intéződni látszik a prizees ügyünk

" alt="

">nagy hasznát veszem a webfordítónak,de sajnos van amikor nem értik,hogy én mit akarok.most valami olyasmit írtak,hívjam fel őket,de hát nem tudok franciául

" alt="

">ezt megírtam nekik.
bár már az országot javították,most azon dolgoznak,hogy az eddig megnyert,de meg nem kapott ajikat megkapják.
Prizee-n mi ez a kaboom? a játékok listáján ott van, de nem jön be..
Tök jó

" alt="

">
Boldog szülinapot és jó játékot!
Rám ez csütörtökön vár.
Mivel ma van a szülinapom ezért a Toilokdon minden játékból dupla partit kaptam!

" alt="

">

" alt="

">
írok

" alt="

">
Nekem még a recyclo nem adott aranyrögöt. Kell ott vmi különlegeset csinálni, vagy csak türelem?
editesztan!
Kösznöm az emileket!
Pár napig nem voltam megint. Sikerült eljutnom a Bobble-ig, de ott nem tudom megszerezni, nem tudom mit kell csinálni. Meg a fórumban sincs hozzá videó

" alt="

"> Szólj ha nem mennek az előtte levők, segítek

" alt="

">
Bár azóta gondolom túl vagy rajta

" alt="

">
köszi a beírást krida
nekem is sikerült venni kódot
geniakadoson 81 byncode!!
Köszi, nagy segítség volt, hogy leírtad, hogy van video, pedig én is láthattam volna, de több szem többet lát.
Gratulálok!! Remélem holnap nekem is sikerül. A többiről is van videó.
Megvan a 3.!!! Igaz, hogy a rendes 5 játékon felül játszottam még 3-at, de megvan.
A fórumban van róla videó is, ott lejátszák, hogy hogyan kell. Remélem az alapján előbb utóbb sikerülni fog. (VIDEO 3eme Pepite).
MIt értessz? Hogy hogyan kell megszerezni a 3.-at, mert akkor elárulhatod, mert én nem értem.
Köszi! Holnap majd megpróbálom újra. Most már értem. Szia!
A toilokdo honlapján a fórumban. A regeddel simán be tudsz jelentkezni, és ott megtalálod a 4. témakörben, azon belül pedig a 3. téma. Másképp nem tudom leírni. Ott vannak képek is, meg leírás sajnos franciául
Köszi! Sajna nem sikerül. Megkérdezhetem, hogy ezt a leírást hol találtad?
A harmadik rög elvileg annál a játéknál van, ahol a sárkány a kútból tekeri fel a zsákokat. Nem igazán tudom pontosan mit is kell csinálni, de egyszer csak fel kellene, hogy húzza.
Ezt találtam róla:
Pour obtenir cette pépite, il faut jouer au Jeu Gratuit "Puits des Dragons"
à partir d' ici, les avis divergent.
voici ce qui a fonctionné chez la plupart des joueurs:
Tournez la manivelle dans le sens des flèches (sens Horaire) pendant environ 2 tours (ou 3 tours) ,
puis SANS LACHER le bouton de votre souris, repartez dans l'autre sens jusqu'à la fin de la partie (lorsque le dragon vous regarde).
Validez votre partie.
Renouvelez l'opération 3 fois (sur 3 parties).
Si vous avez bien effectué la manipulation, la pépite apparait.
Lorsque la pépite apparait, cliquez dessus pour l'ajouter à votre quête.
IMPORTANT: faites 3 fois la même manoeuvre, sinon celà ne marchera pas
Sziasztok!
A toilokdoban a 3. aranyrögöt megtalálta valaki? Ha igen , légyszi segítsen!! Köszi!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások