SOS. Budapest és Gyál között fizetős az M5 autópálya? Nézném a díjmentes szakaszok közt, de ahhoz tudnom kéne a km. szakaszokat...

" alt="

">
SOS Funk Gábor telefonszámát valaki át tudná küldeni????
Jojo es sada koszonom a segitseget!

" alt="

">
galambfehér
Jól gondolod.
A Boci ott van a felsorolásban a hivatalos 10. oldalán:
BOCI NAPOLINI Kókuszos 33 g 7613031890125
BOCI NAPOLINI Kakaós tejcsokoládé 33 g 7613031890156
BOCI NAPOLINI Mogyorós 33 g 7613031890101
BOCI NAPOLINI Dark 33 g 7613032539962
galambfeher! Boci 33g Kókusz,Kakaós tej,Dark,Mogyorós
Airwaves összes rágó !
Sziasztok! elolvastam a nestle es a airwaves jatekszabalyzatot es en ugy ertelmeztem hogy a nestlenel a boci napolini 33 grammos csoki resztvesz a jatekban es az airwavesnel minden rago kiveve a drobs cukorka.Egyik cserepartneremmel nem tudunk kiigazodni rajta pedig en 10-szer elolvastam kb es en igy ertelmezem! Kerlek segitsetek!!
köszönöm sada

" alt="

"> írtak üzit
Még el sem kezdődött!

" alt="

">
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni a raffaello blokk feltöltéséhez. Köszönöm.
Nem tudja valaki az online tesco-s bevásárlásnál felhasználható 500 Ft-os kuponkódot, ami erre a hétre szól? Köszönöm!
minszi: igen, 5 perc ingyenes.. de szinte lehetetlen annyi idő alatt elbúcsúzni, bekísérni valakit... szigorúan 5 perc.. mint egy taxi.. kiteszed az utas és tovább hajtassz!
Nem nyereményjátékhoz kapcsolódik, de sürgős lenne tudnom: Ferihegyen már csak a lenti parkolóba lehet megállni, fel már nem lehet hajtani a bejáratokhoz? 5 perc türelmi idő ingyenes?
Sziasztok ki tud segiteni a mizo kodot hova kell fel tölteni
Múltheti Lay's Chips blokkot keresek. Nyertem Facebookon de kellene a blokk is hozzá.

" alt="

">
törpi
Kaptál már segítséget? Ha aktuális még írd meg, amit le kell fordítani.
valaki aki jól tud angolul írna nekem? kb. 3 mondatot kellene max.lefordítani,köszönom
Köszi szépen a válaszokat!

" alt="

">
Van Esztergomi lakos a fórumon? Egy szívességet kérnék.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások