Kávéfarm
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 97 / 101 oldal |
Töltöttek ma új kódokat? Nyugodtabb lennék ha már látnám. Jó lenne a nestlénél egy kódfeltöltő automata, ahogy dobálnám bele, rögtön jóvá is írná a babjaimat.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Szerintem elég részletes a játékleírás a nyeremenyzona.hu-n az internetes játékról.Mit milyen sorrendben kell építeni,hogyan lehet sorsjegyhez jutni,mik lesznek a nyeremények,stb.
Remélem akkor minden adatot elküldtem...
Talán akkor még nekem is van rá esélyem, hogy feltöltik a vonalkódjaimat, ha csak nem azokkal van baj!
Talán akkor még nekem is van rá esélyem, hogy feltöltik a vonalkódjaimat, ha csak nem azokkal van baj!
komeri
Nem.
Már a postai beküldés előtt is lehetett regizni és a vk-ok mellett el kellett küldeni a beregizett adatokat is.
Nem.
Már a postai beküldés előtt is lehetett regizni és a vk-ok mellett el kellett küldeni a beregizett adatokat is.
sziasztok
felhívtam őket, mert már nem bírtam a bizonytalanságot :-)
amit megtudtam:
szándékosan nincs leírás az internetes játékról
bár nekem azonnal jóváírták a vk-jaimat, nem vagyok benne az első 100-ban
most kapták meg a listát és addig nem teszik fel, míg az összes emberrel nem beszéltek
a babszemek nem vesznek el, átvihetők az egyik időszakról a másikra
hát ennyi, remélem, másnak is hasznos infok
felhívtam őket, mert már nem bírtam a bizonytalanságot :-)
amit megtudtam:
szándékosan nincs leírás az internetes játékról
bár nekem azonnal jóváírták a vk-jaimat, nem vagyok benne az első 100-ban
most kapták meg a listát és addig nem teszik fel, míg az összes emberrel nem beszéltek
a babszemek nem vesznek el, átvihetők az egyik időszakról a másikra
hát ennyi, remélem, másnak is hasznos infok
Az emailben visszajelzett regisztrációm csütörtökön érkezett meg, ez függ a postán megérkezett levelemtől???
Idő még feldolgozzák a vonalkódokat,nekem is 0 még.
Az első levelemben több vonalkódot küldtem be a kávéfarm játékhoz, nem egyet és nem látom, hogy jóvá lenne írva. Azt írja ki : 0 vonalkódom van
" alt="
">
" alt="
">Szerintem nem mindenki fog időben végezni az építkezéssel. Én sem tudok "megfelelő" ütemben haladni. 8 és fél óránként nem tudok a gép elé ülni egy kérdés erejéig. Éjszaka alszom, nappal dolgozom, ez így nem megy
" alt="
">
" alt="
">
Ha fel kéne idegesíteni őket, akkor én már kész lennék mind a három épülettel a mai napon.
" alt="
">
" alt="
">"Fel kell húznod néhány épületet. Persze nem úgy, hogy felidegesíted őket, hanem 3 egyszerű lépéssel:"
" alt="
"> ezen én is nagyot néztem, miért is akarnám felidegesíteni őket? Játszani mentem nem idegeskedni
" alt="
">
" alt="
"> ezen én is nagyot néztem, miért is akarnám felidegesíteni őket? Játszani mentem nem idegeskedni
" alt="
">pappocs Hozzászólás - 2011. május 08. :: 18:19
kíváncsi leszek a kávéfarmon bárki játszhat majd, vagy csak akinek felépült minden..mire is jó ez az építkezés?
kíváncsi leszek a kávéfarmon bárki játszhat majd, vagy csak akinek felépült minden..mire is jó ez az építkezés?
Az a 3 egyszerű lépés 3x3=9 és mindegyik 8 és fél óra(9-szer)
Talán kedden már készen lesznek az épületek.
Utána mi fog történni kíváncsian várom.
Talán kedden már készen lesznek az épületek.
Utána mi fog történni kíváncsian várom.
"Fel kell húznod néhány épületet. Persze nem úgy, hogy felidegesíted őket, hanem 3 egyszerű lépéssel:"
" alt="
">
" alt="
">A havonta sorsolt 30-30 nyeremény után nem kell adózni.
Én azt nem értem, kinek lesz itt egyáltalán sorsjegye, ha napokig csak építkezünk, utána még nem tudjuk, mennyi időt vesznek igénybe a további folyamatok (érés, szárítás stb.) és 16-án már meglesz az első sorsolás a netes játékban. Ja, és addig még szintet is kell ugrani, hogy egyáltalán vásárolhass sorsjegyet.
Én azt nem értem, kinek lesz itt egyáltalán sorsjegye, ha napokig csak építkezünk, utána még nem tudjuk, mennyi időt vesznek igénybe a további folyamatok (érés, szárítás stb.) és 16-án már meglesz az első sorsolás a netes játékban. Ja, és addig még szintet is kell ugrani, hogy egyáltalán vásárolhass sorsjegyet.
Majd meglátjuk, ha nyerünk valamit.
" alt="
">
" alt="
">Mondjuk a robotért szívesen adóznék.
Egyébként szerintem a nestle nem értelmezi jól a törvényt.
Egyébként szerintem a nestle nem értelmezi jól a törvényt.
Köszönöm Nektek! Majd menet közben kiokosodom.
" alt="
">
" alt="
">és...adózni is kell 7800FT érték feletti nyereményért!
" alt="
">
" alt="
">anianya
A játék két vonalon megy: - Kávéfarmos
- csak vonalbeküldős
Aki vonalkódot küld be, de nem regizett a Kávéfarmra azok között is sorsolnak ajándékot, már egy vonalkód beküldésével is lehet nyerni. Aki regizett , az a sorsoláson is részt vesz + nyerhet sztem a Kávéfarmos játékkal is ajándékokat. Én legalábbis így értelmeztem.
A játék két vonalon megy: - Kávéfarmos
- csak vonalbeküldős
Aki vonalkódot küld be, de nem regizett a Kávéfarmra azok között is sorsolnak ajándékot, már egy vonalkód beküldésével is lehet nyerni. Aki regizett , az a sorsoláson is részt vesz + nyerhet sztem a Kávéfarmos játékkal is ajándékokat. Én legalábbis így értelmeztem.