A Puskásban úgy adták ki az italokat, hogy a kupakokat levették és elrakták. Nyilván azért, hogy ne tudjuk vele megdobálni a franciákat. Vagy ne nyeljük le...
Fjúztí, Natúrakva kupak-hegyek maradtak így a büfékben. Ha azokat valaki összeszedi és bepáHázza akkor nekünk esélyünk se' lesz...
No meg az a rengeteg promós Heineken/Borsodi doboz, amit eldobáltak a zembörök a Puskás környékén...
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 98 / 265 oldal |
Azt majd cégen belül lehet használni a gyár udvaron.🤣😁
jövőre ingyen kerékpárt adhatnak a cégek a dolgozóknak!
szja és ta mentes lesz a kerékpár
Nem csak adómentes juttatásnak számít majd, de a cégek leírhatják a társasági adóból a bringák árát, és nem csak a kerékpárokét, hanem az elektromos kerékpárokét is.
szja és ta mentes lesz a kerékpár
Nem csak adómentes juttatásnak számít majd, de a cégek leírhatják a társasági adóból a bringák árát, és nem csak a kerékpárokét, hanem az elektromos kerékpárokét is.
2021. július 1-jétől az Európai Unió valamennyi országában, így Magyarországon is megszűnik az unión kívülről érkező 22 euró alatti áruk áfamentessége.
Egységesen valamennyi 150 eurónál alacsonyabb értékű áru után áfát kell fizetni.
https://www.posta.hu/vam2021
Egységesen valamennyi 150 eurónál alacsonyabb értékű áru után áfát kell fizetni.
https://www.posta.hu/vam2021
https://www.penzcentrum.hu/vasarlas/20210615/o-az-oto
slotto-legujabb-milliardos-nyertese-budapesten-jatsz
ott-kocsit-lakast-is-vesz-a-nyeremenybol-1115426
slotto-legujabb-milliardos-nyertese-budapesten-jatsz
ott-kocsit-lakast-is-vesz-a-nyeremenybol-1115426
Hm... 🙁 Hát ez szomorú.
paintuci
Tegnap játszottunk a Portugálokkal.... 84 percig úgy tűnt jók leszünk egy 0-0-ra, de végül megfelelően a valóságnak (sajnos) 3-0-ra kikaptunk.
Következőnek 19.-én 15-kor Franciaországgal játszunk.
Tegnap játszottunk a Portugálokkal.... 84 percig úgy tűnt jók leszünk egy 0-0-ra, de végül megfelelően a valóságnak (sajnos) 3-0-ra kikaptunk.
Következőnek 19.-én 15-kor Franciaországgal játszunk.
...és más sem lőtt gólt?
Dzsudzsák nincs a keretben
Szombaton lesz magyar érdekeltségű meccs legközelebb
Szombaton lesz magyar érdekeltségű meccs legközelebb
Rosszul áll a szénánk?
Nem nagyon követem a focit. De mivel nincs őrjöngés a körúton gyanítom Dzsudzsák még nem lőtt gólt. Vagy igen? ⚽🥅
Aranyoskicsi, Péntek, fitoska és a pm-ben íróknak is
köszönöm szépen a visszajelzéseteket
" alt="
">
Nekem is bearanyozta a napomat, ezért is osztottam meg.
További szép napot kívánok
" alt="
">
köszönöm szépen a visszajelzéseteket
" alt="
">
Nekem is bearanyozta a napomat, ezért is osztottam meg.
További szép napot kívánok
" alt="
">
Zsuzsa Nr.1. !
Köszönöm!
Köszönöm!
Zsuzsa Nr.1!
Nem csak leghosszabban, szebben is süt ma a nap...
üdv
Nem csak leghosszabban, szebben is süt ma a nap...
üdv
Zsuzsa Nr. 1.
Köszönöm szépen 🥰
Köszönöm szépen 🥰
A Telenor 4 órán át korlátlan mobilnetet és
60 perc ingyenes telefonálást ad annak, aki kéri.
https://bit.ly/3pWc3zY
60 perc ingyenes telefonálást ad annak, aki kéri.
https://bit.ly/3pWc3zY
Annyira szép, hogy gondoltam megosztom veletek is! 😊
"Ma reggel az egész világ megállt.
Tudod, miért? Mert üres volt egy 8 éves tankja.
Már elkezdődött a tanítási nap, az emberek az irodájukban voltak, és dolgozni akartam menni, amikor rájöttem, hogy a fiam áll a fürdőszobában és törölte az arcát. Vártam egy pillanatot, majd megkérdeztem tőle, hogy jól van-e. Könnyes szemmel nézett fel rám, szeméböl a könnycsepp némán végigfolyt az arcán, és megrázta a fejét.
Amikor megkérdeztem, hogy történt-e valami, megint megrázta a fejét. Így hát leültem a fürdőkád szélére és az ölembe vettem. Mondtam neki, hogy időnként üresnek érzi magát a szívünk, és hogy meg kell tölteni. A mellkasomhoz bújt, sírt. És én szorosan átöleltem.
Megkérdeztem tőle, érezi-e, hogy a szeretet megtölti a szívét. Bólintott a fejével, és a könnyek megálltak. Szorosan tartottam, és megkérdeztem tőle: ′′ Elért-e már a szeretet a lábaidhoz?" Ő elhallgatott, és még szorosabban öleltette magát velem. Megsúgtam ′′ Oké, akkor elvesszük az időt, amire szükséged van. A munka most már nem számít. Az iskola sem fontos. Ma ez a legfontosabb dolog, oké? Megtöltelek szeretettel a peremig. Ez jó?" Bólintott. Jó ideig szorosan tartottam őt. ′′ A szíved most tele van anyai szeretettel ", Igen ", mondta. ′′ Látom, hogy csillog a szemed, tele vagy a peremig és mosolyogsz!"
Lehet, hogy nem vagytok 8 évesek, hanem 28 évesek vagytok, 38, 48 évesek vagy akár hány , de néha mindannyian üresek vagyunk belül. A napjai annyira tele voltak tanulással és erőfeszítéssel, és a kis lelke csak száradt. Mindannyiunknak pihennie kell, és időt szánni arra, hogy megtöltsük magunkat jó dolgokkal. Írj egy verset, mondj egy imát, élvezd a napsütést, hallgasd a dalt, nevess, láss barátokat, és öleld meg őket .
Töltsd meg a tankod, állj meg egy pillanatra. Ez a napod legfontosabb része !!!!"
(Misty Starr Whittington Robertson)
"Ma reggel az egész világ megállt.
Tudod, miért? Mert üres volt egy 8 éves tankja.
Már elkezdődött a tanítási nap, az emberek az irodájukban voltak, és dolgozni akartam menni, amikor rájöttem, hogy a fiam áll a fürdőszobában és törölte az arcát. Vártam egy pillanatot, majd megkérdeztem tőle, hogy jól van-e. Könnyes szemmel nézett fel rám, szeméböl a könnycsepp némán végigfolyt az arcán, és megrázta a fejét.
Amikor megkérdeztem, hogy történt-e valami, megint megrázta a fejét. Így hát leültem a fürdőkád szélére és az ölembe vettem. Mondtam neki, hogy időnként üresnek érzi magát a szívünk, és hogy meg kell tölteni. A mellkasomhoz bújt, sírt. És én szorosan átöleltem.
Megkérdeztem tőle, érezi-e, hogy a szeretet megtölti a szívét. Bólintott a fejével, és a könnyek megálltak. Szorosan tartottam, és megkérdeztem tőle: ′′ Elért-e már a szeretet a lábaidhoz?" Ő elhallgatott, és még szorosabban öleltette magát velem. Megsúgtam ′′ Oké, akkor elvesszük az időt, amire szükséged van. A munka most már nem számít. Az iskola sem fontos. Ma ez a legfontosabb dolog, oké? Megtöltelek szeretettel a peremig. Ez jó?" Bólintott. Jó ideig szorosan tartottam őt. ′′ A szíved most tele van anyai szeretettel ", Igen ", mondta. ′′ Látom, hogy csillog a szemed, tele vagy a peremig és mosolyogsz!"
Lehet, hogy nem vagytok 8 évesek, hanem 28 évesek vagytok, 38, 48 évesek vagy akár hány , de néha mindannyian üresek vagyunk belül. A napjai annyira tele voltak tanulással és erőfeszítéssel, és a kis lelke csak száradt. Mindannyiunknak pihennie kell, és időt szánni arra, hogy megtöltsük magunkat jó dolgokkal. Írj egy verset, mondj egy imát, élvezd a napsütést, hallgasd a dalt, nevess, láss barátokat, és öleld meg őket .
Töltsd meg a tankod, állj meg egy pillanatra. Ez a napod legfontosabb része !!!!"
(Misty Starr Whittington Robertson)
Hát ,igen ,hálisten nekem nem ez a tapasztalatom!
jojó
ezt most írták nekem a facebookon
Hat igaz a cikk,Belgiumn,Nemetorszag;futar felcsenget, csak elore fizetes van, igy az elore kifizetett cuccom lebassza a tömbház elé: ha a 3.ról en gyorsabban futok le,mint hogy egy arra setalo migrans felkapja a cuccom,akkor oke,ha nem, akkor igy jartam…
na
ezt most írták nekem a facebookon
Hat igaz a cikk,Belgiumn,Nemetorszag;futar felcsenget, csak elore fizetes van, igy az elore kifizetett cuccom lebassza a tömbház elé: ha a 3.ról en gyorsabban futok le,mint hogy egy arra setalo migrans felkapja a cuccom,akkor oke,ha nem, akkor igy jartam…
na
Még a ház elől sem !