Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 98 / 891 oldal |
Mailban jelzik !
Magdalin a Tchibo kávét futár viszi
" alt="
">
" alt="
">Szívesen maryyy.
A tchibo kávét futár viszi vagy ajánlottan küldik?
Köszi szépen!
A tchibo kávét futár viszi vagy ajánlottan küldik?
Köszi szépen!
Köszönöm magdalin!
A parfümcentertől én már rendeltem, semmi probléma nem volt, gyorsak, pontosak, figyelmesek, és a parfüm is rendben volt.
Sziasztok!
Segítséget szereték kérni online parfümrendelés ügyben. Szerintetek melyik webáruházból lehet, illetve érdemes eredeti parfümöt rendelni? Van valakinek személyes tapasztalata? Pld. Parfümcenterről van véleményetek mostanában?
Segítséget szereték kérni online parfümrendelés ügyben. Szerintetek melyik webáruházból lehet, illetve érdemes eredeti parfümöt rendelni? Van valakinek személyes tapasztalata? Pld. Parfümcenterről van véleményetek mostanában?
Sziasztok sporteseményre bérletről vagy jegyről áfás szlát tud vki kérni nekem? Köszönöm
Sada! Köszi a gyors választ!
" alt="
"> Csináltam gyorsan egy új címet és sikerült. Még nyertem, nem csúsztam ki az időből. Köszi!
" alt="
">
" alt="
"> Csináltam gyorsan egy új címet és sikerült. Még nyertem, nem csúsztam ki az időből. Köszi!
" alt="
">Talán levelezőt kellene váltanod...
" alt="
">
citroval mindig gond van.
" alt="
">
citroval mindig gond van.
Kedves Dörmi játékosok! Nektek is vannak gondok a regisztráció megerősítésével kapcsolatban? Egyszerűen hajnal 1 óra 2 perctől próbálkozom sikertelenül. Rákattintok az aktiváló levélre ami csak 4 szóig látszik, se egy link benne se semmi. Rettentően csalódott vagyok
" alt="
">
" alt="
">galambfeher
Ugye milyen rossz érzés, amikor számítasz vmire (mert ezt beszéltétek meg) s nem tartja a cserepartner magát ehhez? Nem vâlaszolnak? 1-2-...sok mailer? Vagy válaszolnak de feleslegesen, hitegetve? Hmmm...
Most legalább tudod milyen érzés is ez.
Ugye milyen rossz érzés, amikor számítasz vmire (mert ezt beszéltétek meg) s nem tartja a cserepartner magát ehhez? Nem vâlaszolnak? 1-2-...sok mailer? Vagy válaszolnak de feleslegesen, hitegetve? Hmmm...
Most legalább tudod milyen érzés is ez.
Kerem a kedves cserepartnereimet,hogy a Hetfoi napon utaljak at a csereim osszeget! Nincsen felesleges penzem postakoltsegre,es ha en tartoznek a helyetekben mar reg kilennek fugesztve ide! Es radasul valaszolni sem valaszoltok!!!
Sziasztok! Játszik valaki a Disney játékán? Sajnos lemaradtunk a múlt heti részekről.
" alt="
">
" alt="
">szigiagi, írtam!!!
Nem , kérés ,segítség!
Ismét lehet váltani a Schwarzkopf oldalon,350,450 -es ajándékot!
" alt="
">
Ismét lehet váltani a Schwarzkopf oldalon,350,450 -es ajándékot!
" alt="
">jojó
Köszi
Köszi
tchibo@up.hu
Tudna valaki segíteni ?
Tchibo kávé blokkot szeretnék szkennelni de sehol se találom meg újra hogy hová kell
" alt="
">
Tchibo kávé blokkot szeretnék szkennelni de sehol se találom meg újra hogy hová kell
" alt="
">Tudna nekem segíteni valaki? Szőr a parton, törött,koronás bögréről kérhetnék egy fofót,ha van ilyen ?Köszi előre is!
Sziasztok. Megy még az ALDI 5.000,- Ft- feletti blokk játék ? Mert nem találom sehol. Köszi aki válaszol !
" alt="
">
" alt="
">