Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 98 / 230 oldal |
marycsiga: anyósom is nyert,de nem kapott még semmit. csak nem az övé is eltünt a postán? érdekes...
Már nem tudok mit tenni.Story folytatás.
most beszéltem a hölgyikével.nincs meg az elkső pályázat,pedig ők átvették.de...a 2. sem érkezett meg hozzá
" alt="
">
pedig azt is átvették.
azt mondta,ha elfaxolom a posta levelét,és a ajánlott szelvényt akkor úgy veszi,hogy beérkezett.na kíváncsi leszek.azt mondta a fax,csak odaér.
mentegetőzött,hogy ilyen gondja még sosem volt,meg megérti,hogy kellemetlen.mondtam,nem is a pénz már,hanem hogy ez már több,mint furcsa.
most beszéltem a hölgyikével.nincs meg az elkső pályázat,pedig ők átvették.de...a 2. sem érkezett meg hozzá
" alt="
">
pedig azt is átvették.
azt mondta,ha elfaxolom a posta levelét,és a ajánlott szelvényt akkor úgy veszi,hogy beérkezett.na kíváncsi leszek.azt mondta a fax,csak odaér.
mentegetőzött,hogy ilyen gondja még sosem volt,meg megérti,hogy kellemetlen.mondtam,nem is a pénz már,hanem hogy ez már több,mint furcsa.
pótoltam a Story pályázatomat amit feladtam,tegnap az első levelem miatt felhívtam az ügyintézőt,mondtam,hogy ki vette át,mondta ,hogy ismeri és rákérdez.visszahív,azóta is...közben megkérdeztem tőle,hogy amit pénteken adtam fel,megérkezett már?azt mondta nem.ma megkérdeztem a postán,kedden átvették...na kíváncsi leszek mi lesz itt.mert amikor telefonáltam ,hogy miért nem kaptam nyereményt mikor már mindenki megkapta,akkor azt mondta a csaj,hogy nem csak az enyém tünt el,hanem több pályázat ,és hát a posta...erre meg kiderül,hogy házon belül tűnik el???
holnap ismét felhívom,ha ciki,ha nem.
holnap ismét felhívom,ha ciki,ha nem.
Nika, hozzánk pár százezres felszólítások jöttek, hiába szóltam az e-onnak, otpnek, raiffeisennek, takarékszövetkezetnek., stb...kidobtam a kukába mindet, az elején még néhányat visszaküldtem címzett ismeretlennel, bevittem a bankba...egy ideig még jöttek a levelek a szolgáltatónál, csak az ügyfél változtathat levelezési címet....
amit visszavittem a bankokba (3 percre van tőlem az összes, különben nem foglalkoztam volna vele) arra ráírtam, hogy a kedves bank legyen szíves felszólítani az ügyfelét valós cím megadására...egy ideig még mindig jöttek a levelek, most már egyre kevesebb
az e-on levelek 2 év után maradtak el, gondolom kikapcsolták az áramát ott, ahol a mérőhely volt, mert ez csak a levelezési címe volt
amit visszavittem a bankokba (3 percre van tőlem az összes, különben nem foglalkoztam volna vele) arra ráírtam, hogy a kedves bank legyen szíves felszólítani az ügyfelét valós cím megadására...egy ideig még mindig jöttek a levelek, most már egyre kevesebb
az e-on levelek 2 év után maradtak el, gondolom kikapcsolták az áramát ott, ahol a mérőhely volt, mert ez csak a levelezési címe volt
Írd rá, hogy a címzett ismeretlen helyre költözött.
Dátum, aláírás és add le a postán.
Nálatok postás viszi az áram számlát?
Nálunk más dobálja be... Igaz, nem E-on,
Dátum, aláírás és add le a postán.
Nálatok postás viszi az áram számlát?
Nálunk más dobálja be... Igaz, nem E-on,
A lakcímünkre rendszeresen érkezik az e-ontól levél az előttünk kettővel (4-5 éve) itt lakóhoz. A postás bedobja a levelet, pedig nincs is kiírva a neve. Valami pár száz forintos hátralékról szóló számla. Az e-onnak szóltunk, nem tettek semmit, megy tovább ugyanúgy. Mit csináljak ilyenkor? Vigyem be a postára, hogy címzett ismeretlen?
sada,köszi.de ez egy sima levél a postától.
de nemsokára hívom az ügyintézőt.
de nemsokára hívom az ügyintézőt.
faxold le nekik a jegyzőkönyvet!
Amit kiderítettek:
a címzett Sanoma cég,meghatalmazottja vette át a levelem.06.24-én
" alt="
">
" alt="
">
akkor hol van?
még nem értem el az ügyintézőt,hisz pont ebéd idő van.
de gyorsak voltak a postán.
a címzett Sanoma cég,meghatalmazottja vette át a levelem.06.24-én
" alt="
">
" alt="
">
akkor hol van?
még nem értem el az ügyintézőt,hisz pont ebéd idő van.
de gyorsak voltak a postán.
oké,köszi sada,így már értem.
akkor valószínű félre dugott
" alt="
">
akkor valószínű félre dugott
" alt="
">marycsiga
Áll a postás egy nagy, egész szobafalnyi fakkrendszer előtt és dugdossa a leveleket.
Félre dugott. Alá-fölé-mellé, ki tudja. Van ilyen.
Vagy összefogott két levelet véletlenül.
Egy ember hajnali 5-8-ig több krumplisládányi levelet dogdos a megfelelő helyre. Néha félre megy. Csak az téved, aki dolgozik.
1.) A gond az, ha túl sokszor hibázik, vagy ha
2.) a pf. tulajdonosa olyan taho, hogy nem dobja vissza a nem neki szánt levelet.
Áll a postás egy nagy, egész szobafalnyi fakkrendszer előtt és dugdossa a leveleket.
Félre dugott. Alá-fölé-mellé, ki tudja. Van ilyen.
Vagy összefogott két levelet véletlenül.
Egy ember hajnali 5-8-ig több krumplisládányi levelet dogdos a megfelelő helyre. Néha félre megy. Csak az téved, aki dolgozik.
1.) A gond az, ha túl sokszor hibázik, vagy ha
2.) a pf. tulajdonosa olyan taho, hogy nem dobja vissza a nem neki szánt levelet.
Nem tudtam,hogy most negatívba vagy pozitívba írjam, de mivel posta, így ide
" alt="
">
Egy kedves fórumos küldött nekem levelet múlt héten hétfőn. Pénteken írtam neki,hogy sajna nem érkezett meg. Még tegnap sem. De ma jött 2 db levél tőle. Az egyiket tegnap adta fel és ma már itt is van, de a múlt hét hétfői is csak ma bírt ideérni....
" alt="
"> Viccesek ezek ott a postán... Már azt hittem,hogy elveszett.
" alt="
"> Komolyan, milyen szolgáltatás ez? Jó lenne már egy konkurrencia.
" alt="
">
Egy kedves fórumos küldött nekem levelet múlt héten hétfőn. Pénteken írtam neki,hogy sajna nem érkezett meg. Még tegnap sem. De ma jött 2 db levél tőle. Az egyiket tegnap adta fel és ma már itt is van, de a múlt hét hétfői is csak ma bírt ideérni....
" alt="
"> Viccesek ezek ott a postán... Már azt hittem,hogy elveszett.
" alt="
"> Komolyan, milyen szolgáltatás ez? Jó lenne már egy konkurrencia.Sziasztok!
1 valamit nem értek,ha én a Pf.107-re küldök levelet,az mit keres a 182 Pf-ban?
vagy ez nem így működik?,hogy amelyikre küldöm oda teszik?
bocsika,csak ez nem hagy nyugodni,és nem értek a Pf-os dolgokhoz.
köszi
1 valamit nem értek,ha én a Pf.107-re küldök levelet,az mit keres a 182 Pf-ban?
vagy ez nem így működik?,hogy amelyikre küldöm oda teszik?
bocsika,csak ez nem hagy nyugodni,és nem értek a Pf-os dolgokhoz.
köszi
Tudakozványt csak a feladó nyújthat be, a kártérítést is ő kapja, nem te.
Chio Ipod - amit egy hete adtak fel, még mindig nem ért ide hozzám. A múlt héten azt mondták a postán, hogy biztos becsúszott valahova, majd meglesz. Ma már azt javasolták, hogy nyújtsunk be tudakozványt és ha meglesz a vizsgálat kártérítést kaphatunk.
Pozitív viszont, hogy a játékszervező pótolni fogja ha vége lesz a vizsgálatnak.
Pozitív viszont, hogy a játékszervező pótolni fogja ha vége lesz a vizsgálatnak.
erre én is gondoltam, de azt nem nyalom meg :-) undorító, de tényleg, csak ezért mentem egy messzebb postára, mert nálunk csak matrica van
Emánuel
Beadod és megkérdezed, mennyibe kerülne, ha feladnád?
Megmondja. Visszakéred. Kérsz pont annyi bélyeget. Rányalod. Visszaadod.
Kicsit macerás.
Beadod és megkérdezed, mennyibe kerülne, ha feladnád?
Megmondja. Visszakéred. Kérsz pont annyi bélyeget. Rányalod. Visszaadod.
Kicsit macerás.
Egy kispostán akartam bélyeget venni a múlt héten, és nem adott a nő, mert csak 4 db-ból tudta volna összerakni a 75 Ft-ot.
Mondtam, hogy nem gond.
Neki gond volt. Arra a két levélre, amit magammal vittem ragasztott, így mehettem a másik postára, hogy legyen itthon is bélyegem.
Mondtam, hogy nem gond.
Neki gond volt. Arra a két levélre, amit magammal vittem ragasztott, így mehettem a másik postára, hogy legyen itthon is bélyegem.
Feladtam egy külföldi levelet, kértem, hogy bélyeget tegyen rá. Azért is matricát ragasztott rá és ez nem az első eset volt. Vajon hogy kell kérni a bélyeget?
30 g.
Nem normál, szabvány!
" alt="
">
De a 85 Ft-os zöld postakészbe annyit pakolhatsz, amennyi belefér, azt nem méricskélik.
Nem normál, szabvány!
" alt="
">
De a 85 Ft-os zöld postakészbe annyit pakolhatsz, amennyi belefér, azt nem méricskélik.