Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 98 / 320 oldal |
Most már én is beállnék a sorba,vegyél észre engem is légyszíves!
kedves Fortuna! Én mindent megtettem, mostmár rajtad áll a dolog.
Fortuna! Köszönjük!
" alt="
">
Eggyel lejjebb meg menjen vmi nagyobb dolog...
" alt="
">
" alt="
">
Eggyel lejjebb meg menjen vmi nagyobb dolog...
" alt="
">Fortunácska!
A lehetőségekhez képest,sok pályázatom volt,és sehol smemi?
kérlek,legalább egy kicsit térüljön meg...elég lesz 1 utalvány.amiből legalább a havi kaját fedezem...úgysem eszek olyan sokat..
de jöhet bármi nagyobb is..
köszönöm!
A lehetőségekhez képest,sok pályázatom volt,és sehol smemi?
kérlek,legalább egy kicsit térüljön meg...elég lesz 1 utalvány.amiből legalább a havi kaját fedezem...úgysem eszek olyan sokat..
de jöhet bármi nagyobb is..
köszönöm!
Kedves Fortuna!
Most nagyot kérek:
Esetleg az 5-ös vagy a 6-os lottó vagy valami amivel kikeveredünk a problémákból, adósságokból!
ÉS mindenkinek segíts akinek tudsz!
Köszönöm, ha tudsz segíteni!
Most nagyot kérek:
Esetleg az 5-ös vagy a 6-os lottó vagy valami amivel kikeveredünk a problémákból, adósságokból!
ÉS mindenkinek segíts akinek tudsz!
Köszönöm, ha tudsz segíteni!
Kedves Fortuna!
Légyszi légyszi legyen az én blokkom is a mai nyertes listán.Tudod hogy nagyon kellene.
Légyszi légyszi legyen az én blokkom is a mai nyertes listán.Tudod hogy nagyon kellene.
Balaton Sound jegyeket nyernék...
sztem Fortuna pipa rám a leveses dolog óta:-((
spar-os sms-t szeretnék nagyon-nagyon. olyan sok pályázatunk volt. köszönöm!
" alt="
">
köszi Évi
" alt="
">)
hallgass rá fortuna!!!!!!!
Ancsi, azt nem Fortuna küldi:-)
Fortuna kérlek fordítsd fejed Ancsi fele meg felém is kicsit..kérlek...köszi
Fortuna kérlek fordítsd fejed Ancsi fele meg felém is kicsit..kérlek...köszi
spar sms-t kérlek!!!!
Kedves Fortuna!
Holnap a vizsgámon nagyon nagyon szeretnék átmenni!
SEGÍTS!
Holnap a vizsgámon nagyon nagyon szeretnék átmenni!
SEGÍTS!
Drága Fortuna!
Légyszi barátnőm legyen ,az aki megnyeri a" Vippet",arra a bizonyos eseményre,nagyon sokat költött rá ,és biztos örök emlék lenne neki.köszi
Légyszi barátnőm legyen ,az aki megnyeri a" Vippet",arra a bizonyos eseményre,nagyon sokat költött rá ,és biztos örök emlék lenne neki.köszi
Magic-nek mindent amit szeretne, magamnak 1 spar-nestlé utalványt. köszönöm!
sokat--nagyot...
" alt="
">
Magic fiának egészséget!
" alt="
">
Magic fiának egészséget!
Kedves Fortuna!Elpártoltál Tőlünk
" alt="
">
Szükségünk van Rád!
" alt="
">
" alt="
">
Szükségünk van Rád!
" alt="
">Magic
nem tudom mi lehet a baj de áldjon meg a jó isten és imádkozom értetek:-)
nem tudom mi lehet a baj de áldjon meg a jó isten és imádkozom értetek:-)
Drága Istenem! Régen írtam, s megint csak egészséget kérek, s csodát a fiamnak! Kérlek szüntesd meg a fájdalmait, s küldj egy olyan természetgyógyászt, vagy orvost, aki végre valami változást hoz! Szeretném a gyereket elvinni egy tengerparti utazásra, kérlek adj hozzá pénzt, de az sem baj, ha egy jó nyereményjátékot írsz ki, ahol lehet ilyet nyerni. S ha segítesz nekem - oly sokszor -a megérzésekkel, kérlek valahogy a bátorságot is add hozzá, hogy merjem megtenni a tippmixen, akármilyen őrültségnek hangzik is! Bocsáss meg, hogy ezt a játékot játszom, de ezzel tudom fenntartani magunkat! S add, hogy a barátaimnak is sikerüljön mindaz, amit szeretnének! S a gyerek apjának szívét töltse be a Szentlélek, hátha melegséget is érezne ott belül, s bocsásd meg neki te is, amit én már megbocsájtottam. Adj neki sok pénzt, amire vágyik, s add meg neki a kegyelmet, hogy rájöjjön, mindez olykor mit sem ér, de hagyd, hogy megvalósuljanak az álmai! Talán egyszer rájön majd általad, mit vesztegetett el, amíg a pénzt hajszolta.
Zsuzsának adj kétszer annyit, amennyit kér, s mindegyik barátomnak segíts ezekben a nehéz időkben, minden rászoruló, segítséget kérő ember problémáját oldd meg mielőbb, különösen azokét, akiknek nincs otthonuk. Előre is köszönöm!
Zsuzsának adj kétszer annyit, amennyit kér, s mindegyik barátomnak segíts ezekben a nehéz időkben, minden rászoruló, segítséget kérő ember problémáját oldd meg mielőbb, különösen azokét, akiknek nincs otthonuk. Előre is köszönöm!
Kedves Fortuna!
Légyszíves figyelj rám!
Légyszíves figyelj rám!