Tartoz közzénk te is, regisztrálj most www.arenaklub.hu A legujabb közöségi oldal.
A regisztráció még nyitot
Nagyon szeretnék a sógornőmnek egy iwiw mewghívót!Akinek van ,lécci írjon

" alt="

">
Kedves minimo !
Nekem ez a rendes mélem amit itt megadtam ,tehát erre jönnnek a meghívók . Van itt elég olyan ember akinek szívesen segítek és neki regizek, már ha tudok ! PL :Motocardnál visszaírta ,hogy már kaptam meghívót ..... Tehát nem annyi ,hogy törlöm !!!!
Ráadásul tök idegenek küldenek ..
van egy nívea meghívóm
ha még kell vkinek jelentkezzen
Meghivós játék a "varázslatos keletre" nyerhetö utazás.
és számos apro ajándék.
-----------
reklám:
kérjetek pantucitól arénás meghivot,mert az is jó!
Kapod a Nivea magazinját, gyakran kisebb ajándékok, termékminták is vannak benne, és részt vehetsz a Nivea nyereményjátékaiban. Meghívásos alapon működik. Miután megkaptad a magazint, amelyben lesz meghívó is, te is meghívhatsz vkit, és ezért küldenek majd vmit.
Ha kérnél meghívót, írd meg kérlek a neved, címed, tel.számod és születési dátumod, ezek kellenek hozzá.
Mire is jó a nivea meghívó?
Még megvannak a Nivea meghívóim Már nem kellenek senkinek?
Van két Nivea meghívóm. Ki kéri?

" alt="

">
Szerintem ne csináljatok olyan nagy ügyet a kéretlen meghívókból, ha valamelyik nem érdekel, egy kattintással ki lehet törölni a levelet...
Én is kapok sokfélét, és volt már olyan, ami végül hasznos lett számomra, miután mégiscsak belenéztem.
Kedves sebokeniko@t-online.hu és társai, akik orrba-szájba küldözgetik a kéretlen meghívókat

" alt="

"> NEM KÉREK SEMMILYEN MEGHÍVÓT!!!

" alt="

"> Köszönöm!
Van egy meghívóm a nivea hűségprogramra. És szeretnék meghívót küldeni a motorola játékhoz - nekem meg cserébe lehet a genertelhez küldeni.
nivea meghívót kér valaki?
Kedves Kolláth úr !
Nem kérek meghívót a kedvesem.hu-ra !!!
Sebok Józsefné
sebokeniko@t-online.hu
Ki a fene ez?! Nem kértem meghívót!!!!!!!
Sziasztok!

" alt="

"> Van egy iwiw meghivóm.

" alt="

"> Akinek kell küldjön mélt.

" alt="

">
jah prizee-re is szívesen küldök meghívót

" alt="

"> én ép msot fogom megkapni a2.ajándékom
generteles meghívót küldök.Létszi mrá cska kettő kell...
ha kell valakinek iwiw meghívó ne szerénykedjen

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások