Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 97 / 284 oldal |
Sziasztok. Végre nyertem egy mp3 lejátszót a 20 kódomból. És csak ma hivtak pedig 19-én 0-1 között nyertem. Nem hiába nem irt senki tegnap hogy nyert. Annyira örülök neki. Sok sikert mindenkinek.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Galeria!
A futár a telefonokat viszi? Felhivtak téged onnan tudod.? Én a XVIII.ker-ben lakom, és nagyon várom a telcsimet. Azt ígérték, hogy ma kapom meg. Itthon ülök!!!
A futár a telefonokat viszi? Felhivtak téged onnan tudod.? Én a XVIII.ker-ben lakom, és nagyon várom a telcsimet. Azt ígérték, hogy ma kapom meg. Itthon ülök!!!
Köszönöm szépen mindenkinek! Főleg akik segítettek a cím megszerzésében.
Meg is jött ma a teló 
Meg is jött ma a teló 
Galeri, felhívtam őket!
Honnan tudod, hogy nem nyertél még nincs nyertes lista.
Hát a tegnapi beküldéssel nem nyertem! De nem adom fel!
Mos jön a futár Csepel és XI.kerbe

Pancsabi gratulálok
Ennél a pepsinél megint nem ok valami, most már napok óta nincs új nyertes, meg gondolom nem is hívtak senkit
Ennél a pepsinél megint nem ok valami, most már napok óta nincs új nyertes, meg gondolom nem is hívtak senkit

Pancsabi!
Ez nagyon jó hír!
Gratulálok! 
Ez nagyon jó hír!
Gratulálok! 
Az én telómat külön küldik ha minden igaz, mivel a pepsi magyarországi vezetője kérte meg őket. Egy elvett telóról van szó
Visszakaptam
hmmm.. Habár még nem jött meg
Visszakaptam
hmmm.. Habár még nem jött megSzívesen! 

köszi betti!Nem olvastam még ezt a topicot, mert ma láttam meg először az új pepsit, csak addig nem akartam a saját nevemre küldeni, amíg nem biztos!Köszi

Dervic
Én akkor is nyertem egyet és most is! Nem zárja ki a kettő egymást! Még beszéltem is a hölggyel arról, hogy nemsokára jön a telefonom, de az mp3-at csak szeptemberben kezdik kivinni!
Én akkor is nyertem egyet és most is! Nem zárja ki a kettő egymást! Még beszéltem is a hölggyel arról, hogy nemsokára jön a telefonom, de az mp3-at csak szeptemberben kezdik kivinni!
ha valaki az előző játékban nyert telefont, attól még játszat a mostaniban?
Szerdán felhivtam a futár céget. Az utolsó adag telefont csütörtökön kapják. Az enyémet pénteken hozzák, július 20-án nyertem.
engem nem. pedig nagyon szerettem volna nyerni.
sony mp3 ügybe hivtak ma valakit?
De jó Neked Pancsabi! Mikor nyerted? Mert az én június 21.i telcsim még nem jött!!!
Egy mobil a pepsitől. Sony E. W550i. Győzelem 

Sziasztok!
Küld most majd 11-től valaki nagyobb mennyiségű kódot?
Köszi
Küld most majd 11-től valaki nagyobb mennyiségű kódot?
Köszi