http://erdekesss.blog.hu/2011/06/30/mosolyogj_minden_
mosolytol_egy_kicsit_szebb_lesz_a_vilag
Mai pozitív élmények:
1. Végre a mi coop-unkban is van club-kártya

" alt="

">
2. Sparban megvettük a Starzone albumot (igaz, kicsit húzós szerintem, 999 Ft, de a lányom nagyon szerette volna, így persze megvettem neki), plusz beszereztünk 3 kártyacsomagot, letöltöttük a zenét, szóval most mindenki happy

" alt="

"> Remélem a fórumos cserékkel majd sikerül megtölteni az albumot!

" alt="

">
Ilyen nyereményt kitalálni

" alt="

"> Mindennap nyerek ilyet

" alt="

">
Rámát egy borítékban többet is lehet küldeni egy lakcímről

" alt="

">
edus
Jó kis wellness "élmény főzés" lehet főzöstkézni

" alt="

">
Jobban szeretném,ha kiszolgálnának

" alt="

">
Viszont van 5 wellness, amit húznak a végén, ez viszont pozitív!
Talán nincs ötletük!
Adjál tippet,írd meg nekik

" alt="

">
Igen, a régi ajándékokért lehet továbbra is gyűjteni a pontokat. Azért lehet volna vmi újítás is, nem?!
Gyermelyi fel is tette a meghosszabított Tésztahaszon pontgyűjtő akció játékszabályzatát!

" alt="

"> Viszont új ajándékok nincsenek - ez már félig negatív...!
A múltkor a negatív topikba írtam, hogy a Pick kódot lehetetlenség a csomagolásról rendesen leszedni. Most tartozom Nekik annyival, hogy ide is beírok.
Emailban megírtam a hibás kódból, azt ami látszik és 20 percen belül válaszoltak és küldtek új kódot.
Kedden írtam a Tesconak, hogy selejtes a botmixerem amit kaptam az Ariel gyűjtögetős játékért. Tegnap válaszoltak, hogy kicserélik. És ma már hozta is a futár az újat. Ez ám a gyorsaság.

" alt="

">
Bárcsak a blokkfeltöltés lenne ilyen gyors.
Megújult a Coop honlapja

" alt="

">
Majd el felejtem

" alt="

"> találtam egy Pek-Snack zacsit 6db ízes pogival

" alt="

">
Gondoskodtak reggeliről

" alt="

">
Nem nagyon tudtam eldönteni, hogy a negatívba írjam vagy a pozitívba. De talán már a pozitív felé haladunk.
A januári DM Schwarzkopf-Henkel játék 100.000-es triumph utalványait jövő hétre ígérte a reklámügynökség.
Hatalmas piros pont a Frico sajt nyereményjáték szervezőinek !
Személyesen kellett volna átvennem a WellCome élménycsekket Pesten, de ma elhozták nekem ( csongrád megye ) , ráadásul a munkahelyemre, mert nem voltam itthon.
Nagyon pozitív !
Wow Magazinnal nyert Smuck nyaklánc, ami rövid lett, mivel 36 cm-es volt, mai nap kicserélték, szó nélkül, sőt nagyon kedvesek voltak, még választhattam is

" alt="

"> A medált is megkaptam, így csakis pozitív. Azt gondoltam, nem is fogom tudni használni.... de végül mégis jól jártam

" alt="

">
Nekem tegnap a májasról 4 úgy jött le, hogy a kód teljesen a csomagoláson maradt. Nem fényképeztem semmit, csak írtam és küldtek kódot. Tegnap szó volt az újfajta matricáról. A játék elején több ilyen májast vettem, gond nélkül lejöttt, a kód ép volt. Ha ez az új, hogy csak a matrica jön le ...
Értem én.
Viszont én nem küldtem fotót, mert nem is tudtam, hogy kell, hanem leírtam mind a két hibás Pick kódot úgy, ahogyan olvasható maradt.
Ezt így el is fogadták, küldtek újakat, csak kérték, hogy a hibást őrizzem meg.
Ez olyan egyszerű és kézenfekvő, nem értem, mi ok a csodálkozásra?

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások