Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 97 / 265 oldal |
"az" szó nem kell oda. 👅
Úgy látom előjön az a szindróma megint "minden rendben ha én nyerek , de milyen szemét ha más."
Más településen az is lehet vmi elég sok fődíj landolt dél felé. 🤔
Na aztán váltsál nicket ahogy tetted előbb is, amelyre már csak reggel fogok válaszolni lehet.
De ne kelljen nem szépeket írnom.
Más településen az is lehet vmi elég sok fődíj landolt dél felé. 🤔
Na aztán váltsál nicket ahogy tetted előbb is, amelyre már csak reggel fogok válaszolni lehet.
De ne kelljen nem szépeket írnom.
Hónapok óta szinte mindent.
Ha csak a pringlest szeretnék, de elég sok mindent szeretnek ott...
Mosonmagyaróváron és Nyergesújfalun sok Pringles rajongó lehet...
Teszkóilag legalábbis...
Teszkóilag legalábbis...
Az Oltalom karitatív egyesület evőeszköz, bögre és tányér gyűjtést indított. Ha esetleg nálatok is hegyekben állnak a nyeremény bögrék, amikkel nem tudtok mit csinálni és elviszitek hozzájuk, ők örülnek neki.
https://oltalom.hu/2021/06/29/evoeszkoz-tanyer-bo
gre-gyujtest-inditunk/
https://oltalom.hu/2021/06/29/evoeszkoz-tanyer-bo
gre-gyujtest-inditunk/
Min. 4300 db ilyen-olyan focilabdát lehet nyerni ezen a nyáron.
Írna nekem @-t valaki, akinél van egy iskolától kapott, kitűnő tanulóknak járó cirkuszjegy?
megtaláltam
hofi
hol látod ?
hol látod ?
Győri edes napira, ne küldjetek, mert valaki megnyerte hajnalban..
Az Auchan Bizalompontok beváltása az üzemanyag töltőállomásokon 2021. július 1-jével megszűnik.
Glamour napok: július 8-11.-ig.
A napokban (júniusban) közel 30 játék befejeződik.
Érdemes ránézni a főoldalon a naptárra.
Érdemes ránézni a főoldalon a naptárra.
Vágási Feri Hozzászólás: 2021. június 23. :: 12:04
A SodaStream játéknál SZÖRP vásárlásával is játsz6sz. Nem kell gép/patron/cserepatron vagy épp' szénsavasító palack.
Aki rurtinos, vesz bugyborékos ásványvizet (promós kupakos Naturaqua vagy a Pennyből egy zsugor Szentkirályi) a szörphön'. Pepsi szörp is kap6ó SodaStream álnéven.
Bár a Puskásban annyi Naturaqua-s kupakot lenyúltak (és lenyúlnak még a következő két meccsen), hogy másnak esélye se' lesz. Feltéve, ha valaki bepáHázza azt a temérdek kupak kódot.
A SodaStream játéknál SZÖRP vásárlásával is játsz6sz. Nem kell gép/patron/cserepatron vagy épp' szénsavasító palack.
Aki rurtinos, vesz bugyborékos ásványvizet (promós kupakos Naturaqua vagy a Pennyből egy zsugor Szentkirályi) a szörphön'. Pepsi szörp is kap6ó SodaStream álnéven.
Bár a Puskásban annyi Naturaqua-s kupakot lenyúltak (és lenyúlnak még a következő két meccsen), hogy másnak esélye se' lesz. Feltéve, ha valaki bepáHázza azt a temérdek kupak kódot.
Vágási Feri
Regisztrációkor lehet nyereményt választani.
Te majd Mórahalomra utazol!
" alt="
">
Regisztrációkor lehet nyereményt választani.
Te majd Mórahalomra utazol!
" alt="
">Vágási Feri
én nagyon szívesen visszamennék Szegedre. Szeretem-város
" alt="
">
Te válaszd akkor Badacsonyt
Hát igen, amikor pl budapesti hotelbe lehet szállást nyerni az engem sem hoz annyira lázba...
én nagyon szívesen visszamennék Szegedre. Szeretem-város
" alt="
">
Te válaszd akkor Badacsonyt
Hát igen, amikor pl budapesti hotelbe lehet szállást nyerni az engem sem hoz annyira lázba...
Szép város, lehet izgalmas kört menni benne.
De:
A séta induló- és záró pontja a mai naptól 1 évre lezárt Oskola és Oroszlán utca sarkán van.
A totálisan feltúrt Oroszlán utcában - ahol 5-6 jobbnál jobb vendéglátó hely volt/van.
De:
A séta induló- és záró pontja a mai naptól 1 évre lezárt Oskola és Oroszlán utca sarkán van.
A totálisan feltúrt Oroszlán utcában - ahol 5-6 jobbnál jobb vendéglátó hely volt/van.
Tesco-Nestlé egyik fődíja: szegedi hosszú hétvége - most kapaszkodjunk meg - ÉLMÉNYSÉTÁVAL.
Az finom lesz...
Az finom lesz...
https://telex.hu/archivum?term=Helyesírási kvíz