Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 97 / 135 oldal |
tudna valaki képet küldeni a hátizsákról? köszönöm
bukósisak tegnap

ma sem jött össze
dejavu-m van már vagy 3 hete
dejavu-m van már vagy 3 hete
hátizsák tegnap 

Mel6!
Már én is épp akartam kérdezni. Az elsö nyereményem volt a bicska, de még nem ért ide. Sokkal késöbb nyert cucc már igen.
Már én is épp akartam kérdezni. Az elsö nyereményem volt a bicska, de még nem ért ide. Sokkal késöbb nyert cucc már igen.
mel6!
én már kaptam
én már kaptam

bicskát kapott már valaki,aki nyert?
queene
nem így sem lenne jó,mert elvileg aki nyert annak addhatják át.Valaki már írta ezt,és tényleg volt szigorításuk
nem így sem lenne jó,mert elvileg aki nyert annak addhatják át.Valaki már írta ezt,és tényleg volt szigorításuk
Hozzáteszem, nem is vagyok a "neje", legalábbis papíron nem 

A postás nálunk úgy csinálja, hogy aláíratja, kéri nyomtatottal is a nevet, plusz még a rokonsági fokot. Odaírom, hogy a "neje" és így jó nekik. 
Persze lehet, hogy futáréknak így se lenne jó

Persze lehet, hogy futáréknak így se lenne jó

Ma megérkezett az újabb hátizsákom (cserére szánva!) és a bukósisakom.
Mondta a srác,hogy figyeljek oda,hogy mit írok alá,mert tényleg ellenőrzik őket.Ugyanis múltkor a férjem által nyert hátitatyót és én írtam alá az én nevemmel,szül dátumommal,erre ellenörzés során ez kibukott és a szállítótól akartak 1000 ft-ot levonni.Állítólag minden egyes apró hiba után 1000 Ft-akat vonnak le tőlük!Így ma a nyerő nevén írtam alá és szül dátumát is.
Mondta a srác,hogy figyeljek oda,hogy mit írok alá,mert tényleg ellenőrzik őket.Ugyanis múltkor a férjem által nyert hátitatyót és én írtam alá az én nevemmel,szül dátumommal,erre ellenörzés során ez kibukott és a szállítótól akartak 1000 ft-ot levonni.Állítólag minden egyes apró hiba után 1000 Ft-akat vonnak le tőlük!Így ma a nyerő nevén írtam alá és szül dátumát is.
krysztasz
köszi szépen, majd az ünnepek után rájuk szólok
köszi szépen, majd az ünnepek után rájuk szólok
betti79
Nekem beletelt 2 hétbe, míg postán beküldtem az adatlapot. Próbáld mindennap az oldalon, hogy elfelejtetted a kódot, küldjék el sms-ben. Ha azt írják ki, hogy nem tudnak azonosítani, stb. stb., akkor még nem dolgozták föl a leveledet.
Nekem beletelt 2 hétbe, míg postán beküldtem az adatlapot. Próbáld mindennap az oldalon, hogy elfelejtetted a kódot, küldjék el sms-ben. Ha azt írják ki, hogy nem tudnak azonosítani, stb. stb., akkor még nem dolgozták föl a leveledet.
Nem tudom mennyit kell várni rá a reg után, lehet túl korán szeretném!? 

Tegnap hozzánk is jött egy sisak és egy hálózsák. Öcsém nevére, csak a születési idejét kellett odairni, és aláirhattam helyette.
Igaz, úgyis nekem adta, mert én küldtem be a kódját, ő nem foglalkozik ilyen hiábavalóságokkal...
Igaz, úgyis nekem adta, mert én küldtem be a kódját, ő nem foglalkozik ilyen hiábavalóságokkal...
betty79
Hívtad már telefonon őket? Vagy próbáltad már a honlapon úgy, hogy küldjék el újra a kódot sms-ben? A mostani "futam" nov. 13-ig tart, a harmadik - egyben az utolsó - dec. 23-ig.
Hívtad már telefonon őket? Vagy próbáltad már a honlapon úgy, hogy küldjék el újra a kódot sms-ben? A mostani "futam" nov. 13-ig tart, a harmadik - egyben az utolsó - dec. 23-ig.
Megmondaná valaki, hogy meddig tart a játék, mert a kódomat még nem kaptam meg! 

Ma is 0
marlboros hátizsák nálam is van cserére,akit érdekel
mosolygó fejecskét akartam