Tényleg? Mindjárt nyargalok megnézni Ez szuper, aki tud, menjen, és hozza a jó híreket
Tervbe vettem egyébként a tegnapi Danone-sorsolást is, a gyermeknapiakat is, aztán semmi nem lett belőle, egyszerűen nem volt rá időm

Évi
Láttad, hogy a főoldalon most már ez az info (sorsolás helye) is szerepel az újabb játékleírásoknál?
Lenyúltam Queene infóját, hogy ezt a témát is frissen tartsam
Legyen a mi autónk az Ön autója!
Ünnepeljen velünk Ön is egy izgalmas játékkal, s ha szerencsée van, megnyerheti a Suzuki Swiftet, a Suzuki Wagon R+-t, vagy a Suzuki Lianát. Vásároljon a fenti négy polcon látható termékek közül egy darabot bármely COOP boltban, vásároljon egyéb termékeket minimum a kiválasztott kocsihoz megadott értékben és dobja be a vásárlást igazoló blokkot névvel-címmel ellátva a bolti nyereményládába június 26-ig.
Egy blokk egy nyerési esély. A nyereményjáték május 30-tól június 26-ig tart.
Sorsolás augusztus 11-én 9 órakor közjegyző jelenlétében. Helyszín: SZÖVOK Hotel Regina Bp. XXII. Művelődés u, 21.-27.
A MOL - Energizer akció sorsolására május 28-án került 10 órai kezdettel a 1133 Budapest, Árboc u. 6. sz. alatt. A nyertest postai úton értesítik
CBA majális május 24-én a Felvonulási téren.
Ott sorsolják az autókat is.
Praktiker Hammerite akció
Főnyeremény: VW Golf Ocean 1.2 16 V személygépkocsi
Sorsolás helye: Praktiker központ 1095 Bp., Mester u. 87.
Időpontja: Június 6. 11 óra
Csak egy kicsit jobban el kellett volna olvasnom a Törley oldalát:
A sorsolás idõpontja: 2003. június 16. 10.00 óra.
A sorsolás helyszíne: Törley Pezsgõpincészet
1221 Budapest, Anna utca 5-7.
A megadott helyszínen az idõben beérkezett és a játékszabálynak megfelelõ visszaküldésekbõl, kézzel történik a nyertes kihúzása közjegyzõ jelenlétében.
Herbária:
"A sorsolásra 2003. május 20-án 10.00 órakor, közjegyzõ jelenlétében kerül sor a Max & Future Kft. székhelyén (1116 Bp. Építész u. 26.)."
Hát erről lekéstünk...

A Nivea Hair Care sorsolás 22-én, csütörtökön lesz.
Hogy hol, azt nem tudom, de a köpontjuk itt van:
Beiersdorf Kft 1126 Budapest, Tartsay V. u.3.
A Legolandot is vasárnap sorsolják:
"A második sorsolás időpontja, melynek keretében 200 db Friskies Junior ajándékcsomagot és a fődíjat sorsoljuk: 2003. május 25. 14 óra.
Helyszíne: Városliget - a Városligeti Gyermeknap alkalmával tartott rendezvényen, a Friskies Gazdiképző színpadán. "
Vénusz sorsolás holnap lesz:
Sorsolás: 2003. május 21. 11 óra
Sorsolások helyszíne: HT Direct Kft. 1033 Budapest, Hajógyári-sziget 108.
Itt egy sorsolás, mást nem találtam egyenlőre.
Farm Frites Május 23-án 10 órakor Budaörs Szabadság út 117.
Valaki van Budaörsről, nem?
Köszi Nektek, már féltem itt egyedül

Évi! Mivel én nem pesti vagyok, nem tudok elmenni egy sorsolás kedvéért Pestre. De hogy ne unatkozz itt egyedül, néha majd beírok valamit.

Olvaslak én, de olyan nehezeket kérdezel!
Na, akkor elcsevegek itt magamban, ha senkit nem érdekelnek a sorsolások
Sikerült kideríteni, hogy a Multifilter sorsolása holnap 10-kor lesz a TeleMedia Kft-nél, X. kerület, Óhegy u. 2-ben.
El tud menni valaki? Nekem kicsit húzós

Mintha úgy rémlene, hogy valaki ígérte egyszer, hogy elmegy a Törley sorsolására. Arról nem tudja valaki, hogy számítógépes vagy kézi húzással zajlik?
Multifilter szerdai sorsolásának pontos időpontja továbbra is kérdés!

Úgy gondolom, ez is megér egy külön új témakört.
Rögtön indítanék is egy felvetéssel:
ki tudná deríteni valaki, pontosan hánykor lesz a Multifilter sorsolása?
A helyet és a dátumot tudom (holnapután), de időpontot sehol nem találok, aki ügyesebb nálam, megoszthatja velünk, hátha valakinek közelben lesz. Vagy ha az időpont stimmel, talán mi is el tudunk menni.
Utálom már, hogy egy csomó cégnél kuncsorogni kell, hogy közöljenek már valami infót a nyertesekkel kapcsolatban, és tudomásom szerint a Multifilterrel senki sem nyert eddig a mostani akcióban (mármint a kék vonaljegyekkel).
Újabb hozzászólások