Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 98 / 892 oldal |
Cirbolya: nem fizetős ott még
SOS. Budapest és Gyál között fizetős az M5 autópálya? Nézném a díjmentes szakaszok közt, de ahhoz tudnom kéne a km. szakaszokat...
" alt="
">
" alt="
">SOS Funk Gábor telefonszámát valaki át tudná küldeni????
Jojo es sada koszonom a segitseget!
" alt="
">
" alt="
">galambfehér
Jól gondolod.
A Boci ott van a felsorolásban a hivatalos 10. oldalán:
BOCI NAPOLINI Kókuszos 33 g 7613031890125
BOCI NAPOLINI Kakaós tejcsokoládé 33 g 7613031890156
BOCI NAPOLINI Mogyorós 33 g 7613031890101
BOCI NAPOLINI Dark 33 g 7613032539962
Jól gondolod.
A Boci ott van a felsorolásban a hivatalos 10. oldalán:
BOCI NAPOLINI Kókuszos 33 g 7613031890125
BOCI NAPOLINI Kakaós tejcsokoládé 33 g 7613031890156
BOCI NAPOLINI Mogyorós 33 g 7613031890101
BOCI NAPOLINI Dark 33 g 7613032539962
galambfeher! Boci 33g Kókusz,Kakaós tej,Dark,Mogyorós
Airwaves összes rágó !
Airwaves összes rágó !
Sziasztok! elolvastam a nestle es a airwaves jatekszabalyzatot es en ugy ertelmeztem hogy a nestlenel a boci napolini 33 grammos csoki resztvesz a jatekban es az airwavesnel minden rago kiveve a drobs cukorka.Egyik cserepartneremmel nem tudunk kiigazodni rajta pedig en 10-szer elolvastam kb es en igy ertelmezem! Kerlek segitsetek!!
köszönöm sada
" alt="
"> írtak üzit
" alt="
"> írtak üzitMég el sem kezdődött!
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni a raffaello blokk feltöltéséhez. Köszönöm.
Nem tudja valaki az online tesco-s bevásárlásnál felhasználható 500 Ft-os kuponkódot, ami erre a hétre szól? Köszönöm!
Köszönöm Lag!
minszi: igen, 5 perc ingyenes.. de szinte lehetetlen annyi idő alatt elbúcsúzni, bekísérni valakit... szigorúan 5 perc.. mint egy taxi.. kiteszed az utas és tovább hajtassz!
Nem nyereményjátékhoz kapcsolódik, de sürgős lenne tudnom: Ferihegyen már csak a lenti parkolóba lehet megállni, fel már nem lehet hajtani a bejáratokhoz? 5 perc türelmi idő ingyenes?
http://mizopersely.hu/
Sziasztok ki tud segiteni a mizo kodot hova kell fel tölteni
Múltheti Lay's Chips blokkot keresek. Nyertem Facebookon de kellene a blokk is hozzá.
" alt="
">
" alt="
">
törpi
Kaptál már segítséget? Ha aktuális még írd meg, amit le kell fordítani.
Kaptál már segítséget? Ha aktuális még írd meg, amit le kell fordítani.
valaki aki jól tud angolul írna nekem? kb. 3 mondatot kellene max.lefordítani,köszönom
Köszi szépen a válaszokat!
" alt="
">
" alt="
">