vettem barillát, rá volt írva, hogy nyereményjáték
beütöm a kódot, kiírja, hogy nem érvényes
jobban megnéztem, a tavalyi promóció volt!
szalika
Ha ajánlott volt, indíts hivatalos kerestetést.
Majd a posta írásban adja, amit mond, akkor már reklamálhatsz a knorrnál.
A zsákhoz lista is van, azt illene tételesen átvenni.
Ha csak úgy aláírták, és nem volt benn,
vagy benne volt, de elkavarták, az már a Knorr sara.
szalika
Ha ajánlottan adtad fel csak akkor kell aláirással átvenni a knorrnak azt pedig ragszám szerint!!
Itt a Reál-ban nem is tudnak a nyereményjátékról! Vettem Kubut 155 Ft.-ért. Blokkot ugyan kaptam, de ha az ár nem stimmel, akkor meg minek a pecsét?

Én is ma vásároltam a Real-ban és az üzlet bélyegzőjét tették rá!
Most akkor jó vgy nem?

nyhpraxis Szoval legyek kövér is

hát egyre jobb
Na mindegy ma se nyertem cerbona semmi nele boci semmi vénusz semmi

postás kérdésem lenne:
a szeptemberi knorr beküldésem eltűnt. Knorr szerint nem érkezett be. A posta szerint a knorr átvette. Knorrosok azt mondják, hogy ők egy zsákot vesznek át, és az aláírásával nem az én levelem átvételét igazolta, hanem az egész zsákét. Dehogy én ebben benne vagyok-e, azt ő az átvételkor nem tudja. A gép szerint nincs szeptemberi beérkezésem.
Én inkább a Knorrnak hiszek, mint a postának
Kérdésem, hogy meg lehet-e fellebezni a kerestetés eredményét, ha igen, hogyan?
Vagy szerintetek írjak a posta honlapján panaszt?
Korábban volt téma az iwiw-es levélözön.
Íme a válasz:
"Kedves Felhasznalo!
Az iWiW-el kapcsolatos korlevelek - amelyeket akar a gephaz, akar mas vezetok neveben irtak - hamisak.
Mi csak a Gephaz uzen ablakban, illetve a hivatalos blog oldalon: http://iwiwgh.blogter.hu http://iwiwgh.blogter.hu/ adunk tajekoztatast az iWiW-et erinto dolgokrol.
Kerem, NE kuldje tovabb.
Udv,
Gephaz"
sada, nyhpraxis!
Ezt találtam a hivatalosban a Real-hoz:
"Az üzlet a bélyegzőjével tanúsítja, hogy a fent említett termékek vásárlása megtörtént, s így a blokk részt vehet a nyereményjátékban."
nyhpraxis
Azt én nem tudhatom, soesem láttalak. Azt hiszem.
Az inkriminált rész helyesen:
" , az apróka."

valószínűleg vírusos a gépem, folyamatosan leáll. Van pár percem, hogy megnézzek valamit, aztán kikapcsol és újraindul. Levelet 2 napja nem tudok küldeni, viszont a nekem küldöttek megérkeznek.
Ha netán valaki kapna tőlem levelet, törölje egyből. Biztosan nem én küldöm, mert nem tudok.
Sada! Én vagyok az apróka, vagy a pecsét?! Egyébként köszi, elküldöm hozzád továbbképzésre a Reál egész marketing osztályát, meg a boltosokat.../Egyébként szépen elosztották:egyszer boltbélyegzőt tettek rá, a következő hónapban az "aprókát", harmadszor a nagy semmit.../
Tessék gyorsan depresszió ellen egy kis Milka csokit venni meg enni! Az legalább fog játszani is, meg a boldogság-hormonok is megszaladnak... Én meg azt a bizonyos toalett papírt kerestem hiába...lett helyette Milka. /Remélem, nem kapok tőle hasmenést, mert tényleg fogyóban van nálunk a wc papír, és megkötöttem magam, hogy márpedig én "játszósat" veszek, az meg nincs sehol./
Hát sajnos én is ugy érzem hogy mostanába kerül fortuna istenasszony ˙

kicsit azt hiszem depis vagyok

mi lesz még a télen

ajaj
Minya
épp az előbb olvastalak
Majd jön a fagy és elűzi azokat

gondolom én......
wygh, szerintem van valami negatívum a levegőben.
Mintha elkerülne Fortuna
A babaögrén kívül semmi,pedig jó pár borítékot feladtam, sms-t elküdtem.....
Fornetti semmi, iglo semmi, barillát nem is találok( pedig sms-t is küldtek, hogy játsszak
boci semmi nem is folytatom....
c-boy Hozzászólás - 2006. október 09. :: 20:54
www.dabas.helyhir.hu
Folyamatos játék dvd, kazetták, utalványok, stbért. Meg kell tippelnihogy egy adott hirt megadott időig hányan olvassák el. Most az okt.9.-i hir játszik. a választ a helyhir@freemail.hu ra kell küldeni
Macskusz Hozzászólás - 2006. október 10. :: 12:36
c-boy és mindenki.
Én már kb 1 éve nyertem a ezzel az oldallal, de a nyereményem a mai napig nem érkezett meg hozzám. Nem én voltam ezzel egyedül, egy másik "nyertes" is volt innen a fórumról.
rika1 Hozzászólás - 2006. október 10. :: 15:30
Macskusz,
én voltam a másik nyertes. "Természetesen" én sem kaptam meg a nyereményem a dabasiaktól. Megvan a véleményem az olyan társaságról, ahol szerkesztőségként írják alá a mail-t, nem adja hozzá senki sem a nevét, mellesleg a mobiljukon nem hívhatóak....
Barilla itt cseszeget sms-ben az új játékával. Azt is megírhatná akkor, hogy honnan szerezzek hozzá kódot...

Paint! Szerintem hívd fel te is a központot -a Reál.hu-n megtalálod a számot, és jelezd a dolgot, múltkor én is megkértem őket, hogy hívják már fel az adott boltot, ha már szerveznek nyereményjátékot, annak illik a feltételeit is megteremteni, és a dolgozóikat ennek megfelelően kondícionálni! /A boltok jegyzékét is megtalálod, címmel és telefonszámmal!/
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások