Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 97 / 246 oldal |
Igen, a régi ajándékokért lehet továbbra is gyűjteni a pontokat. Azért lehet volna vmi újítás is, nem?!
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Régiek maradtak.?
Gyermelyi fel is tette a meghosszabított Tésztahaszon pontgyűjtő akció játékszabályzatát!
" alt="
"> Viszont új ajándékok nincsenek - ez már félig negatív...!
" alt="
"> Viszont új ajándékok nincsenek - ez már félig negatív...!A múltkor a negatív topikba írtam, hogy a Pick kódot lehetetlenség a csomagolásról rendesen leszedni. Most tartozom Nekik annyival, hogy ide is beírok.
Emailban megírtam a hibás kódból, azt ami látszik és 20 percen belül válaszoltak és küldtek új kódot.
Emailban megírtam a hibás kódból, azt ami látszik és 20 percen belül válaszoltak és küldtek új kódot.
Kedden írtam a Tesconak, hogy selejtes a botmixerem amit kaptam az Ariel gyűjtögetős játékért. Tegnap válaszoltak, hogy kicserélik. És ma már hozta is a futár az újat. Ez ám a gyorsaság.
" alt="
">
Bárcsak a blokkfeltöltés lenne ilyen gyors.
" alt="
">
Bárcsak a blokkfeltöltés lenne ilyen gyors.
Megújult a Coop honlapja
" alt="
">
" alt="
">Majd el felejtem
" alt="
"> találtam egy Pek-Snack zacsit 6db ízes pogival
" alt="
">
Gondoskodtak reggeliről
" alt="
">
" alt="
"> találtam egy Pek-Snack zacsit 6db ízes pogival
" alt="
">
Gondoskodtak reggeliről
" alt="
">Nem nagyon tudtam eldönteni, hogy a negatívba írjam vagy a pozitívba. De talán már a pozitív felé haladunk.
A januári DM Schwarzkopf-Henkel játék 100.000-es triumph utalványait jövő hétre ígérte a reklámügynökség.
A januári DM Schwarzkopf-Henkel játék 100.000-es triumph utalványait jövő hétre ígérte a reklámügynökség.
Hatalmas piros pont a Frico sajt nyereményjáték szervezőinek !
Személyesen kellett volna átvennem a WellCome élménycsekket Pesten, de ma elhozták nekem ( csongrád megye ) , ráadásul a munkahelyemre, mert nem voltam itthon.
Nagyon pozitív !
Személyesen kellett volna átvennem a WellCome élménycsekket Pesten, de ma elhozták nekem ( csongrád megye ) , ráadásul a munkahelyemre, mert nem voltam itthon.
Nagyon pozitív !
Wow Magazinnal nyert Smuck nyaklánc, ami rövid lett, mivel 36 cm-es volt, mai nap kicserélték, szó nélkül, sőt nagyon kedvesek voltak, még választhattam is
" alt="
"> A medált is megkaptam, így csakis pozitív. Azt gondoltam, nem is fogom tudni használni.... de végül mégis jól jártam
" alt="
">
" alt="
"> A medált is megkaptam, így csakis pozitív. Azt gondoltam, nem is fogom tudni használni.... de végül mégis jól jártam
" alt="
">Nekem tegnap a májasról 4 úgy jött le, hogy a kód teljesen a csomagoláson maradt. Nem fényképeztem semmit, csak írtam és küldtek kódot. Tegnap szó volt az újfajta matricáról. A játék elején több ilyen májast vettem, gond nélkül lejöttt, a kód ép volt. Ha ez az új, hogy csak a matrica jön le ...
Értem én.
Viszont én nem küldtem fotót, mert nem is tudtam, hogy kell, hanem leírtam mind a két hibás Pick kódot úgy, ahogyan olvasható maradt.
Ezt így el is fogadták, küldtek újakat, csak kérték, hogy a hibást őrizzem meg.
Viszont én nem küldtem fotót, mert nem is tudtam, hogy kell, hanem leírtam mind a két hibás Pick kódot úgy, ahogyan olvasható maradt.
Ezt így el is fogadták, küldtek újakat, csak kérték, hogy a hibást őrizzem meg.
Ez olyan egyszerű és kézenfekvő, nem értem, mi ok a csodálkozásra?
" alt="
">
" alt="
">letti. igen,így kell érteni,ha se fotó,se semmi akkor bárki reklamálhatná a nem létező kódot is
sada, köszi. Ezt úgy kell érteni, hogy törpi a hibás matricáról készített fotót is elküldte a reklamációs levele mellékleteként?
Én nem fotóztam le semmit, hanem csak megőrzöm.
Én nem fotóztam le semmit, hanem csak megőrzöm.
igen, a matricát a csomagolással,mert a virslin és a párizsin látszik,hogy volna kód csak hiányosan amit még kitalálni sem lehet
Gondolom a csomagolást meg ami a matricából maradt...
palmalive, szívesen. Örülök, hogy a beírásommal segíthettem.
törpi, mit fotóztál le?
törpi, mit fotóztál le?
nekem még mindíg válaszoltak és küldtek újat ma is,igaz fotóztam is mind
tök jó, hogy beírtad,mert én már májusban jártam így.
írtam nekik - még le is írtam a látható részeket - de nem válaszoltak.
azóta még egyszer jártam így. szerencsére mindkettőt megőriztem.
most újra írtam nekik.
köszi az infót
írtam nekik - még le is írtam a látható részeket - de nem válaszoltak.
azóta még egyszer jártam így. szerencsére mindkettőt megőriztem.
most újra írtam nekik.
köszi az infót