nagyon koszonom

mindenkinek hasonlo szerencset kivanok,en innentol beerrem pingukkal is!
akkor próbálom tovább... bár mostanában még pingvinem sincs...
De azért gratulálok

ne adjatok fel a kaparast mi mar nyertunk navigacios rendszert,konyvet es videokazettat is
remelem ki is kuldik oket,mert nyomtam printscreent is , tudom bizonyitani

Próbáltam törni, előrről-háturról-középről, lassan-gyorsan, szóval össze vissza... de semmi, nem értem... Pedig elég türelmes vagyok ilyen téren, csak kezdek letörni nagyon

én is játszom folyamatosan, és olyan is van, hogy még egy pingvint se kapok ;(

Lehet, hpgy a Mayerék ezentúl Nagy néven játszanak. Sógor, koma, jóbarát....
Én hetek óta hiába...semmi.....

Most meg egy high care ajándékcsomag, a Nagy családnak, tegnap is nyertek. Ez matematikailag ki van zárva, és mégis sikerül nekik!
Ma is nyert valaki bérletet. Kezd elmenni a kedvem a törögetéstől semmi sem sikerül.

Megint az orom elől csenték el a bérletet, pedig én is nyomtam. De azért gratua neki... Csak nyernék már valamit
nem tudja valaki,mikor volt az utolsó nyertes?
Ercsi! Ha még nem kaptál, akkor dobj egy email címet

Gratula a high care-os bérlet nyertesének, Nagy Annamáriának. Látom tegnap is nyert parfümöt! de jó neki!
Én is ezt szeretném legjobban, elnyerték előlem...
Cylex meghivót szeretnék!!

06,57-kor könyv

délink! köszönöm, hogy segítettél sikerült megnéznem a névsort,hát vannak akik többször is törékenyebb tojásokkal találkoztak.Sok sikert Neked,ha törögetsz.
gigoresz
A nyerteseket onnan tudod meg,hogy bejelentkezés után felül kattints a "nyereményjátékok" feliratra. Majd görgess le ,majd a megnyerhető ajándékokat fogod látni. Mindegyik ajándék alá oda van írva,hogy "nyertesek listája" vagy vmi hasonló. Oda is kattints,majd előjönnek a nyertesek. Az összes eddigi napok összes nyertesét meg tudod nézni.
segitség! honnan lehet tudni látni, a nyertesek névsorát, én csak luftokat nyomok, néha furcsa hangokat hallok a gépből, talán akkor nyer valaki? Mert én akkor fogalmazom az angyali üzenetet, amire soha nem válaszol a moderátor pedig kéri a türelmemet.Köszi afelvilágosítást előre is.
Én is ezen a véleményen vagyok, mint an.13. Szerintem is szerencse és kitartás kérdése, és biztosan egész nap játszanak mivel ez a nyertes lista sorszámából is kiderül. Hát kitartóaké a szerencse!
Remélem én is nyerek valamit, de addig is gratulálok az eddig sikeresen törő családoknak és fórumos társaimnak!
Remélem mindannyitok nyer valami szépet , hogy a karácsony még szebb legyen és boldogok legyetek együtt a családdal. Békés boldog karácsonyt!
Szerintem meg egyszerűen szerencse meg kitartás kérdése.
Tavaly én is elég sokat nyertem , de volt aki többet innen a fórumról. Viszont tavaly szántam rá elég időt.
Idén keveset tudok csak játszani, de azért nyertem most is -igaz, nem sokat - eddig
Valószínűleg a szerencsés család egész nap játszik - felváltva.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások