Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 97 / 149 oldal |
Köszönöm a tippeket, de én úgy emlékszem, a korábbi játékok kupakjain kívül nem volt ilyen kéz-motívum, és talán akkor még a Zéró sem volt forgalomban, a kupakjaim közül viszont 2 db fekete, tehát Zéró kupak...
GVali: ha fekete betűk és számok, akkor azok az előző játékban játszottak
" alt="
"> A mostani kupak belseje ezüst.
" alt="
"> A mostani kupak belseje ezüst.GVali
Lehet, hogy az előző évi promociból való,mert most 12 számból álló kód van.
Lehet, hogy az előző évi promociból való,mert most 12 számból álló kód van.
Már 5 db olyan kupakom van, ami kívülről ugyanolyan, mint a most játszó kupakok, de benne a kód nem 6+6 számjegy, hanem 5+5 jegyű, vegyesen tartalmaz számokat és betűket.
Amikor megpróbáltam feltölteni, olyan üzenetet kaptam, hogy nem megfelelő formátumú, hibás, vagy már felhasznált kódot küldtem.
Találkoztatok már ilyennel?
Amikor megpróbáltam feltölteni, olyan üzenetet kaptam, hogy nem megfelelő formátumú, hibás, vagy már felhasznált kódot küldtem.
Találkoztatok már ilyennel?
A kérdésem, hogy a feldobox- ból valaki már választotta, a hidratáló szettet?
Mi lehet benne?
Lehet, hogy felhívnom kellene őket?
Mango
Mi lehet benne?
Lehet, hogy felhívnom kellene őket?
Mango
napocska10!
A gokartot választottam, de a kártya mellé egy füzetben felsoroltak még vagy húsz különböző helyet ahol beválthatom
" alt="
">
A gokartot választottam, de a kártya mellé egy füzetben felsoroltak még vagy húsz különböző helyet ahol beválthatom
" alt="
">Coke kódok 20Ft/db áron eladók./100db van még/
Coe kódok eladók.
Paintuci
Köszi. Akkor remélem a mostani beváltásért 2009. 12. 31-ig érvényeset fogok kapni, olyat ami többféle programra is felhasználható.
Köszi. Akkor remélem a mostani beváltásért 2009. 12. 31-ig érvényeset fogok kapni, olyat ami többféle programra is felhasználható.
www.feldobox.hu-n a többi info...
Nekem olyat küldtek ami több programos...
700 az a fantázia csomag, 900 a harmónia, 1500 energia...
de előtte küldtek olyat is ami csak egy levél és szept 30ig érv. a többi 09. 12. 31ig.
700 az a fantázia csomag, 900 a harmónia, 1500 energia...
de előtte küldtek olyat is ami csak egy levél és szept 30ig érv. a többi 09. 12. 31ig.
Samidala
Cocás feldobox? És csak arra az egy programra érvényes amit a listából választasz, vagy ez rendes feldobox, 35 programos mint az adidasos?
Cocás feldobox? És csak arra az egy programra érvényes amit a listából választasz, vagy ez rendes feldobox, 35 programos mint az adidasos?
Van 170 db Coke kupakom.
Szeretném eladni.
Mennyit adnál értük?
Szeretném eladni.
Mennyit adnál értük?
Nekem 2009. dec 31-ig használható fel, a héten kaptam
" alt="
">
" alt="
">Sada köszönöm a választ, ettől féltem.
" alt="
">
" alt="
">Van: 2008 dec. 31.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a FeldoBoxnak van vmi véges felhasználási ideje? Hogy mondjuk 2008 dec. 31-ig lehet felhasználni? Vagy akkor használom fel, amikor akarom?
Kérdés: Na most ez a szavaz a top100 videó klippre című játék a cokeon, írják, hogy vannak heti nyertesek, de hol írják ki hogy ki az?
Rizsaska
gondolják az előfizetőnek már jár az újság, akinek meg nem azt így próbálják előfizetésre csábítani. Csak akkor koppan, hogy nem kap mikor már megrendelte....
gondolják az előfizetőnek már jár az újság, akinek meg nem azt így próbálják előfizetésre csábítani. Csak akkor koppan, hogy nem kap mikor már megrendelte....
olvastam hogy panaszkodtak a szájfény miatt többen is. nekik azt irták, hogy majd utólag kiküldik....Érdekes...
Amúgy meg ez is érdekes hogy az előfizető nem kap ajándékot, aki meg csak úgy megveszi az igen....Jobb helyeken az előfizetőket ajándékozzák.
Bár megjegyzem nem érdekel a sz a szájfény, csak hát érdekes
Amúgy meg ez is érdekes hogy az előfizető nem kap ajándékot, aki meg csak úgy megveszi az igen....Jobb helyeken az előfizetőket ajándékozzák.
Bár megjegyzem nem érdekel a sz a szájfény, csak hát érdekes