Én is kicsit szomorú vagyok, mint Galéria. Nagyon bíztam a Balfiban, de sajnos semmi. Igaz, mi az én pár pályázatom ahhoz a 58000 képest, ami beérkezett.

" alt="

">
Semmi, semmi, semmi.... kicsit szomorú vagyok, de nem adom fel

" alt="

">
NEm jött össze a Rama, pedig annyira szerettem volna

" alt="

">
Törley 6 / 0 ... De azért nem adom fel

" alt="

">
visegrádin sem nyertem:-((
nika01 nem volt olyan kitartó csokievés, kitartó csomagolásgyűjtés volt...
Milka 189 literrel semmi.
P&G-nél a legutóbbi játékig elég volt a másolat.
Henkelnék, Unilevernél csak az eredeti.
Az esély ilyenkor is nő, ha több a pályázat.
a szóközt meg mindíg kifelejtem

" alt="

">
sada

" alt="

">&G játékoknál eredeti blokk kell,Unilevernél is. Mégis egyre többször 1 név,cím: 1 nyeremény,én ilyenekre gondolok. a Milka is ha ezt kitalálná akkor pl. akinek max. 3 cím jön össze a rokonságból nem is törné magát. szerintem,na de mindegy,én örülök,hogy mindenki annyit nyerhet amennyi időt,pénzt,energiát befektet. Milkánál 3 pályázatom volt és 1 cuccot nyertem. nekem ez is oké.
Sajnálom, ha bárkit is megbántottam a megjegyzésemmel. Nem rosszindulatból, és főleg nem irigységből írtam. Szerintem is megérdemli a fődíjat, vagy bármi nagyobb nyereményt, aki sokat gyűjtött a milkán, de mindenképp értékesebbet, mint egy csomó tatyót. Úgy tűnik félreérthető voltam. Gratulálok a kitartó csokievőknek.
törpi
Az ilyen kritériumokat általában a kijátszható (netes, vásárláshoz nem kötött, blokkgyűjtős, blokk másolatos, stb.) játékokhoz kötik.
A korábbi ilyen játékok nyerteslistáját 3-4-5 ember kivételével mindenki nagyon unta már.
A többi játékot inkább a vásárlóerő csökkenésétől féltsd:
Nincs pénz, nincs játék...
A Milkánál, egy olyan megszorítást védhetőnek tartottam volna, hogy a fődíj nyertes mást nem nyerhet, de nem ilyen volt a szabály, tehát:
Itt és most is gratulálok minden nyertesnek!
A többieknek pedig üzenem: majd máskor, mással nyernek, csak ne adják fel!
nika01 tudod mit csinálj végig egy ilyen milka procedurát.... azt meglátjuk akkor mi lesz a véleményed. Ha a fődíj nem jön össze aki arra hajt, hagy kárpótolja már magát 20-30 tárgynyereménnyel.... az h. a fődíj is összejött 4db embernek ill. 4szer 4nek, és még mellé ajándékot is kap(hat) az miért rossz??? Ha már 500 pályázata volt kb. nem érdemli meg??? Milkánál kevésből nem lehet nyerni v. csak ritkán.
Kevés: 10-20 pályázat... pl...
az a baj,hogy mindíg előjön ,hogy más ne nyerhessen többet. és mi lesz belőle? vagy nem indít a cég játékot,vagy olyan kritériumokat ad egy név,egy cím egy ajándék,ez meg nem is ösztönző. idén még nem is vettem játékos cuccot. Örüljünk,hogy van mivel nyerni és bízzunk abban legközelebb mi örülhetünk!

" alt="

"> Milyen jó is amikor az ember nyer!

" alt="

">
de persze én sem nyertem semmit, de csak 30 litert küldtem:-(
2000 liternyit megvett, cserélt, azért az nem kevés pénz..
Miért lenne igazságtalan?
Több száz (v. akár ezer) litert gyűjtött össze, ez a minimum, hogy többet nyerjen, főleg, ha a főcél össze sem jött neki.
Milkáért nagyon drukkoltam. Nem jött össze. Kicsit igazságtalan, hogy egy ember ilyen sokat nyerhet. A szervezők gondolhatnának arra, hogy mit csinál ennyi hátizsákkal.. mindegy. Ez van.
Annyira vártam a müller nyerteslistáját, de kár volt ennyire izgulni miatta.
Semmi

" alt="

">
Pedig minden nap lelkesen lapozgattam az újságot.
Milka szintén 0
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások