Ez nem az én napom...
Otthagytam a Coop-ban a blokkot, és hiába mentem vissza érte, a múltkor meg kidobtam a theodórás flakont címkével együtt ( oké, a gyerekem még megvan, csak a fürdővíz ment le... )
Ja, és törölték az eddigi pontjaimat a startlapon, és még nincs vége a napnak...
Az iwiwet majd' elfelejtettem: egy hosszú üzit bekörmöltem, és eltűnt, miután bő fél óra alatt kapartam ki a nekem szólót...Élménynek szántam, igaz negatívnak, de mostmár - aki akarja, teheti át a negatív topicba...
Viki, nem vagy msn?

Tegnap céges juniálison voltunk,az idő szar volt,de azért egy pályázatnyi theodóra vonalkódot összeszedtem az ismerősöktől.Ha végig maradunk,még több s lett volna,elosztották a maradék kaját-piát,kartonszámra jutott minden.
Már értem, miért van kiírva az iskolai étkező ajtajára: Gyerekek, ennivalót nem lehet kivinni az ebédlőből.

csak azért nem vettem Bocit, mer a Balatont szuperakciós áron (24,90) sikerült beszereznem ( költségvetési intézmény a mienk, nem holmi nagyvállalat)
bubus
Látom, amint mondod a gyerekeknek, ITT egyétek meg a csokikat, és ne szórjátok szét, hanem tegyétek bele ebbe a szemetesbe.
Én ma voltam a kozmetikába, szép is lettem

. Lányok, ne hagyjátok ki a mosdót, nálunk ott tartják a szemetet. Egy theodora cimkét és egy bravo sms-t találam ott. A fiúk és szétnézhetnek két szakállvágás közben a mosdóban.
Miért nem vettél nekik Boci Napolinit?

Most vettem 13 (!) doboz Balatont a Könyvhéten szereplő gyerekeknek! Mennyit tudtam volna én ebből kukázni!!
Ma elvittem a Reál boltba azt a néhány logóm, ami volt.
A kapott kaparós sorsjeggyel nem sokat nyertem, de levásároltam:
Vettem kismackót (amit majd beküldök a sorsolásra), vizipókos dobozos gyümölcslét: Ezért a gyereknapi akció keretében foglalkoztató füzetet kaptam.
Jó kis sorozat.

Örülni fog az aprónép!

Gyalogtúrán voltunk olyan helyen, hogy emberrel még véletlenül sem találkoztunk, de Spar ponttal igen! Így hamarabb betelik a füzetem

S mi van, ha vki megnyerte a balatoni nyaralást és nem tudja átadni a papírt?
Újrasorsolják a maradékot?
krysztasz
Igen, én voltam
Meg is kaptam, de már tele van
Jó volna ha az egész falat bepolcoztatná nekem - javasoltam is neki, de elküldött melegebb éghajlatra. Szóval most Pepsi telefonra hajtok, azzal talán megpuhíthatnám
Sada, köszi

De nálunk ennyi Balaton vonalkódhoz doboz kell már
Krysztasz, kérik a csomagolást. ha tied a balatoni út. De mivel előre sorsolt időpont van, pár másodpercen belül tudod, hogy érdemes-e őrizgetni a papírt

árpi
Azt hittem, a konténert toljam haza. Nem is rossz ötlet, és a postaköltséget sem kell fizetnem hozzád. Akkor inkább megtartanám az ígért cimkéket, és nekigyűrkőzök egy konténernek.

krysztasz!
vágd bele egy konténerbe őket, aztán küldd el!

A balatonnál az utazáshoz kérik a csokipapírt, mintha ez lenne a papíron - emlékeim szerint. De ha tévedek, akkor bocsánat, valaki nézze meg, mert nincs nálam papír.
ápri001
Nálunk nincs hely, ha lehet, egy tucat cimkéért cserébe kaphatok egy kis helyet? Van egy jó adag csomagolásom, ahol még a feliratok jók lehetnének, nem akarom kidobni.
Ditke62
Emlékeim szerint, Te mondtad, hogy a férjed ígért egy polcot a garázsban? Vmit nyertél neki, nektek, és ezt az ígéretet kaptad. Ha Te voltál - ha nem, akkor jelentkezzen aki, mert most már érdekel a memóriám állapota -, akkor a polcot felejtsd el, szekrényt kérj tőle.

Eddig sem "kellett", de eztán is jól jönnek még.
Mindegyikkel van rendszeresen játék.
Ma munkából hazamenet találtam két nyerőpercest és egy boci napolinis papírt. Furcsa lesz,hogy az elöbbiuekért holnaptól nem kell lehajolnom,már reflexszerű a mozdulat.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások