van kométás mágnesem, de csak holnap este lesz róla kép, meg akkor megy majd teszveszre is.
addig is kitartást a kíváncsiaknak

" alt="

">
és Viki kedvéért most rendes kép lesz, mert nem a nővérem gépével lesz és nem én csinálom

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Ez nem az iksznetes mágnes?
Én a Helyi Témában láttam egy hirdetésüket... ahhoz nagyon hasonlít a mágnes. Csak vnap tudok képet küldeni, a hv-n nem vagyunk otthon. Az már késő? Valaki a webnyereményre is beírta ezt az akciót, van vmi honlap is, de nem emlékszem a címére... ott is látható, középen egy nagy konténer szerűség van..
nonka: melyik újságban? Szeretnék képet róla ha lehet.
Az Árkádba a "tapossa laposra" szelektív hulladékgyűtjés keretében már 3 doboz után(üdítős, tejes) adnak hűtőmágnest, az van rajta, ami az újságban is volt.. téglalap alakú... vasárnapig tart, de csak 10.30 után vannak az óriás doboz előtt...
Képet küldesz a nescafesról?
cserére van: Nescafe, Cartedor, MPL, Danone...
azonnal oldódó kávépor érdekelne..
hütőmásnes nem, mivel én nem gyüjtöm...
Érdekelne hütömágnes zölséges, és gyümölcsös,
vagy bármilyen más, állatos, plüss, stb.
Csere mágneseim: Avon karácsonyi jegyzettömbös, Szerencsejáték Zrt, négylevelű lóhere, Kenó, K&H, Lipton
Fotót tudok küldeni.
Elcserélnék 2 mágnest. Az egyik Tantusz.hu-s, a másik Reneszánsz éves.
Mindkettő 6x4 cm-es, téglalapalakú.Kérésre küldök fotót róluk.
Paintuci! Lehet kérni a csajoktól, rendesek. A Nyugati felőli bejáratnál próbálkozz, az utcaszinten, ott a legrendesebb a csajszi. Sok sikert:-)
Paintuci: nem. De egy MOL-os blokkal + 1 MOL-os törzsvásárlói kártyával most csináltathatsz ilyen kártyát. Játék kint van a főoldalon. Vagy 20 ezer feletti West endes vásárlással.
...és akinek nincs kártyája nem kérhet újságot... ?

" alt="

">

" alt="

">
Paintuci: http://www.westend.hu/hu/westendkartya/
Paint: a Westendben ahol felírják a pontod a West end kártyádra, már ha van olyan. Minden 2 ezer Ft feletti vásárlst + a MOL-os blokkokat írják fel.
Minden emeleten van több is ilyen. Minden egyes pontfelírásnál választhatsz valamilyen régebbi újságot. Köszönjük teninek a jó ötletet!
teni, mi az h. Westend kártya szigeteknél?
Sziasztok!
Van 3 db borsodi, noteszes hűtőmágnesem! Mit tudnál adni érte?
Danonino G betű, IBUSZ hűtőmágnes elkelt.

" alt="

">
Van még:
- Szerencsejáték Zrt.
- ÉAI Magyarország Kht. (2 db)
Képeket tudok küldeni.
Írjatok e-mail-t, hogyha valamelyik érdekel.
Kinderpontokat szeretnék cserébe.
köszi a sok-sok érdeklődést, corvinos hűtőmágnes elkelt
112 Coke kupak cserére
Mivis mágnest keresek elsősorban
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások