Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 98 / 892 oldal |
Köszönöm Lag!
minszi: igen, 5 perc ingyenes.. de szinte lehetetlen annyi idő alatt elbúcsúzni, bekísérni valakit... szigorúan 5 perc.. mint egy taxi.. kiteszed az utas és tovább hajtassz!
Nem nyereményjátékhoz kapcsolódik, de sürgős lenne tudnom: Ferihegyen már csak a lenti parkolóba lehet megállni, fel már nem lehet hajtani a bejáratokhoz? 5 perc türelmi idő ingyenes?
http://mizopersely.hu/
Sziasztok ki tud segiteni a mizo kodot hova kell fel tölteni
Múltheti Lay's Chips blokkot keresek. Nyertem Facebookon de kellene a blokk is hozzá.
" alt="
">
" alt="
">
törpi
Kaptál már segítséget? Ha aktuális még írd meg, amit le kell fordítani.
Kaptál már segítséget? Ha aktuális még írd meg, amit le kell fordítani.
valaki aki jól tud angolul írna nekem? kb. 3 mondatot kellene max.lefordítani,köszönom
Köszi szépen a válaszokat!
" alt="
">
" alt="
">Van Esztergomi lakos a fórumon? Egy szívességet kérnék.
Mailban jelzik !
Magdalin a Tchibo kávét futár viszi
" alt="
">
" alt="
">Szívesen maryyy.
A tchibo kávét futár viszi vagy ajánlottan küldik?
Köszi szépen!
A tchibo kávét futár viszi vagy ajánlottan küldik?
Köszi szépen!
Köszönöm magdalin!
A parfümcentertől én már rendeltem, semmi probléma nem volt, gyorsak, pontosak, figyelmesek, és a parfüm is rendben volt.
Sziasztok!
Segítséget szereték kérni online parfümrendelés ügyben. Szerintetek melyik webáruházból lehet, illetve érdemes eredeti parfümöt rendelni? Van valakinek személyes tapasztalata? Pld. Parfümcenterről van véleményetek mostanában?
Segítséget szereték kérni online parfümrendelés ügyben. Szerintetek melyik webáruházból lehet, illetve érdemes eredeti parfümöt rendelni? Van valakinek személyes tapasztalata? Pld. Parfümcenterről van véleményetek mostanában?
Sziasztok sporteseményre bérletről vagy jegyről áfás szlát tud vki kérni nekem? Köszönöm
Sada! Köszi a gyors választ!
" alt="
"> Csináltam gyorsan egy új címet és sikerült. Még nyertem, nem csúsztam ki az időből. Köszi!
" alt="
">
" alt="
"> Csináltam gyorsan egy új címet és sikerült. Még nyertem, nem csúsztam ki az időből. Köszi!
" alt="
">Talán levelezőt kellene váltanod...
" alt="
">
citroval mindig gond van.
" alt="
">
citroval mindig gond van.
Kedves Dörmi játékosok! Nektek is vannak gondok a regisztráció megerősítésével kapcsolatban? Egyszerűen hajnal 1 óra 2 perctől próbálkozom sikertelenül. Rákattintok az aktiváló levélre ami csak 4 szóig látszik, se egy link benne se semmi. Rettentően csalódott vagyok
" alt="
">
" alt="
">