Nem a céges pecsét kell, hanem a játékos, apróka.
Felénk tudják, miről van szó, de sosem találják. Óbégatva keresik percekig.
Éppen csak beugrottam, nagyon gyorsan: A Reálban mindíg gond van, blokkot ugyan adnak, de nem értik, miért kell lepecsételni, már ismernek, úgy néznek rám, mint a véres késre, pedig egy hónapban csak egyszer megyek...Nem tudják, melyek a termékek, amelyeket a játékban szerepeltetnek -lónagyságú plakáton a pénztárral szemben!-, amikor rámutatok, kétszer lobogtatják az orrom előtt a blokkot, hogy minek a pecsét, amikor a blokkon ott a bolt címe -egyszer nem is raktak rá-, aztán elmagyarázom, hogy másképpen honnan tudná az iroda, ahová beérkezik a blokk, amin csak árak szerepelnek, hogy a kérdéses cikket vettem meg - no, ekkor rányomják azt a pecsétet, hogy nyereményjáték...Azóta sem tudom, a bolt pecsétje kell, vagy az...Pedig érdemes egy hónapban egyszer azt a néhány dolgot megvenni, mert múltkor megkérdeztem a marketing osztályukat, szerinte csak néhány száz pályázat érkezik havonta - na, ők is annyira voltak képben, hogy szerintük a lebonyolító kft pecséttel és anélkül is elfogadja a blokkot. Azt hittem, csak ebben a boltban ilyen lüttyedtek...
Újabban mesebeli netem van: hol van, hol nincs...
Most is kihagyott.
Valószínű a kábelesek babrálják vhol.
Paint
Látom a nyelvleckém jó befogadóra talált!

(kutyakolbász)
Megyek hazafelé, gondoltam beugrok a Reálba veszek vmi akcióst. Vettem 1 kubut, meg 2 kutyakolbászt.

Az eladó mindezt számológépen számolta ki, és mondta 344ft lesz. Hm..... mosolyogva néz rám, aztán visszamosolygok, vagy inkább már vicsorgok, "nekem blokk is kellene...bocsi, nem gond? " Aztán elmagyaráztam miért is. Majd elmondta írjam rá a nevem nyomtatottan, és pecsét, ja az nem kell mondta.... Gondoltam lehet..... aztán itthon olvasva a főoldalt rosszul tudta, de én is. Így holnap megint megyek, és veszek vmi kubu félét.

Meg pecsételtetek, remélem most szó nélkül ad blokkot. Ha vki nem ad blokkot akkor annak nincs nyoma...nem? Az zsebre megy....
Vigyázzatok!
Néhány helyen ki van rakva tavalyi Barillás játék-os tészta, majdnem bedöltem!
én sem kapok sehol pampers 4-est. pedig lógok vkinek egy kóddal még
állítólag új csomagolás lesz. és kevesebb lesz benne a pelus.
Fél várost bejártam,de játékos Barillát sehol nem tudtam venni.3 DM-ben is voltam,de a Pampers maxi pelus hiánycikk.Ultra aktívval is megjártam,pedig olvastalak titeket,csak elfelejtettem.Kifolyt a táskámba,szétázott a v.kód.

Most néztem a Floriol nyerteseket, és érdekes módon Szopó Istvánné ott is nyert!

nem működik a balaton sms ma már többször fordult elő
Ma a csokikkal nagyon megjárom... Nem jött válasz a sportcsokira

Fogok reklamálni, de nem újabb kódot kérek hanem kárpótlást, mert így esélyem sincs megnyerni a 100ezret

Kriszty reklamálj.Még van egy kis idő a játék végéig,habár ha küldenek érte cserét az már nem biztos ,hogy odaér addig.Sok szerencsét.én is reklamáltam,de eddig még semmi.
Nincs kód a balatonszelet csomagolásában.
A héten voltam a Corában és a Nivea játékkal összehoztam öt blokkot, egyet még aznap elküldtem. A többit tegnap akartam, de a négyből háromra az jött vissza, hogy már beküldték. Olvastam, hogy közületek is így járt valaki. Mindenesetre írtam egy levelet a Corának. Kiváncsi leszek, mit reagálnak.
Sziasztok!
Van olyan aki már megkapta a Mi világunkkal nyert Signal ajándékcsomagját? Mert már aug. elején fent volt a nyertes lista a honlapon, de ajándék azóta se

. Ráadásul még az e-mail-emre se válaszolnak!
marycsiga,sada
1 hónapig leveleztem emiatt a Nestlével. 4 boltot neveztem meg, ahol otthagyták a dobozt. Persze mindben volt pályázatom. Válaszukban azt írták, hogy a pályázatokat begyűjtötték, csak a dobozok maradtak ott. Hiszi a piszi. Egyébként köszönték a segítséget..Az egyikbe bele tudtam nézni, bár a biztonsági őr nagyon furcsán sandított rám. Blokkot nem láttam, mert tele volt a Matchos akció színes kuponjaival. Az , hogy 1 budapesti nyertes volt, magáért beszél.
De Tuti dobozt is láttam még a Rossmannban nemrég.
Sada köszi,igazad van,megírom nekik.Erre nem is gondoltam.
Nálunk a matchban meg egyáltalán még igló termék sincs,nemhogy matricás igló,ez is gáz ám!
Szerencse van másik abc,és ott tudtam azért venni!
A debreceni Corában alig található olyan igló termék, amelyiken lenne még matrica. Szinte mindegyikről le van szedve, csak a "fehér" helye látszik. Turkáltam a hűtőpultban kb.5 percig, mire matricásat tudtam venni

Ne ide írd be, hanem a spar és a Nestlé kapcsolatokhoz.
Pontos bolt megjelöléssel.
Ha nem szólunk, máskor is félvállról veszik.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások