, hogy ők viszont 5 napot adnak "visszaigazolásra".
Na, mindegy. Nyáron talán majd el is költhetjük.
Na, mindegy. Nyáron talán majd el is költhetjük.
Oreo feltöltés tegnap óta nem megy.
"Valami hiba történt"
"Valami hiba történt"
nem kötheti hozzá = mert vevőt veszít..
cc más is használhatja nem kötheti hozzá ennyi ...de ezt má' vóóót uncsi.
...és mit érdekel ez téged nézi e a CC-t???? Tele van nem CCs blokkal a Tesco. Te meg úgyse gyűjtesz.
Nincs kikötve nem ír róla a játékszabály... CC, ha esetleg később ki lesz kötve páran bukni fogják a nyereményüket. Gondolom ez izgat jobban, ez megtörténjen.
És még mindig nem hagyja abba. Én állítom ez az ember egy fizetett troll. Engedd már el ezt a játékot olyan amilyen. Nő legyen a talpán aki ezt otthon kibírja.
Mit néz a blokkon, miért a többi mit nêz napokig??? Hetekig??? Más játékon??? Anyám borogass. 👉🤯
Mit néz a blokkon, miért a többi mit nêz napokig??? Hetekig??? Más játékon??? Anyám borogass. 👉🤯
Vágási Feri
Megnézik, hogy a nyertes blokk szerepel-e a rendszerükben és stimmel-e a 8ezres kikötés.
ClubCarddal nem foglalkoznak. Nem is foglalkozhatnak, hisz a jsz-ban egy szó sincs róla.
Megnézik, hogy a nyertes blokk szerepel-e a rendszerükben és stimmel-e a 8ezres kikötés.
ClubCarddal nem foglalkoznak. Nem is foglalkozhatnak, hisz a jsz-ban egy szó sincs róla.
igen,Chio-Pombar válasz a Maxxontól. Mondjuk 55 g nincs szóval simán feltöltöttük mi is eddíg is
Szia Törpi!
Ez a bruttó-Nettó válasz a Chio -Pőmbar kapcsán jött? Az nem derül ki a beírásból ,hogy akkor a 55 gr egisze alatt feltölthető e az 50 gr-os PL PomBar! Ha még mindíg erről a játékról lenne szó akkor a szervezők a tévedésük elismerése korrigálása helyett össze vissza beszélnek Ilyen logikával az összes kiszerelést meglehetne 5 gr mal növelni a feltöltési oldalon
Ez a bruttó-Nettó válasz a Chio -Pőmbar kapcsán jött? Az nem derül ki a beírásból ,hogy akkor a 55 gr egisze alatt feltölthető e az 50 gr-os PL PomBar! Ha még mindíg erről a játékról lenne szó akkor a szervezők a tévedésük elismerése korrigálása helyett össze vissza beszélnek Ilyen logikával az összes kiszerelést meglehetne 5 gr mal növelni a feltöltési oldalon