Most már nem

annipanni Hozzászólás - 2007. január 02. :: 18:04
knorr téli szett: piros sapka+sál+kesztyű
Megtaláltam, de kifelejtetted a kesztyűt

Nemtudjátok véletlenül mi lehet a téli szett, a knorr új játékában?
Nekem a kistányérakra fáj a fogam.

VárszegiViki
Nem tudom, hogy mennyiért ment a fórumon, de biztos voltak jónéhányan, akik sajnos lemaradtak a játékról, mert nem olvasták a fórumot, és később adták fel a tányért. Szerintem inkább sorsolniuk kellett volna, így helyettük gyakorlatilag a posta döntötte el a nyerteseket. És azt is meg fogom nekik írni, hogy ne kelljen már a knorr nevet a borítékra írni, a postás szarkák miatt. Így jóval többe került a játék.
Aki akar, vehessen, aki meg játszani akar érte, az is megtehesse!
Én is azért gondoltam a pecsenyés és levesestálat. Egyébként, ha tányért tudtak olyan sokat csináltatni, akkor ezt is tudjanak.
Szerintem jelezzük a válasz levélben, hogy tálakat is szeretnénk nyerni/venni.
Én nem értem egyébként olyan szűkmarkúan bánnak ezzel a pecsenyéssel meg a levesestállal hogy nem igaz.

Pedig anélkül olyan furán néz ki a teríték.
dulifuli: de akkor lehet nem nyerünk. Evőeszközből is nagyon kevés volt és nem nyert mindenki. Inkább lehessen ezerért venni levesestálat meg pecsenyéset, szerintem ez jobb nem?
Szerintem, ha többen megírjuk ezt a válaszlevélben, talán indítanak ilyen játékot.
dulifuli123
de jó ötlet, én is benne lennék!

Én is kaptam levelet. Válaszul megírtam nekik, hogy nem túl jó ötlet 1000Ft/tányér+ 3 vonalkód. Inkább indítsanak olyan nyereményjátékot, ahol 5 db vonalkódot kell beküldeni,és a nyeremény levesestál, pecsenyéstál, evőeszköz legyen.Mi a véleményetek, nem jó ötlet?
Krysztasz: pedig szerintem elég jó áron adják. Olcsóbban is mint ahogy a fórumon ment.
én is kaptam levelet a knorrtól, de tányért nem fogok venni. Igaz, két készletem van, tehát olyan nagyon nincs hiányos tányérom. De ha most vennék készletet, mert szükségem lenne rá, akkor nem valószínű, hogy 1000 ft/db áron vennék, még akkor sem, hogy ha "1 db Guy Degrenne márkájú porcelán tányér fogyasztói ára 2.800 Ft."
sada! Igen, tudom, előttem van a levelük, de az csak akkor lesz, ha úgy döntenek, hogy van rá igény, ami februárban derül ki valamikor. Ha így nem sikerül, megpróbálom azt. köszi azért
wdetti
Nemsokára vehetsz a Knorr-tól is. (Olvass vissza!)
Szerintem pedig sokan így fogják kiegészíteni a hiányos készletüket.
Főleg, aki csak játszott és nem fórumos, tehát nem tud csereberélni.
Ráadásul, ha bmilyen vk felhasználható, akkor nem is sok az a 15.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások